Závody do vrchu a okruhy 2011
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Závody do vrchu a okruhy 2011
Založil jsem tento topic, aby sem místní členové dávali svá videa ze závodů (snad to neva)
Nissan Sunny SR20VE inside
Re: Závody do vrchu a okruhy 2011
Dám sem video z Hradiště kámošova speciálu, zajíždí stím absolutně nejrychlejší časy závodů, nejednou porazil EVO VIII 450PS, imprezy 400PS, porsche 911 turbo, atd... (jednou by sem chtěl aby to tak jelo
ale je to i pan řidič http://www.youtube.com/watch?v=zuVOpG-YUFk
Pěkné! Moc pěkné! Znáš nějaké spec? Výkon, váha, ... ? Jezdí DE nebo VE?
Honda Civic Type-R Gr.N
Je to DE, výkon kolem 200PS, Hewland se samosvorným lamelovým diferenciálem a hlavně 760kg
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
teda ale je to docela slušná olejnička
ale je mu to prominuto, jelikož to auto jede neuvěřitelně 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
motor aj auto jazdi vrchy tusim tretiu sutaznu sezonu takze uz ma aj narok papat nejaky olej. skvele auto aj jazdec
Tak ta váha je mazec! V tom nemá Sunny konkurenci... svině těžké CTRdvoricp píše:Je to DE, výkon kolem 200PS, Hewland se samosvorným lamelovým diferenciálem a hlavně 760kg
Honda Civic Type-R Gr.N
jj, už dlouho jezdí, Hynek říkal že to musí udělat 
aby to nevyznelo tak ako to neni - seriovy sunny Gti ma 1100-1170 podla vybavy (max vybava bola s stresnym, kozenymi sedackami...) a 143hp (130-122hp/tona). V seriovom stave ho docela dost aut prekonava pomerom vykon/hmotnost ci uz Clio Sport phase 1 (1030kg a 169hp- 163hp/tona) alebo aj 306Rally (1155kg a 167hp- 145hp/tona).
Aila Sunny Gti je skor v jeho robustnosti - teda velkej spolahlivosti motora a prevodovky aj po upravach a pomerne nizkych cenach aut aj dielov.
Aila Sunny Gti je skor v jeho robustnosti - teda velkej spolahlivosti motora a prevodovky aj po upravach a pomerne nizkych cenach aut aj dielov.
video z Jirkovam trochu mi to na ty brzdy nešlo
http://www.youtube.com/watch?v=gawZi59h9Vw
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, co jsem viděl tak v tý levotočivý zatáčce na tý louce jsi na ty brzdy šel hodně ostře
to bylo kouře a ty komentáře od čumilů 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
že prý když nejel ten (jméno toho s tím druhým Sunnym, který se odhlásil), takže si prý na něj hraješ, ale stejně nepojedeš jako on... To jsou chytráci, polovina z nich by do toho auta ani nesedla.dvoricp píše:heh, no jo no a co říkali?
Koukám, že máš to auto jen tak na lítačku. Ale v trochu jiným slova smyslu než když to řekne obyčejnej smrtelník. 
heh, no jo tupci no, ale ještě sem to neslyšel, že si hraju na Hynka
Ale Hynek mě potěšil, v sobotu před závodem, než mu praskla vidlička na jedničce, tak se mým autem svezl a říkal že motoru paráda, přirovnal to ke svýmu autu, že už chybí jen ta převodovka a vyhodit těch 250kg co mi do něj chybí 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
přesně, že prý si hraješ na Hynka, ale nemáš na něj... Ale kašlat na ně, chytrolíni. 250kg je dost, to pak odlítnešdvoricp píše:heh, no jo tupci no, ale ještě sem to neslyšel, že si hraju na HynkaAle Hynek mě potěšil, v sobotu před závodem, než mu praskla vidlička na jedničce, tak se mým autem svezl a říkal že motoru paráda, přirovnal to ke svýmu autu, že už chybí jen ta převodovka a vyhodit těch 250kg co mi do něj chybí
No jo lidi, ale jednou by sem chtěl umět řídit jako Hynek...
Jinak co fotečky, budou?
Jinak co fotečky, budou?
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
budou zatím jsem sem dal jen tu jednu... Nějak není čas je zpracovat, dneska jsem zase fotil, nějak se mi to hromadídvoricp píše:No jo lidi, ale jednou by sem chtěl umět řídit jako Hynek...
Jinak co fotečky, budou?
Tak já taky přihodím 2 onbordy z letošních závodů (sice jsou i u mého topicu, ale tady to bude pohromadě
)
Tatry Donau Cup: Stará Lehota - Bezovec
Tatry Donau Cup: Ostrá Lúka (trať a převodovka si nerozuměli, dvojka moc a trojka málo)
Tatry Donau Cup: Stará Lehota - Bezovec
Tatry Donau Cup: Ostrá Lúka (trať a převodovka si nerozuměli, dvojka moc a trojka málo)
Honda Civic Type-R Gr.N
pěkný, neřekl bych, že by dvojka byla moc a trojka málo, jinak ta ostrá lúka je hezká trať
možná se nezdá, ale fakt se mi to moc na tu trojku nelíbilo. Ideál je tam mít kratší stálý převod z jdm verze (4,7 vs. 5,1).
Honda Civic Type-R Gr.N
az teraz ked si to spomenul som si to uvedomil ze si sa skoro v kazdej zatacke pral s tym co tam dat ci 2 ci 3.
I s kratším převodem a jinýma vačkama to vychází 2-3, díky tomu že se musí auto trochu více točit.
Měl bys tam jet ještě v srpnu s novým autem ať víš na čem si.
Měl bys tam jet ještě v srpnu s novým autem ať víš na čem si.
Hledáme sponzory pro sezónu 2011
http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?p=29159
http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?p=29159
včerejší Hradiště 2.místo http://www.youtube.com/watch?v=FhZTex14vYw