RacingWheels day 6 Slovakiaring 17.3.2012 Limitované !
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: RacingWheels day 6 Slovakiaring 17.3.2012 Limitované !
ty FDcka vypadaji paradne...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
-
Pepa CTR7G
Koukám, že se tu bavíte na můj účet a přiznávám, že ta fotka bez kontextu vypadá dost komicky...MeTaN píše:coto tam v te honde mate?
https://public.blu.livefilestore.com/y1 ... jpg?psid=1
jen tak na očko sem si vsiml, ze je docela obliba v tech Federalech 595 RS-R
Bohužel důvod toho gesta byl o poznání méně komický... V tu chvíli jsem právě dojel závod č.1, projížděl okolo boxů a místo radosti jsem klukům v depu ukazoval palce dolů na znamení, že je to v pytli - minutu předtím totiž kamarád trefil to CTR8G ChW do svodidel přímo přede mnou, resp. za mnou (když se začínal točit, byl jsem jen pár metrů za ním a náraz už jsem pak viděl jen ve zpětném zrcátku)...
škoda, škoda, škoda...
ad Federaly - nevím, neměl jsem tu čest, ale moc dobrého jsem na ně neslyšel... osobně jezdím už čtvrtou sezonu semislick Falken RT-615 a jsem s nimi max spokojen...
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
omlouvá se za OT, ale prostě mi to nedá Falken RT615 nejsou a nebudou semislick!! už mě štve to neustálý matení u nás v čr. RT615 jsou ve stejný skupině jako yokohama AD08 nebo Kumho Excsta XS (KU36) je to UHP pneu ne semislick! Ty co to u nás prodávaj jako semislick podávají milnou informaci!
tady v linku jsou přímý konkurenti http://www.ek9.org/forum/tyre-wheels/15 ... ested.html
tady v linku jsou přímý konkurenti http://www.ek9.org/forum/tyre-wheels/15 ... ested.html
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Pepa CTR7G: No když jsem viděl tu fotku, tak mi ho bylo fakt líto. Půjde dát ještě do kupy?
speedy_s: není důležitý v jaký kategorii ta guma je, ale jak funguje. A minimálně na ctr funguje jak semislick
.
speedy_s: není důležitý v jaký kategorii ta guma je, ale jak funguje. A minimálně na ctr funguje jak semislick
Hairdresser car
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
promiň ale uhp nikdy nefunguje jako semislick a navíc neni jedno v jaký je kategorii, protože semislick prostě neni UHP, a považovat ji za semislick, že dobře funguje na CTR je ehm.. zajímavý
Prostě mě štve, že se tady z tý pneu dělá to co vlastně neni, neříkám že to neni špatná guma sám o ní uvažuju, ale ne jako o semislicku.
Prostě mě štve, že se tady z tý pneu dělá to co vlastně neni, neříkám že to neni špatná guma sám o ní uvažuju, ale ne jako o semislicku.
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
-
Pepa CTR7G
Jarka: Myslím, že už bohužel ne - je to spíše totálka... Nutno to brát tak, že aspoň řidiči se nic vážného nestalo... Bylo to na hraně toho, že půjde na výjezdu ze zatáčky v plné rychlosti (cca 160 kmh) přes střechu - což by byla o dost horší varianta...jarka píše:Pepa CTR7G: No když jsem viděl tu fotku, tak mi ho bylo fakt líto. Půjde dát ještě do kupy?
speedy_s: není důležitý v jaký kategorii ta guma je, ale jak funguje. A minimálně na ctr funguje jak semislick.
Hairdresser car
Nevies ci to len tlacil a proste to pneu nepreniesli, alebo pustil plyn ci zacal brzdit? Pytam sa kvoli prejazdom tejto zakruty ktoru povazujem za najnebezpecnejsiu na celej trati(dvaja znamy v nej uz burali aj ked o nieco menej vazne, ale tiez ich pretocilo)
Kazdopadne viem ze aj ked je on cely tak to musi riadne mrziet zrusit taketo auto.
Kazdopadne viem ze aj ked je on cely tak to musi riadne mrziet zrusit taketo auto.
-
MajoHclubSK
- Kontaktovat uživatele:
Mam pocit,ze aj to druhe auto,ten Slovinec na tom Porsche tam bural na tom istom mieste.
Dalsie fotky od naseho fotografa.
http://www.flickr.com/photos/d1e/sets/7 ... 47/detail/
Dalsie fotky od naseho fotografa.
http://www.flickr.com/photos/d1e/sets/7 ... 47/detail/
www.HondaClub.sk
-
Pepa CTR7G
Spíše to neunesly pneu (na brzdy rozhodně nešel)... Z mého pohledu to bylo tak, že zatáčku začal zavírat příliš brzy a přesto se následně snažil udržet na výjezdu rychlost - bohužel ho to vyneslo až na krajnici, levá strana vozu se dostala na koberec/trávu, snažil se to udržet a vrátit do trati - a v ten moment se začal točit a šel na pravou stranu do svodidel...blesk666 píše:Nevies ci to len tlacil a proste to pneu nepreniesli, alebo pustil plyn ci zacal brzdit? Pytam sa kvoli prejazdom tejto zakruty ktoru povazujem za najnebezpecnejsiu na celej trati(dvaja znamy v nej uz burali aj ked o nieco menej vazne, ale tiez ich pretocilo)
upřímně - po závodě jsem se po detailech jeho reakcí v tom kritickém momentě nepídil... v takovou chvíli (když právě kamarád příjde o auto) se člověk zkrátka neptá, co přesně dělal s volantem a pedálama - spíše se ho člověk snaží aspoň nějak povzbudit...
pekne fotky a auta
ja si predevsim myslim, ze je nutno si uvedomit, ze slo o amatersky "zavod", resp jen o nejakou podobu zavodu, aby to bylo zpestreni celodenniho volneho jezdeni....
takze mi popravde prijde ta kritika jako moc tvrda....
napriste bych udelal bud to same ale nenazval to zavodem,ale treba stintem s pevnym startem na tri kola, nebo teda oficielne zavod,ale treba uz s nejakyma presnyma pravidlama,ktery by se striktne dodrzovala....ale to je zase zavadejici, protoze lidi budou protestovat,ze ten ma slicky a tenhle ne, a ze tenhle nema zadni sedacky a tenhle jo atd,takze bude problem...drzel bych se prvniho
jinak podarena akce,pocasi paradni,dekuju malakaiovi za pujceni itr,a tesim se na dalsi
takze mi popravde prijde ta kritika jako moc tvrda....
napriste bych udelal bud to same ale nenazval to zavodem,ale treba stintem s pevnym startem na tri kola, nebo teda oficielne zavod,ale treba uz s nejakyma presnyma pravidlama,ktery by se striktne dodrzovala....ale to je zase zavadejici, protoze lidi budou protestovat,ze ten ma slicky a tenhle ne, a ze tenhle nema zadni sedacky a tenhle jo atd,takze bude problem...drzel bych se prvniho
jinak podarena akce,pocasi paradni,dekuju malakaiovi za pujceni itr,a tesim se na dalsi
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
1st czech Nordschleife penzion
-
Pepa CTR7G
Jo jo, souhlas s Esem - akce velmi vydařená, organizaci jsem si osobně pochvaloval... Počet aut velmi (velmi) rozumný, možnost střídání dvou aut na jedno startovní číslo, dostatek traťových komisařů (i když to je asi záležitost Ringu), začalo se včas, registrace nijak nevázla (jeďte se někdy podívat na registraci do Spa
)- zkrátka max spokojenost... "Závod" vidím taky stejně jako Eso - zpestření celodenního ježdění, přičemž nějaké drobné chybky možná byly, ovšem vesměs prkotiny...
Líbil se mi i okruh (byl jsem tam prvně), na který jsem předtím slyšel nějakou tu kritiku...
Zkrátka za mě celkově palec nahoru a určitě se rád vrátím...
Líbil se mi i okruh (byl jsem tam prvně), na který jsem předtím slyšel nějakou tu kritiku...
Zkrátka za mě celkově palec nahoru a určitě se rád vrátím...
Ja jsem hodne zvedavej na Ventus RS-3speedy_s píše:promiň ale uhp nikdy nefunguje jako semislick a navíc neni jedno v jaký je kategorii, protože semislick prostě neni UHP, a považovat ji za semislick, že dobře funguje na CTR je ehm.. zajímavý
Jinak s tebou naprosto souhlasim...Podle testu je to takovy stred mezi UHP, navic jsou dost drahe, kdyz to srovnam primo s KU36 nebo ted uz i AD08, ktere jsou podle vseho o neco lepsi. Tady v CR se dela z teto gumy, ze je lepsi nez cokoli jineho, protoze se to jezdi na CTR...
jinak semislick vs uhp - tady je nejvetsi problem. Ze neni zadny oficialni popis co uz je semislick a co je UHP, proste si to kazdy nazyva podle sebe.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Fakt sa na to dobre pozera, darmo mas cit pre stopu