proc myslis ze jsme fotili u pumpy ?
speedy_s - Mazda RX-7 1986
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: speedy_s - Mazda RX-7 1986
jinak peknych fotek neni nikdy dost... ta pumpa a rx7 k sobe patri
[/quote]
takovedle historicke zemedelske ?
byla to nahoda nebo ucel to tam fotit ? 
Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
lady_z: spíš jsme jeli kolem
metan: no je pravda že letos mám mazdu vejš než co jsem měl, ale to už jsem škrtal každej 5tej zpomalovák, ne žeby mi to vadilo, ale nebylo to ono a v podstatě jsem ani nemohl skoro vjet do práce přes ten náš zpomalovák a stejnak mám pod lipem asi 1,5-2cm ke klasickýmu krátkýmu zpomalováku
ale taky to podstatně lepší funguje, ale asi o tem 1cm, ehm možná víc pujde dolů až bude lsd, to se asi vykašlu na grip 
metan: no je pravda že letos mám mazdu vejš než co jsem měl, ale to už jsem škrtal každej 5tej zpomalovák, ne žeby mi to vadilo, ale nebylo to ono a v podstatě jsem ani nemohl skoro vjet do práce přes ten náš zpomalovák a stejnak mám pod lipem asi 1,5-2cm ke klasickýmu krátkýmu zpomalováku
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
bla bla bla
prostě seš samolepkovej tunner, tohle nevokecáš:D
piss factory
ja osobne jsem radsi kdyz dojedu kam potrebuju
(ikdyz bych chtel niz samozdrejme
)
mimochodem nakoupil jsi nekde ty zaslepky na chladic? nebo sis nechal ty homemade
jednu bych ted potreboval...
mimochodem nakoupil jsi nekde ty zaslepky na chladic? nebo sis nechal ty homemade
93´Rx-7 FD
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
zatim tam jsou co tam byliMeTaN píše:ja osobne jsem radsi kdyz dojedu kam potrebuju(ikdyz bych chtel niz samozdrejme
)
ryba: já vim, nemusíš mi to furt říkat
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tak potom co jsme s R7 v pátek zjistili, že mám docela slušnou vůli na nábojích předních kol, tak jsem to dnes dotáh a hned mi tak neplave ten předek
, ale bohužel v co jsem doufal, že to změní, bylo loupání v přední nápravě a......nic, začínám mít podezření v řízení (tyčky řízení a kuláky) snad to vyřeší... A další věc co jsem dneska změnil byl ten supr výmysl přívodu vzduchu, nějak jsem se do toho snažil zakomponovat seriový přívod a docela se povedlo, akorát to budu muset ještě doladit..

takto...tiez riesim vselico so sanim a neustale bojujem s tym, ze neviem najst chladne miesto....lebo sice na pohlad ideal je ako mas ty, pred chladicom zpredu, ale daj po jazde ruku na chladic....ta hlinikova trubka je fantasticky zohriata od chladica, ktory je horuci....takze si zbytocne predhrievas vzduch...aspon ja ked som to riesil podobne, tak to vyznam nemalo, nepoznam presne tvoj motorovy priestor, to su len moje poznatky....plus filter mas blizko tepleho chladica rovnako.......ja som nakoniec doiteroval z CAI cez SRI, na semi-stock hybrid s K&N vlozkou, ale tiez hladam vhodne miesto na privod vzduchu a nemam miesto v motorovom priestore, ktore by mi vyhovovalo....
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/
exfun:
07' Honda Civic Si
96' Subaru Impreza GT
no jeste ze mam SX tak debilni IC a az ho dam pryc tak mam krasne studenou pristupovou cestu pro vzduch 
GXE10
Pri jizde vzduch v motorovem prostoru cirkuluje a ochlazuje se. Co meril jeden clovek z Nissanklubu, tak rozdil u filtru a venku byl jen 2°. Horsi je to samozrejme v zacpe, pri delsim stani, atd..
ja mam moznost merat hodnotu z IAT senzoru cez OBD, jasne na okruhu to pruser nie je...ale sprint a mesto a technickejsie pasaze kde sa ide vo vysokych otackach, ale na nizsich rychlostiach a pomalsie su problematickejsie....nameral som uz aj 50C, inak bezne ked je teplo tak cca 30C.......lenze prave tam je pointa, ze ked je privod vzduchu na chladnejsom mieste, tak pocas jazdy sa skorej ochladi ako privod vzduchu na teplejsom, co je logicke samozrejme....jagy píše:Pri jizde vzduch v motorovem prostoru cirkuluje a ochlazuje se. Co meril jeden clovek z Nissanklubu, tak rozdil u filtru a venku byl jen 2°. Horsi je to samozrejme v zacpe, pri delsim stani, atd..
Naposledy upravil(a) LastV8 dne 28 čer 2010, 08:37, celkem upraveno 1 x.
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL
exfun:
07' Honda Civic Si
96' Subaru Impreza GT
exfun:
07' Honda Civic Si
96' Subaru Impreza GT
tohleto je udajne hodne neefetkivni, respektive pomuzes tomu hodne malo. dokud ten filtr neni vystrceny uplne ven tak je to asi prast jak uhod 
ja jsem od sveho planu upustil. po delsim jezdeni mestem mam cely airbox pekne horky takze nez se to prozene filtrem je to stejne horke jako predtim.
podle mne s timhle zadny rozdil nepoznas. mozna pro lepsi pocit
ja jsem od sveho planu upustil. po delsim jezdeni mestem mam cely airbox pekne horky takze nez se to prozene filtrem je to stejne horke jako predtim.
podle mne s timhle zadny rozdil nepoznas. mozna pro lepsi pocit
93´Rx-7 FD
čim je AIT menší tim lepší pro motor....., tudíž bych to uplně neopomíjel.....
Mazda RX-7 ,,black edition" is waiting......
myslim si ze komplet seriovy privod by bol optimalnejsi. Je dobre rieseny uz od serie (to nasavanie z masky), obdobne ako u Imprezy kde postupne aj tak vacsina majitelov prejde naspat k seriovemu saniu. Obdobne som to mal na 306gti6 a a seria vysla pri merani na brzde po silnejsom zahriati motora lepsie ako short ram. na zaciatku merania to bolo +- 1hp rovnake.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
kdybych tam mohl dát zpátky seriový sání, tak proč ne, ale kvůli chladiči se tam nevejde. A i přímo u tohodle setupu, když si po jízdě hned otevřu kapotu tak u filtru je znatelnějc studenější vzduch než za přepážkou.
A ja si zrovna rikal, proc tam nedas komplet origo + sportovni vlozku do boxu... Timto se to vysvetlujespeedy_s píše:kdybych tam mohl dát zpátky seriový sání, tak proč ne, ale kvůli chladiči se tam nevejde. A i přímo u tohodle setupu, když si po jízdě hned otevřu kapotu tak u filtru je znatelnějc studenější vzduch než za přepážkou.
Ja mam K&N v originalnim boxu a jsem spokojenej. Oproti obycejny vlozce je to docela znat, coz me udivilo. Doted jsem na zadnym aute tyhle maly zmeny az tak nepocitoval, jako tady. Vubec... vyber paliva, husteni gum v rozmezi 2 desetin, sani...
Jediny co bych potreboval, airbox trochu ochladit. Je dost blizko vyfuku a i kdyz je tam kryt, stejne to na to dost sala. Privod vzduchu je originalne udelanej docela dobre, az teda na umisteni airboxu tak blizko vyfuku. Ale mozna se v prubehu jizdy proudicim vzduchem staci chladit. Pravda je, ze jak zastavim, neudrzim skoro na nicem v motorovym prostoru ruku... vcetne airboxu
Jo zapomnel jsem dodat, ze je plechovej.
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

PPE dela par peknych veci na MR2. 
Naposledy upravil(a) jagy dne 05 črc 2010, 20:52, celkem upraveno 1 x.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jsem se včera toršku nudil

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jop je to tam
jestli mohu poradit z pohledu fotografa. amatera.. tak bych auto postavil dal a pritahnul to a to ze zemne
tak to nekdy zkusime .. az budu "pojizdnej" 
Steering Media

z toho by bola urcite tiez dobra fotka, ale stratil by sa zaujimavy kompozicny prvok - zbiehanie sa linii daleko za autom do jedneho bodu - takto je to tiez velmi podareneLady_z píše:jestli mohu poradit z pohledu fotografa. amatera.. tak bych auto postavil dal a pritahnul to a to ze zemnetak to nekdy zkusime .. az budu "pojizdnej"
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
i přes to vedro docela slušnej výsledek, propad je pravdepodobně kvůli nějakýmu špatnýmu ukostření..

a to bylo řečí, že tam možná nebude ani serie
25 ps +
Mazda RX-7 ,,black edition" is waiting......
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
však říkám, jsem spokojen, když vemu v potaz teplotu okolí, tak je to velmi dobrýSwejky píše:a to bylo řečí, že tam možná nebude ani serie25 ps +