Napis nejakou vybavu,rok atak
KaCzaba's Miata
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: KaCzaba's Miata
No hezky belousek,jen houst
Co v tom jezdilo za indiana,ty potahy na sedackach jsou dost husty
Jeste to bude chtit par kacek do toho vrazit a bude to krasavice
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, LSD torsen type II, C Package - prodáno
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
Ryba píše:z 1.6 na 1.8 nesedej... Na 1.8 sedi i diff z RX7, takze tam se da taky hledat...
N/A verze ... zapomel jsi dodat
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
podle toho avataru co ma, budou sedacky naprosto coolseatik píše:Co v tom jezdilo za indiana,ty potahy na sedackach jsou dost husty
ja si ho teda takhle porad predstavuju
93´Rx-7 FD
to je sice moje fotka,ale stara,to jsem byl mladsi;-)
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
KaCzaba píše:to je sice moje fotka,ale stara,to jsem byl mladsi;-)
ted mas jen min zubu vid
GXE10
to ne.ale min vlasu:-)
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
KaCzaba píše:to ne.ale min vlasu:-)
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

potrebuju konkretni odpoved na otazku diferak z NB 6kvalt-pujde na NA?mam ho koupit nebo ne.diky
jaky je rozdil mezi NA 1.6 a 1.8?
to z duvodu,ze bych mel od motoru dozadu zbytek veci z 1.6tky...
a jak bezpecne poznat ze ho uz nemam na aute?kdyz zvednu obe zadni kola,poznam to?jinak pokud ho tam nemam a budu vedet ze tam pujde,tak jdu do neho
to z duvodu,ze bych mel od motoru dozadu zbytek veci z 1.6tky...
a jak bezpecne poznat ze ho uz nemam na aute?kdyz zvednu obe zadni kola,poznam to?jinak pokud ho tam nemam a budu vedet ze tam pujde,tak jdu do neho
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
Já se ještě taky přidám k obdivům tvé bílé NA je parádní 
___________________________________________________________________________________
Custom Turbocharged 99´NB Nardi, 175kW/11psi,550cc RX7 Injectors,MS2, Re-route,LSD,F1Ceramic Clutch,Koni coilover, EBC yellow stuff + Brembo, OZ Ultraleggera...stay tuned
rád poradím ohledně managmentu motoru a přeplňování turbo nebo supercharger
Custom Turbocharged 99´NB Nardi, 175kW/11psi,550cc RX7 Injectors,MS2, Re-route,LSD,F1Ceramic Clutch,Koni coilover, EBC yellow stuff + Brembo, OZ Ultraleggera...stay tuned
rád poradím ohledně managmentu motoru a přeplňování turbo nebo supercharger
Všechno ohledně differencialů máš tady: http://www.miata.net/garage/diffguide/index.html
Tobě stačí ta první fotka, nalevo máš z 1.8 a napravo z 1.6, hlavní rozdíl na první pohled z venčí poznáš podle toho, že nemá takovej ten gumovej sráč u příruby ke kardanu...

A jestli tam máš nějaký lsd poznáš lehce, zkus si udělat nějaký donuty, nebo burnout:D
Tobě stačí ta první fotka, nalevo máš z 1.8 a napravo z 1.6, hlavní rozdíl na první pohled z venčí poznáš podle toho, že nemá takovej ten gumovej sráč u příruby ke kardanu...

A jestli tam máš nějaký lsd poznáš lehce, zkus si udělat nějaký donuty, nebo burnout:D
piss factory
a pokud to z 6-ti kvaltu neni torsen, tak nemá smysl ho tam dávat... rozdíl v 1.6 a 1.8 difu kromě vzhledu je hlavně v tom, jakej výkon snese
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
tak mam urco 1.8 difr.takze v poho.a probehlo trosku testovani a vypada ze mozna nemam open.potrebuju to od vas pomoct rozlustit:-)
dostal jsem se k tomu az za tmy.
mam par otazek.
-hrabnou obe kola pri rozjedu pri open difu?je kluzko a mam letni papuce.ale kresli to dve cary.
-potom jsem zkousel boky a nejdriv kreslila len jedna strana cary a pak jsem to preklapel do kontra a uz mam nacmarany dve vedle sebe.hodim sem foto.nic moc kvalita ale ty cary u sebe jdou poznat.tak me to zajima.diky
dostal jsem se k tomu az za tmy.
mam par otazek.
-hrabnou obe kola pri rozjedu pri open difu?je kluzko a mam letni papuce.ale kresli to dve cary.
-potom jsem zkousel boky a nejdriv kreslila len jedna strana cary a pak jsem to preklapel do kontra a uz mam nacmarany dve vedle sebe.hodim sem foto.nic moc kvalita ale ty cary u sebe jdou poznat.tak me to zajima.diky
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ja bych rekl, ze to je Torsen, jestli se to z toho da hodnotit 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
já bych řekl, že nevim. Při rozjezdu u open difu taky můžou hrabat obě kola. Chce to udělat fakt donut na místě a podívat se jestli ti de čoud od vobou kol. Nebo jen zastavit na místě a podpálit to:) viz jako já eště s open difem: http://vimeo.com/2309160 prostě se podíváš za sebe a uvidíš jestli ti jde kouř od obou gum nebo jen od jedný:)
A nebo pak stoprocentně to poznáš když vyndáš poloosu a podíváš se dovnitř:)
A nebo pak stoprocentně to poznáš když vyndáš poloosu a podíváš se dovnitř:)
piss factory
tak toto jsem s tebou chtel resit po ajsku,no...
poznam to na heveru,kdyz budu mit obe kola ve vzduchu,podle toho zda se toci stejne nebo kazdy na opacnou stranu?
ze zacatku mi prislo,ze huli jen jedno a pak se pridalo i druhy...
poznam to na heveru,kdyz budu mit obe kola ve vzduchu,podle toho zda se toci stejne nebo kazdy na opacnou stranu?
ze zacatku mi prislo,ze huli jen jedno a pak se pridalo i druhy...
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jj ikdyž to zvedneš na hever a bdeš točit kolem tak to zjistíš, když stejně tak máš LSD když naopak, tak máš open
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Tak takhle se chová klasickej torsen, takže ho tam nejspíš máš...KaCzaba píše:ze zacatku mi prislo,ze huli jen jedno a pak se pridalo i druhy...
piss factory
i na tech carach na parkovisti to tak bylo videt.nejdriv jedna,a pak az se to poradne urvalo uz sly soubezne dve cerny smouhy na asfalte...
neveril jsem,ze bych mel takovy stesti....
zs takhle se mi ten stav auta zdal docela solidni.a pak pekna cenovka...
neveril jsem,ze bych mel takovy stesti....
zs takhle se mi ten stav auta zdal docela solidni.a pak pekna cenovka...
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
Jeste bych poznamenal, ze to bylo s 215mm sirokymi pneu ... u nejakych hubenouru by to bylo asi jednodussi zjistovani 
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
presne tak. Kaaz (a jine) budou urcite super, ale kdyz mas auto jako daily, tak je to neprakticke.
Jinak se nelekej, kdyz mas na snehu nebo ledu jedno kolo na suchu a druhe na kluzke plose, tak se to bude chovat stejne jako open, i kdyby to byl torsen.
Jinak se nelekej, kdyz mas na snehu nebo ledu jedno kolo na suchu a druhe na kluzke plose, tak se to bude chovat stejne jako open, i kdyby to byl torsen.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
opet jsem neco nakreslil a zase jsou dve cary,dnes bylo trochu vic nohy na plynu takze to bylo lip citelny 
byla chvilka po praci.holt misto dvou heveru a zadku ve vzduchu se jezdilo.je to silena DROGA.za chvili napadne bilej srac tak nebudu jezdit
byla chvilka po praci.holt misto dvou heveru a zadku ve vzduchu se jezdilo.je to silena DROGA.za chvili napadne bilej srac tak nebudu jezdit
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
4000km najedu tak za 3 rokyRyba píše:né každej chce pokaždý po 4000km ujetejch km měnit olej v diffu...

ridehenry : k funkci torsenu ... nemel by se chovat presne opacne nez open, tudiz maximum (podle uhlu ozubeni tusim max 80%) krouticiho momentu jit na kolo, ktere ma grip? V tom by mela byt prave vyhoda torsenu, ze prenasi silu na kola s nejvetsi trakci.