Mates - Honda Civic Type-R EP3
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Mates - Honda Civic Type-R EP3 R-22323
Wau, ty si to koupil ? Zrovna před pár dny sem na to koukal v inzerci a kolem desáté večer v pátek jsi přijel k Melody ? 
Minulý rok jsi byl na Slavkov u Brna, jedeš i letos?
Honda CRX EE8 1.6 110kW - Prodáno
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
jj, koupilawaj12 píše:Wau, ty si to koupil ? Zrovna před pár dny sem na to koukal v inzerci a kolem desáté večer v pátek jsi přijel k Melody ?
Slavkov jsem jel, ale letos nevím, jede se vůbec? Já mám pocit, že ne...Sumisu píše:Minulý rok jsi byl na Slavkov u Brna, jedeš i letos?
Honda Civic Type-R Gr.N
Sumisu píše:Minulý rok jsi byl na Slavkov u Brna, jedeš i letos?
Slavkov jsem jel, ale letos nevím, jede se vůbec? Já mám pocit, že ne...
30-31.7.2011-Slavkov u Brna
17-19.9-Diváky
Honda CRX EE8 1.6 110kW - Prodáno
Re: Mates - Honda Civic Type-R EP3
Jo, já zapomněl na LMBC... No nepojedu určitě, protože tam nemám rám (zatím
)
Honda Civic Type-R Gr.N
To je vyfuk na Celicu?!?!
Nene neviděli, už sme si tady jednou psali sz, já mám jenom rozbité UnoMates píše: jj, koupilv pátek jsem to dovezl do Rožnova a u Melody jsem v tu dobu byl. Ty jsi z Rožnova taky? Už jsme se někdy viděli?
Jo, už vím... sorry
no ono jich takových moc po ČR není, aby si to člověk spletl 
Honda Civic Type-R Gr.N
Po koupi na benzínce... čas pořízení fotky 1:56:37

Honda Civic Type-R Gr.N
hmm, to gratuluju ke koupi, když sem viděl inzerát, tak sem si říkal, že kdybych neměl Nissana a řešil auto na vrchy, už by mi to stálo v garáži
Nissan Sunny SR20VE inside
Taky mě to napadlo
a uskutečnil jsem to. Hlavně jsem tímto směrem směřoval s černým a myslím, že si to dokáže spočítat každý, že bych do toho nacpal mnohem víc, než koupí žlutého. Černý je tudíž na prodej.
Honda Civic Type-R Gr.N
Za co bude na predaj cierny?
že by blesk měl zálusk na EP3 na okruhy a kopce? 
Nissan Sunny SR20VE inside
mates: tak doufam, ze ti auto bude skvele slouzit a delat radost stejne jako mne a az das ram, tak potrapis satyho 
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
1st czech Nordschleife penzion
uvidime, nevylucujem to, aj ked som natolko tvrdohlavy ze som odhodlany este dostat sa na kobylku M3:-) ale je to kua tazke - tazssie ako som si myslel a tiez ze novsie M3 E36 su lahsie na to aby s nou clovek bol rychly. Je to po rokoch s predokolou ako sa ucit nanovo soferovat. Kazdemu ale odporucam sa o to pokusit - je potrebne byt podstatne vnimavejsi (citit auto zadkom nie vo volante) a plynulejsi v ovladani (inak to driftuje aj ked nechces:-) co v konecnom dosledku pomoze pri ovladani akehokolvek autadvoricp píše:že by blesk měl zálusk na EP3 na okruhy a kopce?
Už se těším na závody, uvidíme co Mates s novou technikou.eso píše:mates: tak doufam, ze ti auto bude skvele slouzit a delat radost stejne jako mne a az das ram, tak potrapis satyho
Myslím si že Ostrá lúka (2550m) v srpnu by byla ideální na porovnání Saty CTR spec 2009 (1:31,727) vs. Mates CTR 2011 (1:36,46) vs Mates new CTR 2011 (???).
Zajel bych si taky ať mám porovnání s letošním stavem auta.
Hledáme sponzory pro sezónu 2011
http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?p=29159
http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?p=29159
Mates ty seš magor
Ale jdeš do toho po hlavě, to se mi líbí.
Tahle žlutá je zvyklá jezdit na Ring, tak doufám že jí budeš dopřávat
Díky, já doufám takyeso píše:mates: tak doufam, ze ti auto bude skvele slouzit a delat radost stejne jako mne a az das ram, tak potrapis satyho
Jaký jsem měl přesně spec 2009? Ta kratší převodovka na Osté Lúce musí udělat dost, protože jde vidět jak série na tu 3jku to vůbec nedává a dvojka je tam na některé zatáčky příliš omezující. Uvidíme s novým, jak to půjde na nějaké trati, kde jsi byl taky.Saty píše:Už se těším na závody, uvidíme co Mates s novou technikou.
Myslím si že Ostrá lúka (2550m) v srpnu by byla ideální na porovnání Saty CTR spec 2009 (1:31,727) vs. Mates CTR 2011 (1:36,46) vs Mates new CTR 2011 (???).
Zajel bych si taky ať mám porovnání s letošním stavem auta.
Já myslím, že jsem lépe udělat nemohlPeca píše:Mates ty seš magorAle jdeš do toho po hlavě, to se mi líbí.
Honda Civic Type-R Gr.N
AŽ UDĚLÁM S NĚKÝM POŘÁDNÉ FOTKY, TAK ZALOŽÍM NOVÝ TOPIC SE ŽLUTÝM CTR, včetně popisu apod...
Honda Civic Type-R Gr.N