Kadli - Nissan Primera P11-144
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Kadli - Nissan Primera P11-144
Souhlas s Bleskem.
Tak jsme si dali se Svobyriderem srázek, sice nám počasí moc nepřálo, ale super. Moc mu děkuji, Type R je masakr. Jdu nahánět koně

Nissan Primera P11-144 SR20DE Sport
- svobyrider
Nemáš zač, Nissanek taky překvapil, hlavně ta sekvence a podvozek BC.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Primera vypadá hezky i naživo
Né jen na fotkách ....
Kadli, klobouk dolu, nej P11C co znám! Ty TD 1.2 jsou luxusní! Kolik, vážily ty původní 17" oproti TD..?
Nissan Primera P11 GT SR20VE
Máš fakt moc pěknou tu P11
,pěkný fotky, jen ten automat mi nesedí, pěkně čistej motorovej prostor ... já bych ten svůj raději neukazoval
... Jo a mimochodem správná zn. oleje 
Fire neblbni v takom aute je povinnost mat motorovy priestor cisty akoby si mal na nom jest. Ja mam uz tik ked mi aj nikto cudzi otvori kapotu - uz mu odtial zacinam vyberat spinu:-)
- RainbowSeven
můžeš mi prosím popsat chování BC na Tvém autě??
na jaře přijde obnova podvozku. tak mě zajímá charakteristika....jakkoli to asi není moc vypovídající pro mě..ale i tak.
na jaře přijde obnova podvozku. tak mě zajímá charakteristika....jakkoli to asi není moc vypovídající pro mě..ale i tak.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
to Rainbow : Jestli ti stačí charakteristika - seriový podvozek byl dobrý, BC je ovšem nesrovnatelně lepší a to i na rozbitém povrchu
.
A myslím, že mluvím i za Kadliho
A myslím, že mluvím i za Kadliho
Nissan Primera P11 GT SR20VE
To asi nemozno zrovnavat seriovy 12-13 rocny podvozok s 120-180tis km a novy BC
JudyN15: Dekuji ti za pochvalu, ale jen nekecej
FIRE: Taky moc děkuji, ale tvoje je mnohem hezčí, a jinak Motul, ten je do SR třeba.
Doufam že leješ taky.
Tak podvozek BC funguje velmi dobre, myslim se ze jsou na nej dobre reference od vsech kdo ho maji, ale kazdy bude chvalit to co ma, takze tak. Muj OEM podvozek fungoval dle testu na 80%, byl sportovnejsi jako na GT, ale proste to bylo dobry, ale rozhodne ne takovy kako BC. Nevim jakej ma podvozek 350z, ale rozhodne si BC o hodne prilepsis. Kdyby jsi nekdy chtel, muzes vyzkouset, casto jsem te potkaval v Pribrami, treba u obi nebo tak, bouzel vzdy daily autem
FIRE: Taky moc děkuji, ale tvoje je mnohem hezčí, a jinak Motul, ten je do SR třeba.
Tak podvozek BC funguje velmi dobre, myslim se ze jsou na nej dobre reference od vsech kdo ho maji, ale kazdy bude chvalit to co ma, takze tak. Muj OEM podvozek fungoval dle testu na 80%, byl sportovnejsi jako na GT, ale proste to bylo dobry, ale rozhodne ne takovy kako BC. Nevim jakej ma podvozek 350z, ale rozhodne si BC o hodne prilepsis. Kdyby jsi nekdy chtel, muzes vyzkouset, casto jsem te potkaval v Pribrami, treba u obi nebo tak, bouzel vzdy daily autem
blesk666: No to víš na všechno čas neni .. ale už se na tom pracuje, snad se časem pochlubím .
Kadli : Motul tam leju už cca 3 roky, ted tam mám sice zrovna Castrol ale jen do výměny
... Neřekl bych že hezčí, každé auto má své kouzlo 
Kadli : Motul tam leju už cca 3 roky, ted tam mám sice zrovna Castrol ale jen do výměny
Tak nějaká nová výzbroj: Duralové řemenice, tlumič Magnaflow a foto na zimní spánek

Nějaká ta práce:

Nějaká ta práce:

Myslim, ze ten samy tlumic mam...je sice trochu tezsi oproti urvanym N1, ale zase dobre tlumi, takze si clovek moc nevybere 
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Remenice B1 ci Unortodox?
To si jak montoval ten vyfuk ked mas prec nielen sedacku ale aj asfalt z podlahy a koberec?
To si jak montoval ten vyfuk ked mas prec nielen sedacku ale aj asfalt z podlahy a koberec?
Rěmenice jsou Unortodox přesně tyto: http://www.unorthodoxracing.com/Itemdet ... &Model=218
Jinak výfuk ještě na autě neni, ale auto už je celé sestavené, protože to je fotka cca měsíc zpátky. o víkendu jsem ještě jezdil, protože bylo pěkně, ale až napadne sníh, tak se bude makat a makat. Plánů je hodně, ale aby to vše klaplo. uvidíme na jaře
Jinak výfuk ještě na autě neni, ale auto už je celé sestavené, protože to je fotka cca měsíc zpátky. o víkendu jsem ještě jezdil, protože bylo pěkně, ale až napadne sníh, tak se bude makat a makat. Plánů je hodně, ale aby to vše klaplo. uvidíme na jaře
B1 remenice slysim poprve...
Jinak jsou to klasicky na SRko UR... funguji vyborne, nerad jsem je poustel dal. 
Jagy B1=B3 - predsa len som uz starsi pan, pamat uz tak nesluzi:-) som rad ze som sa trafil aspon do pismena:-)
Ahoj Kadli
zajimalo by mne jak moc je citit ta vymnena za doralove remenice a take jak moc je snizeny ten bc podvozek nedres s autem kdyz je plne nalozene?
dekuji
zajimalo by mne jak moc je citit ta vymnena za doralove remenice a take jak moc je snizeny ten bc podvozek nedres s autem kdyz je plne nalozene?
dekuji
Ahoj, duralové řemenice, cítim, že příští týden by mohli přijít poštou
Ještě je namam doma, ale hned jak budou a pokud dovolí ještě počasí, tak budu imformovat.
U BC záleží na tom jakou si nastavíš výšku, já když jedu sám, nebo ve dvou, tak je to tak tak, abych nešoupal přes retardéry, ale naložit do auta 5 lidí plus zavazadla opravdu nedoporučuji.
U BC záleží na tom jakou si nastavíš výšku, já když jedu sám, nebo ve dvou, tak je to tak tak, abych nešoupal přes retardéry, ale naložit do auta 5 lidí plus zavazadla opravdu nedoporučuji.
Zpokorny Lahsie remenice u auta s CVT prevodovkou moze ucitit len psychotronik. Ma to zmysrl skor pocitovy a esteticky. Pokial sa chce riesit vaznejsie uprava - celkove znizenie hmotnosti rotujucuch casti - kde to ma vplyv citelny na zrychlenie reakcii motora na pohyb plynoveho pedalu, tak ako vyraznejsie citelne sa riesi ako prve lahsi zotrvak, kde sa znizuje hmotnost radovo v kilogramoch- na remeniciach su to 100ky gramov az cca kilogram.