???
Moderátoři: Amigo, riderhenry

Pořád nevím jak mi to vyjde, ale chtěl bych se tam jet podívat s foťákem;)Pierre píše:Tak kdo vsechno z JDM tam budete?
Mimochodem ten aktualizovany seznam prihlasenych aut na Autickari je zase jako pred aktualizaci...
Už je to opravenoPierre píše:Tak kdo vsechno z JDM tam budete?
Mimochodem ten aktualizovany seznam prihlasenych aut na Autickari je zase jako pred aktualizaci...
Nejspíš bokem, ještě to upřesnímeLubosh píše:Já tam budu, akorát ještě musím zajet na technickou![]()
Mimochodem, vjíždět se bude hlavní bránou nebo někde bokem?

Zdarec,já chci v 7:30 vyrazit ze Svitav.Otázka je,jestli se podaří auto do konce týdne doskládatmalakai píše:Mam dotaz, pojede nekdo smerem od Brna, Svitavy, atd? Ze bychom nekde dali sraz a dojeli pospolu?
Máš SZWoyta píše:Dotaz na poradatele.
Vime, o jednom cloveku co ma zaplacenou zalohu. Jestli se nepletu tak je nevratna.
Slo by pripadne po domluve tuto zalohu vyuzit pro jine auto/auta?
V pripadne toho mnozneho cisla by se mozna jednalo o Ford Thundebird Turbo Coupe a Daewoo Tico.
Auta by se na okruhu moc neobjevila. Jednou mozna 2X (A jeste ne soucasne). Jedeme spise na koukacku.
Bird by se asi rad objevil v kolecku s amerikama.
Tico je spise fun car a mozna by se objevil se skupinou pomalejsich aut. (Ano S13 je uz skoro rok na dilne a ja mam absak po nejakem svezeni)