Jede nekdo na Mimoňske valky? a aj z RX8, RX7?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- marko daytona11
Jede nekdo na Mimoňske valky? a aj z RX8, RX7?
Čus všetci. Zaujimalo by ma kto všetko ide na tento zraz. Ja na 90%, ale asi aj viac 
DAYTONA racing

Re: Jede nekdo na Mimoňske valky? a aj z RX8, RX7?
Na 100% nejedu, pousti se Lipno takze travime vikend na raftech 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- Machbuster
Nevím. Možná jo, uvidím podle "business" vytíženosti...
Jinak mám konecne jiz na poště ty nové stabilizátory - RACING BEAT - pokud stihnu vyměnit tento týden mohl bych tam jet zkusit si alespon slalom. Dám vědet Marko - kdyžtak určitě meeting na místě.
RX8 Titanium Gray (2005) RX8 R3 Sparkling Black (2009) MX5 30th Racing Orange (2019) Swift Sport Pure White Pearl (2019) GS F Sonic Titanium (2016) IS F Starfire Pearl White (2012) "Experience Amazing"
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
- marko daytona11
Ty sa teda činíš čo sa tych vylepšovákov týka
určite daj vedieť. Ja tiež ešte neviem na 100% či pojdem. Ale ak ano tak minimálne meeting a možno aj svalom, alebo šprintiky 
DAYTONA racing

Určite áno, vyrážam o 14:30 z NM.
No má pršat celu sobotu, takže nejdeme.
bude pod mrakem ale nemelo by prset snad http://www.pocasi.cz/#rt=listResult@tt= ... 203136@z=8jančo píše:No má pršat celu sobotu, takže nejdeme.
- marko daytona11
ono to zas nebude take hrozne. max zaprsi a vinde slnko. a ja tymto predpovediam ani neverim, lebo nevedia poradne ani ake pocasie bude zajtra a kolko krat im to nevinde. necudoval by som sa ak by bol zase parak
neblbnite a pridte 
DAYTONA racing

Kdy se jede slalom? 
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
- marko daytona11