!! POZOR ZMĚNA !! 19.-21.srpen 2011 JDM sraz Bystřice - Vír
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
Re: 19.-21.srpen 2011 JDM sraz na Valše - Počátky (Vysočina)
Lubosh: paráda budem se těšit 
93' Honda Civic Vti (EG6)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
Určite ideme: 4 osoby
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
ááá Jano výborně těšíme sa na těba už som ťa dlho něviděl 
Tak přijedu asi už v pátek, počítejte tedy s mojí účastí na 100%. Ještě uvidím jestli mazdou nebo half-raťákem 
GXE10
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
ať tě ani nenapadne přijet hondou a přitáhni mazdu!Lubosh píše:Tak přijedu asi už v pátek, počítejte tedy s mojí účastí na 100%. Ještě uvidím jestli mazdou nebo half-raťákem
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Taky se přimlouvám za mazduuu
...ještě sem jí nikdy na živo neviděl RX7:)
Škoda že v ten termín jedu do Itálie na dovolenou, hed bych jel s váma kucí. Ale další termín jedu 100% 
https://picasaweb.google.com/JarisM85/HondaCIVIC15Swap4bod
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
jo Lubosh taky se přimlouvám za RX7 
Uvidím co zmůžu s těma slinama co mám obutý vzadu
https://www.facebook.com/photo.php?pid= ... 1181213145
GXE10
Tak my pojedeme 2, beru s sebou ještě bratra, takže poprosíme 2 místa na přespání 
GXE10
Tak já "za téměř veteránisty" se hlásím a taky dorazí i Mulder, na srazu dojde k předání vozítek z výměnného pobytu 
Počítám že budeme ze soboty na neděli
Počítám že budeme ze soboty na neděli
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: !! POZOR ZMĚNA !! 19.-21.srpen 2011 JDM sraz Bystřice -
Pozor změna, viz první stránka topicu. Důvody uvede Pawson. Prozatím děkuji za pochopení. 
Bohužel se nám ve finále nepodařil dojednat kemp v Počátkách. Majitel má obsazeno, neměli bychom chatky pěkně u sebe jak tomu bylo v Bystřici. Byli bychom rozházení po celém kempu, někteří uplně z ruky v penzionu, což se mi ve finále nelíbilo. Další věc která se nedala vyjednat byl poplatek za auto 40kč za den. Další věcí bylo to, že bychom nemohli parkovat hezky pod chatkama, kde by byly parádní fotky, ale na parkovišti pod kempem, kde bychom se stejně nevešli.
Pro někoho radost, pro někoho zlost... Tím chci říct, že někdo to má blíže, někdo dál, tím se za vzniklé problémy velice omlouvám, ale snad nebude překážka 60km navíc, co se do Bystřice najede navíc od západu...
Bystřice byla úžasná, luxusní projížďka, kopec nahoru, velký bazén, parkování přímo před chatkama, vynikající lokalita pro focení, obrovský areál, nádherná příroda, oheň, gril a další věci... Valcha je docela malá a stejně když jsem viděl, kolik nás chce jet, docela jsem se bál, že bychom se snad ani nevlezli do kempu, takže jsem docela rád, že to takhle dopadlo...
Nechci nikoho nutit aby přijel, ale zkuste to prosím pochopit, nezkazíme srandu, budou opět soutěže, opět výběr chatky, kterou kdo chce, já se o Vás zase postarám jako posledně, že Vám přinesu klíče až pod nos
Dovezu dřevo, abychom nemuseli do lesa, aby jste měli pohodlíčko, komfort
Tak jste prosím PRO? Prosím, budu opravdu rád, když se zase sejdeme, sice už jsme tam byli, ale akce to byla podle mě zdařilá a kdo ještě dnes nevzpomíná na ten krásný kopec nahoru?
Děkuji za pochopení, vynahradím Vám to na místě, ale sex nebude, RAVENE!!
Pro někoho radost, pro někoho zlost... Tím chci říct, že někdo to má blíže, někdo dál, tím se za vzniklé problémy velice omlouvám, ale snad nebude překážka 60km navíc, co se do Bystřice najede navíc od západu...
Bystřice byla úžasná, luxusní projížďka, kopec nahoru, velký bazén, parkování přímo před chatkama, vynikající lokalita pro focení, obrovský areál, nádherná příroda, oheň, gril a další věci... Valcha je docela malá a stejně když jsem viděl, kolik nás chce jet, docela jsem se bál, že bychom se snad ani nevlezli do kempu, takže jsem docela rád, že to takhle dopadlo...
Nechci nikoho nutit aby přijel, ale zkuste to prosím pochopit, nezkazíme srandu, budou opět soutěže, opět výběr chatky, kterou kdo chce, já se o Vás zase postarám jako posledně, že Vám přinesu klíče až pod nos
Dovezu dřevo, abychom nemuseli do lesa, aby jste měli pohodlíčko, komfort
Tak jste prosím PRO? Prosím, budu opravdu rád, když se zase sejdeme, sice už jsme tam byli, ale akce to byla podle mě zdařilá a kdo ještě dnes nevzpomíná na ten krásný kopec nahoru?
Děkuji za pochopení, vynahradím Vám to na místě, ale sex nebude, RAVENE!!
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
Jako omluvu všem, co to mají dál koupím cukrovou vatu
Né teď vážně, nakoupím nějaký pivka a flašky, máte u mě pár panáků a pár piv, jste pro?
Věřím v to, že to bude lepší, na Valše bychom jen seděli a plkali jak nám to "hrozně všem jede vocpoda", ale v Bystřici si to můžeme zkusit do toho kopce, fakt parádní trhák
Věřím v to, že to bude lepší, na Valše bychom jen seděli a plkali jak nám to "hrozně všem jede vocpoda", ale v Bystřici si to můžeme zkusit do toho kopce, fakt parádní trhák
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jen pár detailů: Počátky - Vír cca 100 km http://www.mapy.cz/s/1HoD
Zkoušet auta přímo na tom kopci nad kempem je pitomina u mě, obzvlášť večer.
Zkoušet auta přímo na tom kopci nad kempem je pitomina u mě, obzvlášť večer.
Počátky 116 km, Vír nějakých cca 70 km. A navíc velká část cesty po silničkách který znám a jsou krásný
Pohoda 
GXE10
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
paráda já to teda beru Pawsone... nevím co máš na mysli tím sexem
ale je to paradox mám to blíž ale radši bych jel na Valchu páč sem tam ještě nikdy nebyl ale to samozřejmě neznamená že do Bystřice nedojedu budem tam už vten pátek až do neděle. a i přesto že už to tam znám tak se už teď moc těším 
Zatím děkuji chlapáci
Sex byla jen sranda, my máme auta kámo, sex je až to poslední
Je pravda, že to už známe, ale věřte mi, že to bude opět dobré, Valcha netvrdím, že by stála vyloženě za nic, ale není tam skoro žádné vyžití. Tak snad pochopí všichni a sejdeme se v pohodě zase
Je pravda, že to už známe, ale věřte mi, že to bude opět dobré, Valcha netvrdím, že by stála vyloženě za nic, ale není tam skoro žádné vyžití. Tak snad pochopí všichni a sejdeme se v pohodě zase
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
to víš že se sejdem v pohodě neboj
ja momentalne vubec nevim jestli sprovoznim auto, a NX se mi nechce a jako spolujezdec bych si pripadal jako socka(jako Koudak posledne)
GXE10
Hele neštvi, první sraz co s váma jedu a nikdo tam nepřijede bo co?maca píše:ja momentalne vubec nevim jestli sprovoznim auto, a NX se mi nechce a jako spolujezdec bych si pripadal jako socka(jako Koudak posledne)
GXE10
já bych i jel, ale už je to dost daleko...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Tý zase tu štreku jo? no alespon už vím kudy
takže jedu na sto pro, teda myslím:-) a fotky z minujejch akcí na CD beru.
O.K. Dorazím ze soboty na neděli