ITR
Tak ITR mam cca tri roky, najezdil jsem cca 30tkm. Auto je to super, opravdu vyjimecny vuz pokud je v dobrem stavu.
- Tim se dostavam k vysoke cene origo nahradnich dilu coz me sere asi nejvic. Nastesti nejsou moc casto potreba, na to jaky je to auto je opravdu velmi velmi +spolehlivy (az na nejaky obcasny vrtochy s elektrikou typu nefunkcni serizovani sklonu svetel, poblblej central a alarm - funguje zrejme na principu nahodnych jevu)
- Dal me stve podvozek protoze uz to ma za sebou, tak pomalu davam dohromady komplet novy.
- Motor uz ma taky neco za sebou, nicmene prede jak kocka a krome vyssi spotreby oleje s nim nebyl jediny problem.
- Dalsi vec je prilis tvrdy podvozek na ceske silnice, to ale neni vada auta, nybrz silnicaru
- pri cestovni rychlosti na dalnici cca 160-170km/h toci myslim 5600ot (nevim presne, uz hoooodne dlouho jsem s ni nejel), ve 170 uz jedu ve VTECu (5800)
- diky absenci jakekoliv zvukove izolace krome koberce a pristrojovky, je to nechutne urvany auto uz v serii, tzn na delsi cesty po dalnici to diky problemu popsanemu o odrazku vyse opravdu neni.
- dlouha 5-ka - da se jet cca od 70km/h az do maximalky dle papiru 233 -> chybi tomu 6-ka
- brzdy nejsou spatne, nicmene seriove by mohli o neco vic vydrzet.
- jezdi pouze na natural 98 - jsem zvedavy jestli se jeho cena udrzi pres leto pod 50kc/l......
- sedacky jsou paradni opravdu, ale stavene na prumerne velkeho japonce, tzn. se svymi pomalu 100kg mam po delsi ceste vzdycky docela problem vylezt ven.
Jinak me asi nic nenapada, plusy vyrazne prevysuji minusy. Hlavni plus je motor samozrejme - libi se mi jak na to kazdej kdo nevi o co jde cumi, kdyz v 5800ot motor misto aby prestal tahnout, teprve zacina a doprovazi to razantni zvukova kulisa.
Mazda 323F
+ jezdi i v zime
+ nerve
+ muze parkovat na sidlisti
+ je pohodlna
- takovy zachazeni jako ITR by asi moc dlouho nevydrzela
- nefunguje VTEC - motor v cca 5500-6000ot proste umre....
- vzdycky kdyz tankuju tak se naseru, protoze se do ni vejde cca o 10l vic nez do ITR a kdo to ma pak platit pri dnesnich cenach benzinu. Zase min zere nastesti