Tak tu mám ještě jednu hodně pěknou silnici od nás z okolí, v podstatě se jedná o spojovačku mezi "českou Route 66" a spodní cestou na Moravu dle Rainbow7 v minulém topicu.
http://maps.google.cz/maps?f=d&source=s ... 17294&z=11
Jedná se sice jen o 25 km, ale stojí to za to. Jsou tam dvě místa, kde když je projíždím rychleji, tak mi opravdu hrkne. Pokud jedete po dálnici od Prahy, tak je dobré sjet na sjezd Velký Beranov. Potom se dát směr Velké Meziříčí na silnici 602, dojedete k objížďce uzavřeného mostu, projedete objíždkou, najedete opět na 602, jedete asi 5 km a potom první odbočka doprava a už jste na vyznačené trase. Hned ze začátku je to pěkně zatáčkovité a horizonty. Pak je ves Kamenice a pokračujete dál směr Třebíč po hlavní silnici.
Klady:
pěkný povrch
opravdu zajímavá trasa
nejkratší a nejrychlejší varianta Jihlava - Třebíč
Zápory:
větší provoz
když jedete opravdu kudlu, hrozí bouračka (na pár místech je to dost zrádné)
večer hodně zvěře (divočáci a vysoká)
Kdybych měl tu kameru jak Peca nebo Roverman, udělal bych taky nějaké video.
Vysočina: Kamenice - Třebíč
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysočina: Kamenice - Třebíč
Dnes jsem to jel opačně tj. Třebíč -> Kamenice. Taky dobré. Dokonce jsem i trochu hupsnul na horizontu.
Takže mohu jen dodat, že se jedná o luxusní stezku a trošku bych aktualizoval příspěvěk Líby
Most je již opravený a provoz bych právě řekl, že je slabý, což je jedině dobře, za cestu průměrně předjedu 3-4 auta, v protisměru jich jezdí do těch 15ti...
Je to opravdu hodně zrádná technická stezka, s rychlejšíma místama, kopcama. Stojí to za projíždku.
Most je již opravený a provoz bych právě řekl, že je slabý, což je jedině dobře, za cestu průměrně předjedu 3-4 auta, v protisměru jich jezdí do těch 15ti...
Je to opravdu hodně zrádná technická stezka, s rychlejšíma místama, kopcama. Stojí to za projíždku.
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
To by sme se mohli v létě na něčem domluvit