Závody na konzolích (GT5/FM3)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závody na konzolích (GT5/FM3)
nemam, taky jenom premejslim 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Neni to špatný, to natáčení hlavou na apex, nebo ve směru jízdy pokud jedete bokem je docela fajn, hratelnost je příjemná, člověk se poměrně rychle dostane do tempa, ale pořád je to dost arkádový. Forza 3 i GT5 mají o hodně lepší grafiku.
prej kdyz nastavis citlivost volantu na 100% tak to uz neni takova arkada
ja uz si ale striham metr na FM4 postnul bych video ale Microsoft ho nachal stahnout z youtube
protoze uniklo driv nez melo
ja uz si ale striham metr na FM4 postnul bych video ale Microsoft ho nachal stahnout z youtube
GXE10
To sem měl, ale brzdí to někdy trochu nereálně + kombinace zatáčení a brždění, no a v situacích kdy by to auto už mělo jít uplně do háje tak se to dá chytnout uplně nelogicky.maca píše:prej kdyz nastavis citlivost volantu na 100% tak to uz neni takova arkada
ja uz si ale striham metr na FM4 postnul bych video ale Microsoft ho nachal stahnout z youtubeprotoze uniklo driv nez melo
Jaký máte gametagy na Xboxu? Vyzývám všechny na battle na Ringu 
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
Awatar píše:
To sem měl, ale brzdí to někdy trochu nereálně + kombinace zatáčení a brždění, no a v situacích kdy by to auto už mělo jít uplně do háje tak se to dá chytnout uplně nelogicky.
lidi co maji ten Fanatec(900°) tak to prej neni tak hrozny(ale dat 10k za volant mi prijde zbytecny) ja si to koupim maximalne za 500 jinak do toho nejdu.
GXE10
To chce takhle nejak... at je spravnej posez 

01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

Mimochodem... ten volant co tam mam- Logitech G25. Dneska sehnatelnej kolem 4tis. Ale je fakt, ze je na PC a PS. Tak nevim jaky porty maji ty vase xboxy apod... Tohle je obyc usb.
Jinak kdo nezna... saltpaka- moznost razeni sekvence nebo klasicka H, tri pedaly, volant samozrejme 900°
Jinak kdo nezna... saltpaka- moznost razeni sekvence nebo klasicka H, tri pedaly, volant samozrejme 900°
01'Toyota MR2 Roadster

na xko logitech nejde jen prez nejakej FX1 converter, kterej nedavno vysel, jinak jen origo Xko a Fanatec(http://www.fanatec.de/) vse ostatni co udava ze je na xko tak to je bez FF
GXE10
Debilni politika microsoftu prodavat jen svuj volant. Achjo
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
Ja chci Thrustmaster T500 RS, první volant který se umí v driftu stočit do kontra jako v reálu
Ale cena je poněkud out 
To umelo uz staricke DFP 
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
czgeorgeeSpitfire píše:Jaký máte gametagy na Xboxu? Vyzývám všechny na battle na Ringu
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Nene, to nezáleží na volantu ale na hřePeca píše:Ja chci Thrustmaster T500 RS, první volant který se umí v driftu stočit do kontra jako v reáluAle cena je poněkud out
btw. videjko s G25, de vidět že sílu ff má nastavenou dost slabou ale to je celkem klasika na silnější stupně po pul hodině driftu zkamení ruce
http://www.youtube.com/watch?v=gpDRkd2Y ... re=related
Jsem si to myslel. Holt LFS je na mile pred vsemi ostatnimi
Protoze v tom pripade uz to umela nejaka rana betaverze.
Tak tak, problém je v tom, že hry jako GT5, forza apod. jsou stále dělány pro masy a těm se nikdy nebude líbit rizí simulátor, na tom by prostě nevydělaly a o to gou. V tom je u LFS rozdíl, vzniklo z iniciativy pár nadšenců co chtěly vytvořit opravdový simulátor, samozřejmě, kdyř nejsou prachy tak nejsou ani oficiální tratě či auta a v neposlední řadě dnes pro ,,gemblery´´ až odstrašující grafika
, holt něco za něco...
A kdyby náhodou někdo neznal Richard Burns Rallye tak taky vynikající, myslím, nejelšpí simulace ze světa rallye, taky postarší hra ale v trafice ji koupíte za 49 Kč
a to za vyzkoušení snad stojí 
A kdyby náhodou někdo neznal Richard Burns Rallye tak taky vynikající, myslím, nejelšpí simulace ze světa rallye, taky postarší hra ale v trafice ji koupíte za 49 Kč
Jj souhlas. RBR je taky zrovna hra ktera na party neuspeje pac 90% nedojede do 3ti zatacky 
Neuměl, rozhodně ne jako v reálu. A na hře to sice může záležet ale pokud ten volant nemá dostatečně rychlý motor tak to nikdy nemůže být real...Michelin píše:To umelo uz staricke DFP
http://www.youtube.com/user/simracingto ... kgxRNQ7F6g 21:45 srovnani profika mezi G27 a T500, 22:14 je vidět jak se to chová v driftu, chcete mi namluvit že tohle Momo/G25/G27 umí?
mam shift1 a shift2 ale na PC a je to fasa.. dokonca v dvojke je aj BRNO okruh..
paradicka.. dost tazky okruh.. GT mam len na PSP.. tam je to tiez super, ale fyzika a grafika je predsa len na PC lepsia..
GT na PSP má fyziku z GT4, s pětkou nesrovnatelné
Ten Shift2 vypadá jako povedená arkáda, jestli to rozjedu tak vyzkouším
Real to nebude nikdy. Chybi tam to nejpodstatnejsi, teda aspon mne. To co citim "pod zadkem"... pokud teda nemas nejakej Force Dynamics, kterej to aspon nejak dokaze nasimulovat... ale i tak.
Jinak tady vubec nepadly jmena jako iRacing nebo rFactor. Myslim, ze dneska dost dobry "simy", i kdyz uz dost stary. Na rFactor je volne dostupnych hafo trati. Nektery jsou i z ceskych rukou. Osobne znam cloveka, co delal do rFactoru Most a podilel se na modech jako Octavia cup a BMW1 Challenge. A myslim, ze se to hodne povedlo.
Co se tyce nastaveni volantu, je to nekdy alchymie. A to doslova. Ve "vyssich ligach" nastaveni volantu v original ovladaci a v nastaveni ve hre, davno nestaci a musi se sahat do textaku, kde se nastavuji veci, co nejsou bezne ve hre nastavitelne... atd atd. Ale to se jedna samozrejme o PC. Zde je moznosti strasne moc. Byval jsem dlouhou dobu clenem jiste komunity (jeste porad jsem, ale neaktivni) a vim, jaky problemy, resp. jaky moznosti nas vsechny v nastaveni volantu provazely.
Mne osobne se nejvic, co do "realnosti" nebo spis pocitu z "realnosti" libily... LFS, rFactor, GTR, Race07 a nyni iRacing. Ruzny veci jako NFS apod. jsou graficky jiste zvladnute perfektne, mnohem lip, nez tyto zminovane, ale neni to neco, kde ma clovek pocit "realnosti". Nicmene jsou to jiste zabavny veci, to nepopiram. Sam jsem si s nima dost zablbnul
"Real" pisu zamerne v uvozovkach, protoze to nemyslim s realem az tak vazne... pac real je real a momentalne nic, kdy se perem s koleckem a slapem na pedaly, nemuze real poskytnout. Mozna nekdy, kdy se napojime mozkem primo do kompu a proste se nam to do mozku promitne... to uz mozek opravdu uvidi real
:D
Ale momentalne je to hlavne o pocitech. Jak se komu co libi a co mu nejvic ten real pripomina. Napr. LFS melo naprosto spatne, podle realu, zpracovane odezvy do volantu. Ale diky temto zamerne spatnym informacim, ktere se k vam dostaly, byl pocit realnosti lip prenesen prave pres ten volant, ktery byl jedinym feedbackem, krome monitoru, jaky jste od hry dostali. Ale to vsechno je v poradku, pokud ja jako uzivatel budu spokojen. A napr. s LFS jsem spokojen byl. To same se tyka rFactoru... jsou mody, ktere jsou vylozene spatne udelany a nema cenu je ani stahovat. A pak jsou mody a trate, ktery jsou skvely.
Vyjadruji pouze svuj nazor. Nikomu nic necpu.
Jinak tady vubec nepadly jmena jako iRacing nebo rFactor. Myslim, ze dneska dost dobry "simy", i kdyz uz dost stary. Na rFactor je volne dostupnych hafo trati. Nektery jsou i z ceskych rukou. Osobne znam cloveka, co delal do rFactoru Most a podilel se na modech jako Octavia cup a BMW1 Challenge. A myslim, ze se to hodne povedlo.
Co se tyce nastaveni volantu, je to nekdy alchymie. A to doslova. Ve "vyssich ligach" nastaveni volantu v original ovladaci a v nastaveni ve hre, davno nestaci a musi se sahat do textaku, kde se nastavuji veci, co nejsou bezne ve hre nastavitelne... atd atd. Ale to se jedna samozrejme o PC. Zde je moznosti strasne moc. Byval jsem dlouhou dobu clenem jiste komunity (jeste porad jsem, ale neaktivni) a vim, jaky problemy, resp. jaky moznosti nas vsechny v nastaveni volantu provazely.
Mne osobne se nejvic, co do "realnosti" nebo spis pocitu z "realnosti" libily... LFS, rFactor, GTR, Race07 a nyni iRacing. Ruzny veci jako NFS apod. jsou graficky jiste zvladnute perfektne, mnohem lip, nez tyto zminovane, ale neni to neco, kde ma clovek pocit "realnosti". Nicmene jsou to jiste zabavny veci, to nepopiram. Sam jsem si s nima dost zablbnul
"Real" pisu zamerne v uvozovkach, protoze to nemyslim s realem az tak vazne... pac real je real a momentalne nic, kdy se perem s koleckem a slapem na pedaly, nemuze real poskytnout. Mozna nekdy, kdy se napojime mozkem primo do kompu a proste se nam to do mozku promitne... to uz mozek opravdu uvidi real
Ale momentalne je to hlavne o pocitech. Jak se komu co libi a co mu nejvic ten real pripomina. Napr. LFS melo naprosto spatne, podle realu, zpracovane odezvy do volantu. Ale diky temto zamerne spatnym informacim, ktere se k vam dostaly, byl pocit realnosti lip prenesen prave pres ten volant, ktery byl jedinym feedbackem, krome monitoru, jaky jste od hry dostali. Ale to vsechno je v poradku, pokud ja jako uzivatel budu spokojen. A napr. s LFS jsem spokojen byl. To same se tyka rFactoru... jsou mody, ktere jsou vylozene spatne udelany a nema cenu je ani stahovat. A pak jsou mody a trate, ktery jsou skvely.
Vyjadruji pouze svuj nazor. Nikomu nic necpu.
01'Toyota MR2 Roadster

V podstate souhlasim, ja se bavil akorat o realnem chovani volantu pri jeho pusteni ve smyku. Jinak pocit z rizeni je pro me dulezitejsi nez to jestli hra simuluje zahrivani brzdoveho oblozeni v zavislosti na jeho smesi. A nej pocit mám zatím u GT5. Přestože je tam hrozná spousta aut, tak většina jich má charakteristiky chování které odpovídají tomu co jsem si sám vyzkoušel nebo jsem o jednotlivých autech četl. Prostě pro mě je to o radosti z jízdy, ne frustraci u hardcore simu
Ale na rFactor se chystám už dlouho 
Jinak se omlouvam za OT... nejsem znalec konzoli. Popisoval jsem samozrejme poznatky a osobni zkusenosti z PC...
01'Toyota MR2 Roadster

Jj pochopil jsemPeca píše:V podstate souhlasim, ja se bavil akorat o realnem chovani volantu pri jeho pusteni ve smyku. Jinak pocit z rizeni je pro me dulezitejsi nez to jestli hra simuluje zahrivani brzdoveho oblozeni v zavislosti na jeho smesi. A nej pocit mám zatím u GT5. Přestože je tam hrozná spousta aut, tak většina jich má charakteristiky chování které odpovídají tomu co jsem si sám vyzkoušel nebo jsem o jednotlivých autech četl. Prostě pro mě je to o radosti z jízdy, ne frustraci u hardcore simuAle na rFactor se chystám už dlouho
Jinak ten Thrustmaster v podstate neznam, jen to co jsem o nem videl a cetl. A pokude je to tak jak rikas, pak i ta cena neni tak strasna. I kdyz dneska na ceny tehle vecicek koukam jinak
01'Toyota MR2 Roadster