GT86
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- RainbowSeven
Re: GT86
v Paříži jsem byl v roce 2010, necelý týden před 24H Le Mans. vyjeli jsme v pondělí nad ránem, až do středy byli v Paříži a pak tradá na La Sarthe. Jeden z nejlepších způsobů, jak prožít dovolenou 
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
- RainbowSeven
maca píše:ja nevim ja bych nedrzkoval a muzem byt radi ze je dnes nekdo ochotnej takovy auta vyrabet- just for funa ne jen ty prakticky krabice nebo luxusni super auta
a Pepo nic ve zlem ale podle me je to hezci nez Z33
kdybych nedejbože stál před problémem, jestli Z34 a nebo tyhle dvě mutace téhož.....pořád bych šel ze Zetka
a co se vzhledu týče.....koncept byl nepochybně půvabnější než Z33. ale finální produkt se mi v základu nelíbí. ta bílá co tu proběhla o stránku dřív je parádní,ale když nasadím na Z33 Volky a posadím ji na zem, tak bude taky....a navíc....tak individuální věc jako názor na design, nejde brát vážně.
Nissan 350Z - 2004
To jsme se tam klidně mohli potkat.RainbowSeven píše:V Paříži jsem byl v roce 2010, necelý týden před 24H Le Mans. Vyjeli jsme v pondělí nad ránem, až do středy byli v Paříži a pak tradá na La Sarthe. Jeden z nejlepších způsobů, jak prožít dovolenou![]()
'95 Mazda 323C
'93 Renault Clio 1.4 RN
'93 Renault Clio 1.4 RN
No ja nevim, jestli je vyska nejmensi problem. To by se dalo napravit mozna flexou, ovsem nevim jak by to vypadalo 
Ja kdyz mluvil o vysce, mluvil jsem o vysce "plechu", tedy kastle, nemel jsem na mysli vysku spodku od zeme...
Koncept ma predek o dost "placatejsi" a na zadku nad zadnim kolem neni tolik masy, takze tam velikost kol hraje krapet mensi roli, nez u produkce.
Celkove mi proste pripada, jako by ji nekdo natahl do vysky. Co jsem nekde cetl, je to pry kvuli bezpecnosti chodcu. Vyborne, delat auta pro chodce... stejne tak jako ubirat jizdni pruhy, stavet autum do cesty prekazky v podobe retarderu a ruznych jinych vomrdu... svet je v riti v tomhle. Hraje si na moralku a pritom je amoralni snad nejvic od dob feudalismu...
Ale je fakt, ze muzem bejt jeste radi, ze aspon toto
Ja kdyz mluvil o vysce, mluvil jsem o vysce "plechu", tedy kastle, nemel jsem na mysli vysku spodku od zeme...
Koncept ma predek o dost "placatejsi" a na zadku nad zadnim kolem neni tolik masy, takze tam velikost kol hraje krapet mensi roli, nez u produkce.
Celkove mi proste pripada, jako by ji nekdo natahl do vysky. Co jsem nekde cetl, je to pry kvuli bezpecnosti chodcu. Vyborne, delat auta pro chodce... stejne tak jako ubirat jizdni pruhy, stavet autum do cesty prekazky v podobe retarderu a ruznych jinych vomrdu... svet je v riti v tomhle. Hraje si na moralku a pritom je amoralni snad nejvic od dob feudalismu...
Ale je fakt, ze muzem bejt jeste radi, ze aspon toto
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

hele to s tema chodcema je pravda. nekde sem cetl ze kvuli tomu je i zvysena MX-5. volvo dokonce vyviji neco ve stylu kapoty z airbagem. ve smyslu ze se pri stretu s chodcem kapota prizvedne, aby chodec nenarazil na motor a ta kapota pohltila velkou cast ti sily toho narazu. nicmene i tak je to pomerne zcestny protoze snad 80% chodcu pri stretu s autem zemre az narazem o silnici. existuje snad i nejakej predpis pro auta vyrabeny v soucasnosti, kde je stanovena vzdalenost kapoty od motoru.

Takhle nadšenou recenzi jsem v evu hodně dlouho nečetl:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... gt_86.html
A pokud šéfdesignér prohlásí, že doufá že zadní sedačky budou používány spíš ve sklopené poloze k vození trackdays kol, vím že tohle auto vznikalo ve správných rukou. A za 2-3 roky bude stát pod půl mega!
Pro mě nejpříjemnější překvapení roku, přestože k designu mám výhrady.
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... gt_86.html
A pokud šéfdesignér prohlásí, že doufá že zadní sedačky budou používány spíš ve sklopené poloze k vození trackdays kol, vím že tohle auto vznikalo ve správných rukou. A za 2-3 roky bude stát pod půl mega!
Pro mě nejpříjemnější překvapení roku, přestože k designu mám výhrady.
Hodnotenie v magazine Evo ma presvedcilo viac nez design. V case ked Hyundai ma svoj Genesis coupe a nove Sti a Evo uz neni co byvali pre entuziastov starsie modely- je
fakt skvela sprava ze vzniklo aj u Toyoty a Subaru auto ktore sa snad vracia k rieseniu toho preco urcity jedinci chcu a pre cistu zabavu len stare " piksle" Som fakt zvedavy
fakt skvela sprava ze vzniklo aj u Toyoty a Subaru auto ktore sa snad vracia k rieseniu toho preco urcity jedinci chcu a pre cistu zabavu len stare " piksle" Som fakt zvedavy
Kdyz vydim jak mnozi infantylni jedinci jezdi. aniz by to vvetsina z nich umela predvadeji se pred obchodokama a ulicich mest... chapu ze je proste nutnost dbat na bezpeci chodcu... cim nizsi vuz a hlavne jeho prid tim vetsi silou ssebou pak chodec svihne o zem... chapu ze pri tom kolik dnes jezdi aut je proste nutne dbat na bezpeci i okoly ne jen posadky ve voze... a chlapy ruku na srdce taky baste radeji kdyby to do vas jebl novej buclatej civic nez prisekle nsx
mne se to auto liby a duvod proc bych o jeho koupi uvazoval je technika a smysl toho auta...
mne se to auto liby a duvod proc bych o jeho koupi uvazoval je technika a smysl toho auta...
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Elviiis píše:Kdyz vydim jak mnozi infantylni jedinci jezdi. aniz by to vvetsina z nich umela predvadeji se pred obchodokama a ulicich mest... chapu ze je proste nutnost dbat na bezpeci chodcu... cim nizsi vuz a hlavne jeho prid tim vetsi silou ssebou pak chodec svihne o zem... chapu ze pri tom kolik dnes jezdi aut je proste nutne dbat na bezpeci i okoly ne jen posadky ve voze... a chlapy ruku na srdce taky baste radeji kdyby to do vas jebl novej buclatej civic nez prisekle nsx![]()
a to ja bych se radsi nechal zabit NSX nez se nechat zmrzacit od Fabie(s tim bych se proste nevyrovnal)
GXE10
hodnocení od jednoho fundovaného pána, kterého si tu jistě dost lidí pamatuje:
od willy2.0 » 10 pro 2011, 15:27
Poslední rok jsem pomalu už odpočítávál s kámošem dny , kdy se bude vědět nějaké techn.info o 86, tak jsem se těšil. No zatím převažuje velké zklamání. Takový pěkný a jistě podvozkově vychytaný auto, rovněž váha super...Ale podvozek nemůže bejt dvakrát lepší jak motor. Doufám, že to nedopadne jako MX5 kde by se taky hodilo více koní (na suchu)...Čekal jsem atmo.motor , no zkrátka min. něco ve stylu boxer 6válce a min.260ps...to by bylo ideál asi k té váze.
Pokud dají přeplnování jakože asi jo (nemaj v nabídce pořádný atmo motor), tak se budu modlit še šáhnout ke kompressoru. Otázkou je nakolik upgradujou vnitřek předpotopního boxeru, kterej pamatuje první Imprezy už....aby to totiž , taky něco vydrželo,pochybuju že daj Sti vnitřek. Nebo at tam daj boxer z Boxtera S", hmm No uvidíme.................Jinak auto bezesporu krásný a po letech první vlaštovka co se týče funny RWD za rozumný love.
Maximum Atack"
Ten motor co tam je ted, ten je adekvátní do nějakého hothatche, moc jsem to nestih ... ale mezi lidma co maj MX5 taky nejsou všichni co mají potřebu jezdit rozevlátě, což chápu, takže prostě nějakej základ musí bejt no. Škoda, že do toho nevyvinuli 6vál boxer, ale to už by stálo další peníze zas...Kompressor bude taky fajn, očekávám výkon okolo 260ps aspon. Pak to bude hodně hravoučký i na suchu, bude to super svezení, už ted mám z Jara domluveno zapůjčení, až se to dostane do rukou novinářům, těším se moc.
Auto je krásný, dle jednoho videa co je na youtube i hravý, řiditelný ... je to obdoba MX5...Takže po hodně letech stará RWD škola kort v době , kdy jsou všichni vysran..ý z ekopolitiky , respektive ekopolitika zabíjí jedno sport.auto za druhým....Dostáli tomu co avizovali a za to fakt palec nahoru. Spíš nechápu, že ten jejich vyladěný boxer (který se vyrábí přes deset let) prošel emisníma normama, že to dali. Když.např ten ze Civicu Type-R, který je prostě vychytanej nestačí už ( velká škoda, to je nej motor co jsem kdy zažil, konstrukčně, tím jak jde ladit....300ps s kompressorem není problém a motor vydrží vše, vše a je hospodárnej).
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
o tom videu nevim no.. kdyby to bylo na suchu tak super ale na mokru to je neco jinyho s trochou nadsazky by to udelal i s moji mx-5kou 
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Autíčko hezký, je tam určitě odvedená hromada dobré práce, ale pro mě to končí u motoru. Boxeru jsem nepřišel na chuť a proto bych šel raději do Mx-5
Honda CRX EE8 1.6 110kW - Prodáno
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
Pavel260 píše:o tom videu nevim no.. kdyby to bylo na suchu tak super ale na mokru to je neco jinyho s trochou nadsazky by to udelal i s moji mx-5kou
na to videu uplny mokro nebude, a navic proste zadokolka ktera ma 200koni takhle pujde, vim jak mi jezdila 240sx a ta ma jen 140 a ta moje mela pri nejlepsim 130
GXE10
Kde se da koupit genesis 3.8 za 600 v akci?
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
od willy2.0 » 12 pro 2011, 21:39
To jsou zas reakce...Ale v pořádku každej je nějakej...
Nepochopily jste mě někteří. Tak ještě jinak...Na hlavní stránku sem dal někdo video jak s tím driftuje" jeden japončík...Někdo pod tím píše správně, že tomu musí i na mokru dost pomáhat". Už víte o čem jsem psal?
Pokud jezdíte s Miatou na max...Musíte cejtit stejný problém. Ale té se to dá prominout, není určená primárně na driftíky..Je to i oddech auto a tak to beru.
86 bych tohle , ale neodpustil...A proto očekávám min.260ps...To bude totiž adekvátní k tomu podvozku...Ne vzhledem k tomu, aby to jelo víc, ale hlavně kvůli tomu, aby se dalo auto v pohodě utrhnout a držet třeba chvíly v driftu...Což mu nepochybně bude slušet a o tom je i stará verze 86 snad ne? Snad jsme se pochopily už.
PS:pokud dají kompressor bude to asi ideál. Ale ikdyby dali 6vál jak jsem psal, o tolik by váha nenarostla...Tak i tak, se dostali na pěknou váhu.
Jinak ohledně toho motoru jsem mluvil s technikem od Subaru, opravdu není nějak zvlášt překopanej Vavris...A opravdu by slušel leda tak Cliu Sport, nebo tajpáru ale ne tomuhle. Akademická debata: vem si že máš takový pěkný auto a vytře si s tebou na okrsce i Fabie RS, to taky není ok zrovna že...Ale znovu říkám, mě jde primárně o zábavu...proto ten výkon, 200ps je na 1200kg prostě málo ještě...
A kdo je vlastně ten willy verze 2.0? Hachina je sice o nějaké to kilo lehčí, ale určitě se mnou budete souhlasit, že to auto o koních nikdy nebylo...GT 86 má velkej potenciál a kdo bude chtít, může si z toho udělat nějaký překoňovaný hovado, aniž by mu dali v základu pod kapotu šestivál.
'95 Mazda 323C
'93 Renault Clio 1.4 RN
'93 Renault Clio 1.4 RN
něco jako swejky, ale ten to alespoň nikomu necpemaca píše:jezis kam na to chodi to jee fakt mazec co se mu v ty hlave dejeon presene nechape proc tohle auto vzniklo to je proste hovado co ve vsem musi mit bambilion koni