ten program do iphone vypada paradne... ja snad sezenu nekoho kdo to ma bych to zkusil taky.
jak moc je to presne?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
jep.. vsetko som si viac krat skontroloval.. ak by som si dal vacsiu vahu ukaze mi este vacsi vykon.. a ber, ze odlahcene GT ma pri najhorsom 1280kg a to je o 200kg menej ako newage.. skus nahodit 4zenske do auta a uvidis kolko ti to odkusi z vykonu.. ale vaha do hodnoty zrychlenia na tej aplikacii aj tak moc nezasahuje, to je dolezite pre vypocitanie vykonu.. a upravy na motore nejake su, ale nie vo vnutry motora.. ako pisem, len sanie cosworth, vyfuk od turba bez katu, sviecky, spojka exedy, repasovana prevodovka, kvalitny olej a to je vsetko.. ziadny remap (aj tak sa to s touto RJ neda) ostatne upravy sa dotlki len a len podvozka, vahy a brzd.. auto nema klimu, airbagy, a kopa dalsich tazkych veci.. vlastne to auto nema nic, ani len zadne reprakyblesk666 píše:hej je to az neuveritelne, ake hodnoty vykonu ti to ukazuje?, sa mi to az nezda na seriu. kamarat ma WRX 2002 s rozsiahlymi upravami vciatane remapu u Ecuteku (270hp, krutak si teraz nepamatam) a aj ked ma cca 1500kg tak 0-100 ma 6s podla G-techu). inak mas to odvazene? lebo ako hovoris je to treba velmi presne nakrmit vcitane presnej hmotnosti s vodicom
Elviiis píše:tenhle iphone softvare jsme ted testovali taky... je fakt peckovej... chtel bych to shenat pro baduty hodnoty jsou fakt exkluzivni mozna to dela i tak kratka pevodovka... tech 1280kg mas z technicaku nebo z vahy? kolik ti to vypocitalo koni? borci to testovaly a pokud udelat tri mereni a udelas prumer tak vykon na kolech je opravdu verohodny

no stopoval som to aj stopkami aj ten program.. dokonca som si prilepil izolackou kameru k hlave aby som mohol vsetko kamerovat.. hahaha.. to bol pohlad okoloiducich..blesk666 píše:13,40 a 13,85 su neskutocne dobre casy. pod 13,5 nejazdi ani seriove EUDM Sti. ani JDM EVA
http://www.tuning-magazine.cz/performance-test/092009/
ako sme si pisali cez SS, na nejakej poriadnej akcii dame stretko.. ja som na tu rotacnu bestiu tvoju tiez zvedavy.. mozno vymenime kluciky na nejaku jazdu:)MeTaN píše:0-150 za cca 10s to je hooodne slusne na serii. nic extra by bylo 15s a vys podle mne.
to musi letet jak z praku
na prd az nie.. tie nove su skor na vyzsie rychlosti.. tam je dolezity vykon..a tam by som prehral.. na zrychlenie je skor dolezita vaha a trakcia.. a tam zase GC8 vyhrava. a si myslim, ze o dost.. tie nove su tluste.. ako zenska.. cim starsia, tym.. ehmm.. oblejsia. ale zato "muscle" ma poriadne..Elviiis píše:nadherny cas... fakt je to auticko lehouckeja porad rikam ze ta novsi je naprd

jagy píše:4kola turbo a snih, to je ono.Jak maji tyhle GT resene diferaky - Predni otevreny, stred visco a zadek VLSD?