Na Mitsubishi club mi přišla pozvánka, ať svůj vůz předvedu na Vašem foru, tak jsem si řekl, proč ne.
Auto:
Mitsubishi Lancer EVO VI Tommi Makinen edition in Passion Red
Rok výroby: 2000
Počet kilometrů: 96000km
Výkon: 280 koní a 383 Nm
Vozidlo jsem zakoupil začátkem listopadu 2011 od mého kamaráda, který se o auto skvěle staral a dá se říct, že ho miloval a byl jsem velice šťastnej, že mi auto prodal. Nyní mám najeto cca 2000km a zatím naprostá spokojenost.
Exteriér...
Jedná se o Mitsubishi Lancer EVO VI Tommi Makinen edition v červeném provedení, zimní kola Toora competizione s pneu Nokian wrd3 a letní origo Enkei s pneu Bridgestone Potenza.
Když jsem vozidlo koupil bylo vozidlo v téměř 100% stavu, tak zbývalo pouze dodělat pár drobností a mohlo se jezdit. Dnes dodělány zástěrky Ralliart kvůli odletujícím kamínkům na zadní lemy.
Interiér...
Na stáří vozu je interier velice zachovalý. Jednou z předností interieru jsou sportovní sedačky Recaro s vyšitým jménem Tommiho Makinena se skvělým bočním vedením. Co se týče výbavy vozidla je tu digitální klimatizace, el. okna, el. sklopná zrcátka atd.
Doplňky...
HKS Blow off ventil, turbo timer blitz, hard pipe kit ralliart, sani ralliart, hadice ralliart, catback vyfuk hks.
Pokud se moderátorům něco nelíbí, ať mi pošlou zprávu a rád vše upravím
Foto...
[/

Bez polepů