http://tip.seznam.cz/brno
Omlouvám se za nové téma ale offtopic jsem tu nenašel a myslím, že tohle stojí za to
Moderátoři: Amigo, riderhenry
ta cena benzinu je hodne mimoinfinity píše:vyzkousel bych vsechny 3![]()
Jen se mi nejak nezda cena benzinu 30 min = 300kc...
NejsiWinie píše:jsem asi jedinej co by si vybral to ktm co?

zrušil jo? Ty bláho... Na KTM bych asi musel mít helmu... Škoda, že tam nemají Ariela, ale je to asi podobný jako KTM..jagy píše:Nekdo z Nissanklubu na tom byl, jel s KTM. U GT-R prej nekdo zrusil prevodovku.A doplacel 300kc na benzin...
ktm prej neni zas tak brutalni jako ariel. ariel je podle clanku co jsem cetl lepsi. ale stejne bych si koupil cata R500WotanMitUns píše:zrušil jo? Ty bláho... Na KTM bych asi musel mít helmu... Škoda, že tam nemají Ariela, ale je to asi podobný jako KTM..

moje recGregy píše:No kdyby tam byl ariel tak to je jasna volba, to KTM musi byt super, jenze:
GT-R je modla, to proste musim zkusit
F430 - no tak ferrari je ferrrari proste, to je snad sen kazdyho milovnika rychlych aut.
Tech akci je myslim vic druhu, ale u tech mych voucheru slibovali, ze tam zadne omezeni neni a je to jen na tobe, tak snadPeca píše:S F430 teď kroužili (asi v rámci tady těch akcí) na brněnském okruhu. Nevím jestli to řídili jen důchodci nebo prostě instruktor nedovolí víc, ale imho vyhozené peníze (ok, můžu říct že jsem řídil Ferrari)
Tak to někdo testněte a pokud se s tím autem dá jet rychleji jak při cestě do Tesca, tak do toho jdu taky