Moderátoři: Amigo, riderhenry
A proc by to melo vadit? Vsak je to zahloubene. Uplne stejna situace, jako u jakekoliv bezne spojkove lamely, kde jsou zase nyty....asimo píše:plocha kde dopada lameja a na nej skrutky? hmm.. uprimne, si som blby, ale este osm to nevidel.. nevadi to?

no právě.....Pierre píše:No... za ty obstrukce, co jsi s tim mel, by ti spis meli zaplatit
mám tu hezkou....přibližně metrovou...dokonce lehce zahnutouGeorgee píše:já tam jdu dneska, tak doufám, že mě nebudou moc srát takhle při pátku
znie to uplne logicky. (lahkobezny olej) tlak ti asi o kolko klesol?RainbowSeven píše:bez asi 5ti dnů měsíc na celnici....
a kromě cla si ještě naúčtovali správní poplatek 180 korun.....já bych je nejradši praštil tyčí.....
jinak, jsem vyměnil olej za MIllers CFS 5W40. Dal jsem original NIssan olejový filtr a provedl výplach....
a jak se dalo čekat![]()
změna příliš nenastala.
Tlak se ztrácí o něco rychleji, ale díky řidšímu oleji taky rychleji naběhne. Nicméně problém trvá.
ale kašlu na to. budu to řešit možná tak za 5000 km, až bude čas na další výměnu oleje. Teď to nechávám plavat.
jinak mě zarazily dvě věci.
za prvé motor na 10W60 po startu s teplym motorem regulerně chcípal, pokud se nepridal lehce plyn. Otáčky klasicky vyletí po startu nahoru a pak se motor zhoupnul a chcipnul.
TeĎ na 5W40 motor krásně drží volnoběh. bez odmlouvání.
a druhá věc je, že motor výrazně ztichl. najednou je slyšet převodovka jak prase![]()
já to samozřejmě neřeším a jezdímSwejky píše:0,2-0,3 psi snad neni ani tlak neto bych to asi ani neřešil a jezdil dál.....
uz ano.. len predtym bolo len vidiet link ale ani ten nespajal..RainbowSeven píše:mě to ted zobrazuje normálně....tobě ne???