Konkretne moja je 1992 - pocet vyrobenych kusov sa pohybuje od 1300 - 1800 (kazda stranka udava iny pocet
Je to targa takze odnimatelna strecha. Odsrobujete 4 sroby a strechu date do kufra v ktorom su drziaky urcene na jej uchytenie. Zaujimave je ze drziaky su dost vysoko tak pod uchytenu strechu sa nejake veci este vojdu. Vela ludi pise ze targa sa v zakrutach kruti a auto doslova "hrkoce" na jamach.Podla mna je to BLBOST!!! Nic take nepocitujem.Akurat ju treba nasadzat na rovnej ceste.Raz som to skusal ked som bol v kopci a to bol iny porod
vybava: el.okna, spetaky a tempomat su samozrejmost, LSD dif.- na poddajnom povrchu alebo mokrej ceste uzamyka okamzite ale na suchu uz to je broblematickejsie takze ak chcete driftovat treba to trenovat (ja teda urcite musim)
Obute :
v predu - 225/45/17 good year eagle F1 - budem muset dat 235 lebo pneu je moc uzke na 10 palcove kola
v zadu - 255/40/17 bridgestone potenza
Karoseria KUPODIVU zdrava vzhladom na to ze vecsina supier su postihnute tym hnedym morom. Dokonca aj cely spodok vystriekany.
Motor: po GO-robil Idaho z CZ. Bohuzial byvalemu majitelovi to vraj 2x vyvrelo. Odkedy som ju kupil blbla teplota vody. Az zacala dymit na bielo. Takze fuknute tesnenie. Buduci tyzden sa na to dam.