LJay: Honda CRX 2G ED9 - R.I.P.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: LJay - Honda CRX ED9
To by i za ten vejlet stálo
... ted akorát to schéma ještě 
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Jj přesně tak. Signal buď od otáčkoměru, nebo rozdělovače a pak 12V z palubní sítě. Nejlíp třeba od zapalovače, nebo nečeho jinýho co se po vytažení klíčku vypíná.jagy píše:Co vse to potrebuje? Signal otacek a napajeni?
Jenom pozor. Naprogramovaný to mám zatím jen pro 4 válcový auta. Na 6 a 8 válcích by to asi fungovalo, ale muselo by se to zkusit. Zatím jsem to zkoušel jen ve svym céru.
www.jfperformance.cz
Příští týden namotuju na pevno ten shiftlight do svýho auta a když s tím nebudou po tejdnu ježdění žádný problémy, tak bysme se mohli domluvit, že bych pohledal, jak to zapojit k tobě do auta a když by si měl zájem, tak by sem ti to pak namontil.Sklenk@ píše:To by i za ten vejlet stálo... ted akorát to schéma ještě
www.jfperformance.cz
Dnes jsem dodělal a otestoval finální verzi shiftlightu.
www.jfperformance.cz
Podtlak v olejove vane (od sani motoru kvuli benzinovym param) ti pomuze s odvodem oleje od turba tj nebude se ti olej "tak snadno" dostavat pres kluzna loziska rotoru ven do vyfuku. Pokud povedes odtok pres vypustak o tento "benefit" prijdes diky prekryti odtokove hadice olejem ve vane.cuir píše:heled mam otazku... ude vadit moc kdyz odtok z mazani turba vratim do olejove vany pres vypousteci sroub ? nejak se mi nechce do toho vrtat a varit diru a prijde mi ,ze kdyz to tam je tak by se to dalo vyuzit...vyhovuje mi totiz aji umisteni takze bych tam nemusel pak nic upravovoat. Jen bych do jiz hotoveho zavitu nasrouboval pruchodku s tesnenim a na ni napojil dalsi veci...Nebo je potreba to vracet ten olej jakoby nahoru?
dik moc za nazor...popripade vysvetleni cemu by moje reseni mohlo vadit.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Konečně sem si našel čas na dokončení montáže shiftlightu.
Taky jsem zkoušel jak pásne origo příruba k výstupu z turbíny. Bohužel budu muset její výstup převařit, aby směřoval trochu jinam, protože jinak by mi šel výstup přímo do chladiče.
Taky jsem zkoušel jak pásne origo příruba k výstupu z turbíny. Bohužel budu muset její výstup převařit, aby směřoval trochu jinam, protože jinak by mi šel výstup přímo do chladiče.
www.jfperformance.cz
Dneska byla konečně v garáži "přijatelná" zima, tak sem sundal nárazník a rozměřil přední část chladičový stěny kvuli výběru vhodnýho intercooleru. Pokud by se to někomu hodilo, tak tady jsou rozměry, ale není to uplně přesný, protože auto bylo minulým majitelem vzatý na předek, takže je jedna strana brejlí trochu hnutá.
Jo a nevíte náhodou někdo, kde by se daly koupit polyuretanový profily (kruhový a čtvercový průřez)?
Jo a nevíte náhodou někdo, kde by se daly koupit polyuretanový profily (kruhový a čtvercový průřez)?
www.jfperformance.cz
super projekt !! tak at se dari !!!
volvo s40 2.4i automat ...
Díky, snažím se, ale na tvůj projekt to nikdy mít nebude. Máš fakt super stojovnu.
www.jfperformance.cz
hele nikdy nerikej nikdy ! ) . dekuju ze se ti muj nikdy nekončíci projekt libi .LJay píše:Díky, snažím se, ale na tvůj projekt to nikdy mít nebude. Máš fakt super strojovnu.
ale myslim ze ti tech vytouzenejch 180 koni dlouho nebude stacit .
mluvim pouze z vlastnich skusenosti ..)
volvo s40 2.4i automat ...
Taky se obávám toho, že to tak dopadne
Výkon je totiž strašná droga 
Časem bych chtěl udělat druhej motor, kterej by už byl postavenej komplet od základu a jeho výkon by byl trochu jinde, ale na to budu muset nějakou dobu šetřit, protože to už nepůjde udělat tak "levně" jako je tohle, protože se spolu s motorem bude muset vyměnit mraky komponent na autě, který by to už nezvládly.
Časem bych chtěl udělat druhej motor, kterej by už byl postavenej komplet od základu a jeho výkon by byl trochu jinde, ale na to budu muset nějakou dobu šetřit, protože to už nepůjde udělat tak "levně" jako je tohle, protože se spolu s motorem bude muset vyměnit mraky komponent na autě, který by to už nezvládly.
www.jfperformance.cz
Dneska byl čas, tak sem se pustil do výroby engine damperu a taky sem konečně našel tu správnou hadici na odvod oleje z truba. Stačilo jen zajít do škodováckých autodílů 
www.jfperformance.cz
jooo.z favorota:-)
univarzalni to kus.mam ji na husabergu mezi chladic a vodni pumpu,a jeste jsem ji pouzil v miate pri stavbe primeho sani na privod vzduchu k volnobeznymu ventilu
univarzalni to kus.mam ji na husabergu mezi chladic a vodni pumpu,a jeste jsem ji pouzil v miate pri stavbe primeho sani na privod vzduchu k volnobeznymu ventilu
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
Pěkně, ale ta hadice nemá zrovna dobrej spád, aby ti to nedělalo bordel.
KaCzaba: jj hadici z škůdky použiješ všude, třeba i při stavbě raketoplánu
Koudy: ona je ta fotka vyfocená trochu křivě. Ve skutečnosti to má prudší spád směrem do vany.
Koudy: ona je ta fotka vyfocená trochu křivě. Ve skutečnosti to má prudší spád směrem do vany.
www.jfperformance.cz
Dneska sem celkem pohnul s engine damperem a taky dorazily přídavný budíky od Raid HP.
www.jfperformance.cz
Dneska sem dokončil engine damper. Příští víkend udělám držáky a bude moc jít na auto.
www.jfperformance.cz
Za dnešek sem toho moc nestihnul, alespoň se mi ale povedlo vyrobit úchyt engine damperu, který příjde našroubovat na blok motoru, do místa připravenýho pro kompresor klimy.
Naposledy upravil(a) LJay dne 29 led 2011, 18:07, celkem upraveno 1 x.
www.jfperformance.cz
Druhá část úchytu engine damperu, která příjde přidělat na držák silentbloku v karoserii. Zároveň bude sloužit jako úchyt pro OCT a sirénu alarmu. Před dokončením ale ještě musím odvrtat nějaké odlehčovací otvory, abych snížil váhu.
www.jfperformance.cz
Tak jsem konečně vybral a objednal intercooler a blow off ventil. Oboje je to sice čína, ale podle recenzí co jsem četl, tak tyhle "ebay" coolery na takovýhle low boost projekty v klidu stačí a kopie Greddy RS BOV snad bude taky cajk.
www.jfperformance.cz
Jen ten Greddy sis mohl vzít Type-R ten má takoven ten ukvákanej odfuk, ale teda nevím jestli ho dělají v kopiiLJay píše:Tak jsem konečně vybral a objednal intercooler a blow off ventil. Oboje je to sice čína, ale podle recenzí co jsem četl, tak tyhle "ebay" coolery na takovýhle low boost projekty v klidu stačí a kopie Greddy RS BOV snad bude taky cajk.
___________________________________________________________________________________
Custom Turbocharged 99´NB Nardi, 175kW/11psi,550cc RX7 Injectors,MS2, Re-route,LSD,F1Ceramic Clutch,Koni coilover, EBC yellow stuff + Brembo, OZ Ultraleggera...stay tuned
rád poradím ohledně managmentu motoru a přeplňování turbo nebo supercharger
Custom Turbocharged 99´NB Nardi, 175kW/11psi,550cc RX7 Injectors,MS2, Re-route,LSD,F1Ceramic Clutch,Koni coilover, EBC yellow stuff + Brembo, OZ Ultraleggera...stay tuned
rád poradím ohledně managmentu motoru a přeplňování turbo nebo supercharger