HID 3000K
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Lukáš 325e
- Lukáš 325e
Re: HID 3000K
v tom případě lituju lidi, který potkáš na silnici
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- Lukáš 325e
proč svítí to tak blbě jo? nevim nikdy sem to real nevidělGeorgee píše:v tom případě lituju lidi, který potkáš na silnici

Já bych se toho nebál, kór s tímto odstínem. Já měl na hondě rok K7000 a nikdo si nestěžoval, neblikal, prostě nic. Pokud se ti světla neklepou a dobře to nastavíš tak to bude cajk.
3000 a 7000 je celkem velkej rozdilKoudy píše:Já bych se toho nebál, kór s tímto odstínem. Já měl na hondě rok K7000 a nikdo si nestěžoval, neblikal, prostě nic. Pokud se ti světla neklepou a dobře to nastavíš tak to bude cajk.
Však proto to píšu.tsin píše:3000 a 7000 je celkem velkej rozdil
Sorry OT: neni lepsi investovat do nejakych vysocesvitivych halogenovych zarovek?
HID xenon (7tK) jsem mel a po pul roce jsem ji vykopnul z auta, v porovnani s halogeny svitily mizerne. Porovnaval jsem osvetleni svodidel v jedne dlouhe zatacce a nemohu si pomoci, halogeny sviti lepe (hutnejsi intenzita svetla v urcitee vzdalenosti).
ve spuntikovi mam: http://www.vamos.cz/zdroje/silverstar.php
a v FD: http://www.vamos.cz/zdroje/nightbreaker/
(ale vykoupeno zivotnosti, coz u RXky neva
)
HID xenon (7tK) jsem mel a po pul roce jsem ji vykopnul z auta, v porovnani s halogeny svitily mizerne. Porovnaval jsem osvetleni svodidel v jedne dlouhe zatacce a nemohu si pomoci, halogeny sviti lepe (hutnejsi intenzita svetla v urcitee vzdalenosti).
(ale vykoupeno zivotnosti, coz u RXky neva
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Já jsem s nima měl dobrý zkušenosti. Jediný co je horší, tak to, že na novým asfaltě, jsou vidět jen čáry a za deště je vidět kulový oproti žárovkám. Ale u 3000 by tento problém měl zmizet, kvůli žlutobílý barvě.
PRESNE, za deste staly xenony za prdKoudy píše:Já jsem s nima měl dobrý zkušenosti. Jediný co je horší, tak to, že na novým asfaltě, jsou vidět jen čáry a za deště je vidět kulový oproti žárovkám. Ale u 3000 by tento problém měl zmizet, kvůli žlutobílý barvě.
s 3tK, hmm nezkousel jsem, ale diky jinemu spektru svetla by mohly fungovat ....
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jak mám ty žlutý mlhovky/denní svícení tak za deště si to nemůžu vynachválit viditelnost parádní
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Žlutá je nejlepší barva. Všechno je perfektně vidět za každýho počasí a neunavuje oči.speedy_s píše:jak mám ty žlutý mlhovky/denní svícení tak za deště si to nemůžu vynachválit viditelnost parádní
JJ pozustatek vejrani do ohne od Mamutika, Kopcena a spolKoudy píše: Žlutá je nejlepší barva. Všechno je perfektně vidět za každýho počasí a neunavuje oči.

- Lukáš 325e
A máš ty 3k? Nahoď foto.Lukáš 325e píše:ted mám xenony v mazdě ale bojim se že mě policajti za žlutý zakousnou
petan_250 píše:Sorry OT: neni lepsi investovat do nejakych vysocesvitivych halogenovych zarovek?
(ale vykoupeno zivotnosti, coz u RXky neva)
mal som jednu dobu v Daily aute aj Silverstar a neskor Nightbreaker - svietli ok ale dobrou investiciou by som to nenazyval. Silverstar 2ks posli za 3mesiace a Night breaker jedna po mesiaci a druha po asi piatich. Odvtedy uz take dobre investicie nerobim. V daily mam obyc zlutochy a vo Fun kare (uz tretej) HID 4300K a nikdy ma nikto nezastavil - ono zas dost zalezi aj ci auto neputa pozornost aj niecim inym (hlucny vyfuk, obrovske trciace kola z kasne...)
Covece, ve spuntikovi mam silverstar uz rok, kupoval jsem je loni na Vanoce a stale sviti ....
S nightbrakery mas recht moc toho nevydrzi, ale na druhou stranu mel jsem xenon 6tK v MX3 a po mesici jsem je dal pryc a nahradil silvestary. Xenon svitil mizerne. Jde o subjektivni hodnoceni osvetleni svodidel v jedne zatacce, ale jezdim stejnym mistem kazdy den a xenon osviti a dosvitil mene nez halogen (podotykam svetla byla serizena).
Nezajima mne co za technologii mam ve svetlometu, hlavne ze poradne v noci sviti bez oslnovani protijedoucich
S nightbrakery mas recht moc toho nevydrzi, ale na druhou stranu mel jsem xenon 6tK v MX3 a po mesici jsem je dal pryc a nahradil silvestary. Xenon svitil mizerne. Jde o subjektivni hodnoceni osvetleni svodidel v jedne zatacce, ale jezdim stejnym mistem kazdy den a xenon osviti a dosvitil mene nez halogen (podotykam svetla byla serizena).
Nezajima mne co za technologii mam ve svetlometu, hlavne ze poradne v noci sviti bez oslnovani protijedoucich

mne po stelovani a ladeni svetel abych vubec videl uz nezajima ani to oslnovani.. k cemu to je kdyz zamnou jede X6 a ma svetla vys nez ja hlavu... prdim na oslnovani 
93´Rx-7 FD
Pokud oslnujes "zneprijemnujes zivot" protijedoucim ridicum (nevim jak ty, pri setkani s nekym takovym vidim v techto pripadech prd), ale i svitis zbytecne Panu Bohu do oken. Spravne serizena potkavaci svetla osvetluji v maximalni mire vozovku a pravou krajnici na niz se pohybuji neosvetleni cyklisti, chodci, zajici, srnky a jini ucastnici silnicniho provozuMeTaN píše:mne po stelovani a ladeni svetel abych vubec videl uz nezajima ani to oslnovani.. k cemu to je kdyz zamnou jede X6 a ma svetla vys nez ja hlavu... prdim na oslnovani

Horni obrazek potkavaci, dolni dalkova svetla ....

Ja mam ty silvestary snad uz rok a zatim funguji(H4) no z duvodu ze porad vidim prd tak jsem uvazoval o HID kitu 4300, rikate ze to sviti jeste hur? Umite nekdo poradit kde sehnat kity na H4 s halogenouvou dalkou(tzn ne ty posuvny)?
JInak s tim oslnovanim pak mam pocit ze ma spatne nastaveny svetla tak 50% ve valne vetsine modernich tak pak nevim(asi sedim nizko a chtelo by to SUV/MPV jak sporadany obcane).
Speedy prosim si info o tech kombinovanych mlhovkach/dennich.
JInak s tim oslnovanim pak mam pocit ze ma spatne nastaveny svetla tak 50% ve valne vetsine modernich tak pak nevim(asi sedim nizko a chtelo by to SUV/MPV jak sporadany obcane).
- Lukáš 325e
stqeno píše:Ja mam ty silvestary snad uz rok a zatim funguji(H4) no z duvodu ze porad vidim prd tak jsem uvazoval o HID kitu 4300, rikate ze to sviti jeste hur? Umite nekdo poradit kde sehnat kity na H4 s halogenouvou dalkou(tzn ne ty posuvny)?
www.automedik.cz