Takze konecne trosku casu.
K tym minuskam
Neinzerovali sme poldenne jazdy ako dlzka casu,ze cely pol den,ale kedy jazdit(doobeda,poobede) a kolko,ale nie dlzkou jazdenia.
Budem uprimny:
O moznosti zakupenia hodinovej jazdy sme sa rozhodli az na mieste,lebo sme predtym nevedeli kolko aut bude,pride a bolo este dost volno a z marketingoveho hladiska aby vobec akcia bola sme nemohli hned pustit hodinove jazdy par tyzdnov dopredu,lebo by sme to financne neutiahli,vacsina by si dala len hodinove jazdy a potrebovali sme vykryt cely den a vyzbierat cim najviac penazi,nie aby sme zarobili,ale aby to vobec bolo,kazda tato akcia je pre nas totizto stratova.
Urcite vsetci co boli v aute mali helmu,museli mat pri jazde,vobec sa to nerozlisovalo,maximalne si ju dali dole a nevsimli sme si ju my,ze ju nemaju spolujazdci a ani v racecontrole si to nevsimli ak si to niekde videl pri jazde,lebo by bolo auto okamzite stiahnute cez cierne vlajky.
Mame aj vela fotiek a na ziadnej nema spolujazdec dole helmu.
Napr.bola tam jedna fabia,v ktorej si stale otvaral okno,aj napriek upozorneniam,poslednych par kol v jeho kategorii sme ho uz nepustili na drahu,lebo nas nerespektoval.
Po prvej akcii sme dost sprisnili,bezne sa stahuju auta z trate ked porusia nieco,dokonca par aut(jazdcov)ma trvaly zakaz jazdit na Slovakiaringu na hociakej akcii,zavodoch aj jeden znamy pretekar(nemozem menovat).
Bezne sa plati pokuta Slovakiaringu za nerespektovanie vlajok,ohrozovanie a podobne.
Tak isto sme aj pre to zaviedli tie nutene skolenia a pasky,lebo na Slovakiaringu nemozete na volnych jazdach bez plateneho skolenia a testu vobec jazdit.
U nas sa to dalo,ale museli a budu musiet vzdy absolvovat take skolenia,aj individualne ako pises ak nestihnete prist pred zaciatkom.
Som velmi rad,ze si tam bol,vyskusal,lebo tazko hodnotit len tak.
Ja dufam,ze nabuduce pride viac aut aj odtialto,vyskusat si nieco nove,nie len tradiciu.