8.-10.července JDM sraz Vír - Bystřice nad Pernštejnem
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
Re: 8.-10.července JDM sraz Vír - Bystřice nad Pernštejnem
Metan: u nás a v Prostějově zatim nádherně sluníčko a snad 30 stupňů těšíme se na tebe z Borgim
sraz na té OMV na druhém kruháči od Tesca platí budu tam na tu půl 4 jak sme se domlouvali.
93' Honda Civic Vti (EG6)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
"Hodnotu života určují okamžiky, které se dotknou vašeho srdce" (Soichiro Honda)
Za 30 min taky vyrážím naproti Libovi, kudla snad mám všechno, mám šílený nervy, abych něco nezapoměl, jídlo a hadry vem čert, ale třeba ceny, co?
Snad se tohle podaří, vše vyjde jak má, Třebíč nádherně, hic jako blázen, bez kapky
Tak snad kucí a holký
Zatím ahoj
Zatím ahoj
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
Pekny pocasi a pitomce ze silnic .... 
Bude nejaky report? A nahazte fotky ....
Bude nejaky report? A nahazte fotky ....
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- nismo.gtst
tak ja se vydal na sraz 8. a byl jsem tam tesne pred druhou hodinou, kemp prazny, majitel ani slovo aspon anglicky, majitelka tri slova a kuchare Petra tam nemeli, takze sem nejak obzvlast necekal a jel pryc, skoda ze se tu nepsalo prijedte nejdriv v 17:00 nebo tak, jelikos tu bylo od 8.-10.teho, tak jsem predpokladal ze tyto dny...takze sem asi byl prvni pritomen na srazu a taky prvni co odjel 

DRIVE:
Nissan Skyline R33 GTS-T Mspec2 スカイライン
Nissan Skyline R33 GTS-T Spec1 (pick-up)
Nissan 240SX S13.33 conversion (PRODANO)
Nissan 200SX S13 (daily)
Mazda RX7 on way
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.hpc-performance.com Performance Japanese Car Parts for you...

Naprosto úžasnej sraz, super organizace, lidi, soutěže, projížďka i počasí. Moc děkuju

Tak šup šup fotky chlapi, ať se můžu aspoň takhle zpětně podívat 
GXE10
super sraz..... cesta domu parada 260km/h a krteček 200sx zadřel motor takže sme ho tahli na laně
ale sraz opravdu super
))
$ejr
paradni sraz, predevsim bych chtel pochvalit Libase a Pavsona za organizaci... vyhry super (kezbych nasel poslepu to triko driv
ale campari taky super. asi nejvic se mi libilo couvani poslepu s navadenim speedyho skrz stresni okno 
chatky super, cena super, bazen super a lokalita parada. priste snad jen ty piva v rece uvazat at neuplavou
nazpatek jsem objevil super trasu pres libavou a oderske vrchy, dokonce jsem natrefil na nejakeho urputneho fiata s kterym jsme si to valili pres okresky krasne az do ostravy.. no proste vic takovych akci 
chatky super, cena super, bazen super a lokalita parada. priste snad jen ty piva v rece uvazat at neuplavou
93´Rx-7 FD
Vsechno uz bylo napsano, takze se pripojuji k dikum Libovi a Pavkovi za paradni organizaci..... 
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
takže sice sem to klukům řekl už dnes při odjezdu ale řeknu to i zde prostě super sraz moc jsme s bratrem spokojení musim vás pochválit Libasi a Pawsone povedlo se vám to. 
ja sem dojel v poho tak snad byl jen nekde studenak, pro ty co nevi tak sem mel mensi problem s volnobehem a pak i s nastartovanim. Takze to byla mala vzpominka na lonsky rok. Jeste sem v Ricanech dostal pokutu pac sem si nevsiml stopky a dal sem jen prednost nastesti to bylo jen za 200,-
A ke srazu myslim ze to bylo skvely, nechapu nektery jedince co remcali, ja bych je takovou akci nechal usporadat aby vedeli jaky to je! Ale me se nejvic libila projizdka a bazen.
Diky Libas a Pawson, a i diky cely parte za super vikend!!!!!
A ke srazu myslim ze to bylo skvely, nechapu nektery jedince co remcali, ja bych je takovou akci nechal usporadat aby vedeli jaky to je! Ale me se nejvic libila projizdka a bazen.
Diky Libas a Pawson, a i diky cely parte za super vikend!!!!!
GXE10
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Za mě velice povedený sraz se všim co mělo být. Klasiky při odjezdu macovi zazlobilo dvoukilo, ale nějak se rozchodilo
Takže velké díky organizátorům Libasovi a Pawsonovi (sice jsem jim to řekl už víckrát, ale znova)
Ps. po cestě zpět, mazda začala novou etapu (160 000km)

Ps. po cestě zpět, mazda začala novou etapu (160 000km)

Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, co si budeme namlouvat, pochvaly hřejí u srdce. Bez Pawsona bych to sám nezvládnul, takže velké díky jemu. Díky Vám všem za účast, za trpělivost s majitelem kempu (trochu mi to celé zkazil, ale budiž, musím se přes to přenést). Bylo nás trochu více, takže to v něčem trochu vázlo. I on sám asi nebyl na takový dav lidí připraven, pro příště víme, že asi zvolíme jiné místo. Asi každý si tam to "své" nenašel, takže pro příště už dotyční budou vědět, zda jet či nejet. Každopádně to zdravé jádro se sešlo, a byla pohoda. Krom noční sobotní bouřky (která byla opravdu drsná) počasí vyšlo na jedničku. Maca nezklamal, dvoukilo opět stávkovalo. Nakonec to dobře dopadlo. 
Další velké díky sponzorům, kteří darovali věcné ceny, jmenovitě:
zitec.cz
shatsu.cz
oficální zastoupení Liqui Moly pro ČR panem Markem Rybníčkem
dále Libas, Pawson a Erik z vlastních i nevlastních zdrojů
Podotýkám, že veškeré ceny určené pro tento víkend ještě nebyly rozdány, neboť se to vše nestihlo, tudíž zbyly pro další sraz. Další sraz budeme řešit v následujících dnech.
Další velké díky sponzorům, kteří darovali věcné ceny, jmenovitě:
zitec.cz
shatsu.cz
oficální zastoupení Liqui Moly pro ČR panem Markem Rybníčkem
dále Libas, Pawson a Erik z vlastních i nevlastních zdrojů
Podotýkám, že veškeré ceny určené pro tento víkend ještě nebyly rozdány, neboť se to vše nestihlo, tudíž zbyly pro další sraz. Další sraz budeme řešit v následujících dnech.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
No jo dvoukila musi proste vzdycky machrovat a byt stredem pozornosti 
Dalsi sraz uz musim stihnout!
Dalsi sraz uz musim stihnout!
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
- Raven
- Kontaktovat uživatele:
výborně chlapi 
zavidim ale muzu si za to sam 
Ceny zbyly ... hmm to je lakadlo
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Tak příště dáme FD sraz, co říkáš?petan_250 píše:zavidim ale muzu si za to sam
GXE10
Jako jedinou nevýhodu srazu vidím to, že sem si spálil čelo a nos
. Bludnej Holanďan byl pako, ale my jsme tady doma. Nesmíme si od těch prchajících krys nechat nic líbit
.
mel si rict jam mel kremik ja bych te promazlKoudy píše:Jako jedinou nevýhodu srazu vidím to, že sem si spálil čelo a nos. Bludnej Holanďan byl pako, ale my jsme tady doma. Nesmíme si od těch prchajících krys nechat nic líbit
.
GXE10
Jo tomu věřimmaca píše:mel si rict jam mel kremik ja bych te promazl![]()
![]()
kamarade ja se poctive a pravidelne mazal a pouzival destnik a vsechny stiny po ruce a sem uplne v poho
Naposledy upravil(a) maca dne 10 črc 2011, 22:04, celkem upraveno 1 x.
GXE10
tak já samozřejmě taky děkuju, byl to skvělej sraz, Libas opět nezklamal (za pomoci Pawsona)! fajn lokace i možnosti vyžití, škoda pana majitele, ale třeba někdy i sepíše pravidla pro ubytování a pak by to nebyl problém .. mega super spanilka - super silničky, okolí a "eRZeta" pro zájemce - úžas
i diskotéku jste vybrali dobře
speedy: no neke! já jsem po cestě zpět překročil s eSkem taky skoro stejnou etapu ... jen o jedničku menší

pro všechny, hlavně pro ty co nebyli, ať ví, o co přišli - zatím jen jedno foto, zato "foto roku"
speedy: no neke! já jsem po cestě zpět překročil s eSkem taky skoro stejnou etapu ... jen o jedničku menší
pro všechny, hlavně pro ty co nebyli, ať ví, o co přišli - zatím jen jedno foto, zato "foto roku"
výbornej sraz, dobrá organizace, super soutěže a bezva svezeníčko díky Mulder
já sem spokojenej a hlavně spálenej 
Honda CRX (ED9)
Jo a ještě někdo říkal, že se mi podívá u dědy po nějakém starém gramofonu a deskách, ale už jsem zapomněl, kdo to byl. Tak se mi prosím ozvěte