no asi si sa sekol, lebo v technicaku mam, ze vyrobene v JPN....JPN bolo velmi popularne a vznikali dost pekne verzieWinie píše:a kdy uz poridite neco vyrobenyho v japonsku?
JS4:

Moderátoři: Amigo, riderhenry
no asi si sa sekol, lebo v technicaku mam, ze vyrobene v JPN....JPN bolo velmi popularne a vznikali dost pekne verzieWinie píše:a kdy uz poridite neco vyrobenyho v japonsku?

takto, uz som videl v technicakoch tolko blbosti, ze v podstate moze byt ako vravis, cez VIN sa da zistit, niekde cez VIN checker zistim presnejsie, ale inak jedno...dolezite, ze to vyrobila Honda a nie napr. PeugeotWinie píše:fakt? prisahal bych ze pro evropu se to vyrabelo v uk

nemam este presny vypis, nejakych 3:01:xxx....ale jazdil som light, platnicky boli dost pred vymenou, ani som kvoli tomu nechcel ist, nemal som objednanu ani jazdu, az na mieste som sa dal namotivovat....ale nelutujem, su to dobre skusenosti....blesk666 píše:ako si zajazdil?

ja osobne mam na M-ku nabehane cac 1tis km kedze cez zimu stalo a kupoval som koncom minulej sezony. To je rozhodne rozumnejsie nezavodit ale ist cez nejaky vecerny termin pre verejnost cez tyzden, ked bude menej aut a postupne zrychlovat, nie jak bezmozok ist hned zavodit. Taky jeden hned prvy tyzden co vlastnil Ibizu Cupru (ciernu) to minuly rok tam aj rozstrelilasimo píše:faknt nejaka nizka ucast.. nechapem.. to su tu vsetci zdochuty? pretekaju kazdy druhy na cestach jak mantaci a ist si zmerat ego na okruhu, to nevedia.. parada..hadam sa to postupom casu tuna umudri.. ja sa tiez uz chystam s novou masinkou.. hadam to tento rok par krat vyjde na nejakom otvorenm dni..
blesk666 píše:to mas asi pravdu to ma hned nenapadlo, neni dobry image pre mnohych mat cierne na bielom ako su rychli (pomaly)