jake pridavne budiky

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

petan_250

Re: jake pridavne budiky

Příspěvek od petan_250 » 26 dub 2011, 17:54

Vypada to dobre a za ty prachy laka. Jenze kdo se ma porad za jizdy v tom hrabat a hledat udaj ktery potrebuje. Na teplotu a tlak oleje ktere mam ted mrkam dost casto takze radsi mam budiky "kouknu a vidim" :)
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

Pierre

Příspěvek od Pierre » 26 dub 2011, 18:08

Mne se to libi. Navic jak tu uz bylo napsano, muze se to hodit kamkoli. Daji se nastavit mezni hodnoty na alarm, takze netreba ani na to koukat. Docela pekna vecicka.
Kdyby to nekdo hromadne objednaval, dejte vedet. Asi bych to vzal taky.
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

ObrázekObrázek

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 26 dub 2011, 19:34

jagy píše:Mi prijde, ze mas v tom trosku zmatek, protoze nic takoveho tam nepisou.
ehm :roll: myslim ze v tom mam pomerne jasno.
Model 1: Pressure (oil/fuel) + Temp (water/oil) + Volts u ty teploty nejde menit popisek water temp na oil temp.
Model 2: Exhaust gas temp (EGT) + RPM + Volts

Takze 2 budiky a na obou mam volty, ktery sou pomerne nanic.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

jagy

Příspěvek od jagy » 26 dub 2011, 21:05

Jses si jisty? Protoze si napsal neco jineho.
Michelin píše:To je moc pekny. Skoda ze to neumi teplotu oleje. Ale to se da celkem obejit ze se do oleje zapoji to vodni cidlo :)
A pak nechapu proc maj model tlak, teplota, volty a teplota, otacky, volty a EGT. Kdyby ten voltmetr aspon na jedno nahradili za neco uzitecnejsiho.
Teplotu to umi. A druhy model ma EGT. Volty jsou jen navic, protoze je to pro ne jednoduche/levne to tam pridat.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 26 dub 2011, 21:45

Michelin píše:To je moc pekny. Skoda ze to neumi teplotu oleje. Ale to se da celkem obejit ze se do oleje zapoji to vodni cidlo :)
A pak nechapu proc maj model tlak, teplota, volty a teplota, otacky, volty a EGT. Kdyby ten voltmetr aspon na jedno nahradili za neco uzitecnejsiho.
Jo, jsem si jisty. Barevne jsem ti oznacil dva modely :arrow: Nebudu se tady hadat kvuli blbosti. Rekl jsem ze je to zajimavy. Jen skoda ze to neumi nejaky drobny funkce, ktery by se daly odladit jen upravou softwaru.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

jagy

Příspěvek od jagy » 26 dub 2011, 22:17

Uh, ale ja vim, jake delaji modely... ale ty jsi psal, ze to neumi teplotu - a umi. A druhy model umi predevsim egt a otacky. Volty jsou u vsech takovy bonus... ikdyz treba k nicemu moc neni. Proto jsem psal, ze mas v tom trosku zmatek dle prvniho prispevku.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

fakie

Příspěvek od fakie » 09 bře 2012, 10:50

Já mám tady tyhle budíky od DEPO a jsem spokojený. Dokonce jsem to zkoušel i přes diagnostiku a hodnoty sedí s jednotkou vozu. Co se týče tlaku oleje jsem měřil i tlak přímo budíkem na tlaku oleje pro opravy motoru u mě na servise a vše sedí jak má. http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... BL-Digital tlak turba mám tenhle http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... g-elektric.

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 09 bře 2012, 14:24

Po tom co som skusal Budiky DTS a Raid HP a oboje fungovalo viac menej rovnako (po case zacali ukazovat zle- tlak oleja bol do cca 2bar vcelku presny ale cim vyssia hodnota tym to bolo nepresnejsie- v hornom rozsahu ukazovali rozdiel do plusu az do 2bar, teplota oleja zas ukazovala sice stabilne v celom rozsahu ale az o 20st C menej. Objednal som preto nieco na co som nenasiel negativnu recenziu (len ze su drahe:-)- Stack. Inak su tie budiky nanic podla mna a radsej nekupit ziadne alebo potom poriadne - Stack, Defi, Stri, VDO... Ked to teda nechcete aby to len pekne svietilo:-)
Skoda ze uz nema k predaji hotove kusy Ljay svojho dualneho meraku teplota/tlak oleja- to sa mi javi ako vyborne riesenie.

Woyta

Příspěvek od Woyta » 09 bře 2012, 17:56

Taky jsem sel do Stacku. Kdyz chce clovek cira skla, cerne podkresy a pro nas beznejsi jednotky, tak moc na vyber nema.
Trojkombinace boost, olej teplota + tlak vychazela trochu levneji nez varianta od VDO a vypada lepe. VDO prodava dudiky a cidla samostatne takze to naskace ale zaroven to muze byt vyhoda.

Levne budiky 400kc/ks je nutno pred pouzitim zkalibrovat pomoci odporu. Pak jsou aspon trochu pouzitelne a ne na ozdobu.

BTW. Tohle tvori jeden znamej. Zatim jednoduch grafika a ladi se funkce.
http://youtu.be/qpXEIAkAz9w
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)

Kandry

Příspěvek od Kandry » 12 bře 2012, 16:02

máte někdo budíky od Apexi ?? Uvažuji že koupím teplotu a tlak oleje + boost..nějaký názor prosím

http://www.highperformanceparts.cz/kata ... diky-apexi

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 12 bře 2012, 19:57

Kandry píše:máte někdo budíky od Apexi ?? Uvažuji že koupím teplotu a tlak oleje + boost..nějaký názor prosím

http://www.highperformanceparts.cz/kata ... diky-apexi
tyjo to cumim, i cena je prijemna. rozhodne lepsi varianta nez raid a podobne
tech bych se nebal
93´Rx-7 FD

FIRE

Příspěvek od FIRE » 12 bře 2012, 20:41

za mě Defi, fungují perfektně :)

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 12 bře 2012, 21:23

ty apexi co tam maj jsou kopie :wink: já pujdu buďto Ljay nebo DEFI
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Pallas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallas » 12 bře 2012, 22:02

Prave jsem dal do auta Prosport, vypadaji, ze funguji rozumne. Cidla jsou 2 (teplota)/3 (tlak) vodicova s vlastni zemi, teploty jsem zkontroloval oproti rtutaku ve varene vode (olej byl kalibrovatelny, tak jsem ho mirne posteloval) - na to co od nich chci ideal. Za Defi bych dal dvojnasobek a spolu s panelem do interieru a vecma okolo nutnych pro instalaci bych v tom byl za 17-20kkc - za ty penize bych radsi koupil neco, na co to auto jezdi :-) Chapu, ze znacka je znacka, ale preci jenom je to jen krokovej motorek, jednocip, a kousek software, kterej bych si napsal za par odpoledne taky.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 12 bře 2012, 22:22

Otazne je ako budu viditelne udaje pri silom slnku- dost ludi pretoto nechce tento typ

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 13 bře 2012, 09:14

speedy_s píše:ty apexi co tam maj jsou kopie :wink: já pujdu buďto Ljay nebo DEFI
zebys nekecal? :D
http://www.youtube.com/watch?v=Y-5ihpr8lRU
93´Rx-7 FD

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 13 bře 2012, 10:15

treba zobrat trochu rozum do hrsti a dat si dve a dve dokopy.Ked ta ista vec stoji tretinu ceny ze niekde bude nieco spatne a original to asi nebude.
Fejky sa dnes robia snad vsetko a ja osobne si radsej kupim strednu radu od spickoveho vyrobcu ale origo ako za lacnejsie kupovat krasne svietiacu domnelu spicku ale fake.

http://apexi-usa.com/shop/index.php/ele ... eters.html

Kandry

Příspěvek od Kandry » 14 bře 2012, 11:52

No marné no,nebudu podporovat ty vyžírky co nabízejí kopie. :evil: takže budíky taky budu brát z U.K. A rozhodl jsem se pro Defi gauges :-)

hIGGI

Příspěvek od hIGGI » 14 bře 2012, 13:06

Fake APEXi i DEFI ktere jsem videl byly opticke kopie jejich elektronickych budiku ktere vyzaduji control unit, ale ty kopie byly udelany tak ze control unit nepotrebovaly, dle toho se to celkem snadno pozna...

FIRE

Příspěvek od FIRE » 19 bře 2012, 20:46

Docela by mě zajímal nějakej test všech těch budíků :) ... nechce to někdo vyzkoušet :D ..

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 19 bře 2012, 20:49

Hm to by bola asi pekelna uloha. Navyse s mnohych su este fake dvojicky:-)

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity » 19 bře 2012, 21:04

Co tohle? STRI X-Line
http://www.showoffimports.nl/manufactur ... turerid=34

Potreboval bych to na nejakem aute otestovat, ja na to nebudu mit cas...cena v CR = jejich cena bez postovneho
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps

zyx

Příspěvek od zyx » 19 bře 2012, 21:13

infinity píše:Co tohle? STRI X-Line

Potreboval bych to na nejakem aute otestovat, ja na to nebudu mit cas...cena v CR = jejich cena bez postovneho
Ty mam ja a porad funguji :lol:

LJay
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LJay » 22 bře 2012, 09:21

Nedávno sem se docela pobavil, když mi psal na mail, nějakej thaiwanec, že zjistil, že prodávám budíky a jestli bych nechtěl prodávat budíky, který vyrábí jejich firma. Koukal sem na jejich stránky http://meter.seasonsgauge.com.tw/ a kluci budou nejspíš prvotní výrobci budíků jako Prosport, Glowshift, Raid...
0119.jpg
1130-3-EGTSET.jpg
www.jfperformance.cz

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 22 bře 2012, 13:46

infinity píše:Co tohle? STRI X-Line

STRI už pár let dováží Sape Cars a co vim tak jsou všichni s kvalitou spokojeni.
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

Odpovědět