Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Zdravim pánové ( a dámy). Mìl bych asi uveøejnit dùvod mojí registrace, je to proto abych vidìl kde jsou nové pøíspìvky. Jsem fanda japonských aut (v rodine máme 2). Do budoucna bych si rád poøídil nìco na "zábavu" (N sunny GTi nejspíš) ale zatím si to tu jen tak proèítám, zajímají mì vaše postupy úprav. TO by asi takhle pro ten jeden pøíspìvìk staèit mohlo ne? 
Cau vsem,
mensi koment k tematu. Nechtejte po me 5 a vice prispevku mesicne, pokud budu mit co rici rad napisu popr se podelim se zkusenosti. Jsem spise ridic a ne spisovatel
A neco malo o me:
jmeno Petr, ale slysim spise na Petana, vek neni dulezity a bydliste? Hmm Praha ale pohybuji se po celych cechach a kolikrat dojedu i k Brnu za pribuznymi ci kamarady
. Takze s cestovani na srazy nemam problemy
. Pred nedavnem jsem vymenil svou MX3 V6 za Choseho RX7 FD + druhy japan kar je Toyota Aygo. Nu a na zbytek se dozvite nejlepe nekde na srazu 
mensi koment k tematu. Nechtejte po me 5 a vice prispevku mesicne, pokud budu mit co rici rad napisu popr se podelim se zkusenosti. Jsem spise ridic a ne spisovatel
A neco malo o me:
jmeno Petr, ale slysim spise na Petana, vek neni dulezity a bydliste? Hmm Praha ale pohybuji se po celych cechach a kolikrat dojedu i k Brnu za pribuznymi ci kamarady
Zdravim..Tak ja som bol sem pozvany.. Mam japonske auto uz skoro 2 roky. Je to Nissan 200sx s13.. Som fanusik japonskych aut.. Pohybujem sa vacsinou medzi ludmi co ich vlastna ci to su Nissany, Hondy alebo Mazdy..
K poctu mojim prispevkom.. Chystam sa zalozit temu v sekcii Showroom ale este stale som sa k tomu nedostal.. Zatial sem len dobehnem, pozrem co je nove a letim prec.. Ale ked budem mat viac casu tak tu temu dam dokopy..
Rad by som zostal clenom tohoto fora..
K poctu mojim prispevkom.. Chystam sa zalozit temu v sekcii Showroom ale este stale som sa k tomu nedostal.. Zatial sem len dobehnem, pozrem co je nove a letim prec.. Ale ked budem mat viac casu tak tu temu dam dokopy..
Rad by som zostal clenom tohoto fora..
Ahoj vsem!
Pred par lety jsem se zblaznil do wankela a v cervnu minuleho roku jsem poridil Mazdu RX-8. O tomhle foru mi rekl Libas na podzim minuleho roku, kdyz jsem se po navsteve autodromu v Moste predstavil na foru RX-7 klubu. V Moste jsem se s par cleny zdejsiho fora seznamil, ale vedle Speedyho a Petana (take z RX-7 klubu) si pamatuju hlavne Georgeeho a jeho olejozravou Mazdu (a na rozdil od RX to u te jeho neni normalni
Jelikoz s auty nedelam a RX-8 mam jako primarni auto, tak zadne velke modifikace nechystam, ale lhal bych, kdybych rikal, ze chute by nebyly. Vesmes je to otazka penez, protoze napr. vyrazne vykonove posuny u RX-8 vychazeji celkem draho (a ty male jeste draz v $/HP
Zatim to beru tak, ze seriovy podvozek, brzdy a 231PS musi stacit, a ze pokud chci jezdit lepsi casy treba v Moste, tak musim hlavne vic trenovat -- koneckoncu jsem to ja, kdo Mazde slape na brzdy 
Nevim, kolik toho sem napisu -- spis sbiram technicke informace, protoze abych se odhodlal k nejake modifikaci, musim mit jasno v tom co je spatne (a jak moc) a cim to zlepsit (a jak moc). Nicmene rad hledam zaminky pro svezeni (i v zime), takze me zajimaji rozumne velke akce a srazy, kde se da pokecat, pokoukat a pojezdit -- nejlepe v Usteckem kraji + Praze a okoli
Ani jinym lokalitam se ale v principu nebranim a vedle okresek se slusnym povrchem a peknymi zatackami se urcite chci podivat i na okruh v Brne.
Pred par lety jsem se zblaznil do wankela a v cervnu minuleho roku jsem poridil Mazdu RX-8. O tomhle foru mi rekl Libas na podzim minuleho roku, kdyz jsem se po navsteve autodromu v Moste predstavil na foru RX-7 klubu. V Moste jsem se s par cleny zdejsiho fora seznamil, ale vedle Speedyho a Petana (take z RX-7 klubu) si pamatuju hlavne Georgeeho a jeho olejozravou Mazdu (a na rozdil od RX to u te jeho neni normalni
Jelikoz s auty nedelam a RX-8 mam jako primarni auto, tak zadne velke modifikace nechystam, ale lhal bych, kdybych rikal, ze chute by nebyly. Vesmes je to otazka penez, protoze napr. vyrazne vykonove posuny u RX-8 vychazeji celkem draho (a ty male jeste draz v $/HP
Nevim, kolik toho sem napisu -- spis sbiram technicke informace, protoze abych se odhodlal k nejake modifikaci, musim mit jasno v tom co je spatne (a jak moc) a cim to zlepsit (a jak moc). Nicmene rad hledam zaminky pro svezeni (i v zime), takze me zajimaji rozumne velke akce a srazy, kde se da pokecat, pokoukat a pojezdit -- nejlepe v Usteckem kraji + Praze a okoli
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
cafte seci milovnici kvalitnych japonskych vozitok a visokootackovych motorov .Taktiez som tu novy a bol som sem pozvany od Libase...chcel by som predstavit svoje autiii...konecne po 3och rokoch som si splnil svoj vlastny sen vlastnit Cicíka Type R EP3 K20A2 alias (TAJPAN)...auto bude casom prechadzat zmenamy aby vyzeralo a hlavne bolo pocut trosku lepsie...je to rv. 2003 30th aniversary dotiahol som ju z D uplnu a zachovalu seriovku co nepotrva dlho ale pokracovanie v galerii : ) aha apropo moje meno je potom Tomas : )
-
Davidoff1EVO
- Kontaktovat uživatele:
Novy Fanda
Ahojte moto rodino,
c mitsu klubu me oslovil mladik a rikal ze se mam prihlasit tady,ze se poradaji dobre akce apod.
jsem majitelem EVO 10 Mr,mam jej teprve od prosince a mam najeto 10.000km ( uz?! )
ted me ceka rada uprav,snizeni perama,cerne led svetla,blinkry,chip tuning od ecutek,18 couly kola od OZ,bocni spojlery a tmavsi okna..a tim to asi skonci...teda..az najdu poradny vyfuky co jsou povoleny..
Ziju ve Svajcu a je to tady dost tezky s povolenim na ruzny upravy..
tesim se na dobry pokec,na nejake akce,kterych se rad podle casovych moznosti zucastnim.
V minulych letech jsem sedlal jen nove gsxry takze je to zmena,ale mel jsem vaznou nehodu v Nemecku a mam operovanou nohu,srouby atd,takze je pro me navrat na 4 kola lepsi.Driv jsem sedlal nove audi s3,s4,tt kabrio a rs4..taky audi fan:-)..
tesim se na setkani a akce:-)
c mitsu klubu me oslovil mladik a rikal ze se mam prihlasit tady,ze se poradaji dobre akce apod.
jsem majitelem EVO 10 Mr,mam jej teprve od prosince a mam najeto 10.000km ( uz?! )
ted me ceka rada uprav,snizeni perama,cerne led svetla,blinkry,chip tuning od ecutek,18 couly kola od OZ,bocni spojlery a tmavsi okna..a tim to asi skonci...teda..az najdu poradny vyfuky co jsou povoleny..
Ziju ve Svajcu a je to tady dost tezky s povolenim na ruzny upravy..
tesim se na dobry pokec,na nejake akce,kterych se rad podle casovych moznosti zucastnim.
V minulych letech jsem sedlal jen nove gsxry takze je to zmena,ale mel jsem vaznou nehodu v Nemecku a mam operovanou nohu,srouby atd,takze je pro me navrat na 4 kola lepsi.Driv jsem sedlal nove audi s3,s4,tt kabrio a rs4..taky audi fan:-)..
tesim se na setkani a akce:-)
nejezdim rychle, jen letam nizko!
neco o mne
tak sem puvodem z moravy, z Uherskeho Hradiste.
muzete mne znat z fora autorevue pod nickem marepa
tady sem se registroval skrz akce a rady, preci jenom kdyz budu chtit na aute neco opravit, upravit. Preci jenom tu budou lidi, co tomu trochu rozumi a dokazi poradit.
Jinak od prosince 2009 jsem majitelem cerneho Nissanu 350z, rv. 10/2006
tesim se na srazy a setkani
muzete mne znat z fora autorevue pod nickem marepa
tady sem se registroval skrz akce a rady, preci jenom kdyz budu chtit na aute neco opravit, upravit. Preci jenom tu budou lidi, co tomu trochu rozumi a dokazi poradit.
Jinak od prosince 2009 jsem majitelem cerneho Nissanu 350z, rv. 10/2006
tesim se na srazy a setkani
- VTECer
- Kontaktovat uživatele:
pozdrav
Zdravím všechny pøíznivce japonských aut!
Rád bych se touto cestou trochu pøedstavil. Jsem ze Svitav (Východní Èechy) a je mi 27 let.
Byl jsem náhodnì
odloven Libasem na honda-clubu.
Honda byla už od prvopoèátku mých jezdeckých zkušeností po mém boku. Zaèínal jsem na Civicovi rv.89, pak následovalo nìkolik CRX, Civicù Vti,...konèe pøed mìsícem dotaženou ITR. Nejsem zastáncem žádného velkého tuningu, takže všechny auta, který jsem kdy vlastnil, byly vždy v originálním stavu. Jako daily car používám Accorda 2.2 i-ctdi, se kterým mám najeto pøes 220.000 km a max. spokojenost.
Do fóra jsem se pøihlásil mimo jiné také proto, abych se dovzìdìl o plánovaných srazech a volných jízdách na okruhu.
Rád se podìlím o své poznatky a zkušenosti s ostatními, takže pokud budu vìdìt, okomentuji....
PS: Jsem dost pracovnì vytížen a budu rád, pokud mì po delší neèinnosti nesmažete
Rád bych se touto cestou trochu pøedstavil. Jsem ze Svitav (Východní Èechy) a je mi 27 let.
Byl jsem náhodnì
Honda byla už od prvopoèátku mých jezdeckých zkušeností po mém boku. Zaèínal jsem na Civicovi rv.89, pak následovalo nìkolik CRX, Civicù Vti,...konèe pøed mìsícem dotaženou ITR. Nejsem zastáncem žádného velkého tuningu, takže všechny auta, který jsem kdy vlastnil, byly vždy v originálním stavu. Jako daily car používám Accorda 2.2 i-ctdi, se kterým mám najeto pøes 220.000 km a max. spokojenost.
Do fóra jsem se pøihlásil mimo jiné také proto, abych se dovzìdìl o plánovaných srazech a volných jízdách na okruhu.
Rád se podìlím o své poznatky a zkušenosti s ostatními, takže pokud budu vìdìt, okomentuji....
PS: Jsem dost pracovnì vytížen a budu rád, pokud mì po delší neèinnosti nesmažete
Ahoj,
ja jsem takova ticha duse spousty for, kdyz mam co rict, postnu, ale musim predeslat ze to neni prilis casto, nerad zbytecne placam, kord kdyz si nekdy nejsem jistej tim, aby to co rikam tak skutecne bylo. Japonska auta mam rad, sam jezdim v Mazde Xedos 9, a tak jsem i tu.
Duvodem registrace byla predevsim moznost se vyjadrit a take zkusenosti s tim, ze nekde jsou nektere sekce pristupne jen registrovanym. Chapu, ze nic takoveho tu neni. Kdybych jakkoli vadil, nebudu povazovat smazani za neopravnene. Hoj,
Jakub aka Cerw
ja jsem takova ticha duse spousty for, kdyz mam co rict, postnu, ale musim predeslat ze to neni prilis casto, nerad zbytecne placam, kord kdyz si nekdy nejsem jistej tim, aby to co rikam tak skutecne bylo. Japonska auta mam rad, sam jezdim v Mazde Xedos 9, a tak jsem i tu.
Duvodem registrace byla predevsim moznost se vyjadrit a take zkusenosti s tim, ze nekde jsou nektere sekce pristupne jen registrovanym. Chapu, ze nic takoveho tu neni. Kdybych jakkoli vadil, nebudu povazovat smazani za neopravnene. Hoj,
Jakub aka Cerw
Re: Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Co bych tak o sobě...
Jsem pracující student (skoro 22, to už to letí). První vůz byla Škoda Octávia ještě v vlkým řidičákem. Nicméně přes tátu a svého kamaráda jsem objevil kouzlo japonských aut. Jelikož táta jezdí Hondou Civic 6g 1,5 e-Vtec a kamarád Hondou CRX Targa 1,6 VTi (která měla na brzdě naposledy 207hp)... no prostě mne uchvátily tyto vozy. Přišel čas se zbavit Kokty a hledat náhradu. Měl jí být Civic 6g VTi, nakonec se ovšem našlo trochu více financí než mělo být původně a tudíž jsem zamířil o třídu výše.
Honda Civic Type-R EP3
Proč jsem si to auto koupil? Bezpečnost, spolehlivost, velmi slušná spotřeba, velmi vysoký funfactor.
Od té doby mne uchvacují nejen japonská auta, ale i japonské seriály, japonská kultura, jazyk...
Jsem pracující student (skoro 22, to už to letí). První vůz byla Škoda Octávia ještě v vlkým řidičákem. Nicméně přes tátu a svého kamaráda jsem objevil kouzlo japonských aut. Jelikož táta jezdí Hondou Civic 6g 1,5 e-Vtec a kamarád Hondou CRX Targa 1,6 VTi (která měla na brzdě naposledy 207hp)... no prostě mne uchvátily tyto vozy. Přišel čas se zbavit Kokty a hledat náhradu. Měl jí být Civic 6g VTi, nakonec se ovšem našlo trochu více financí než mělo být původně a tudíž jsem zamířil o třídu výše.
Honda Civic Type-R EP3
Proč jsem si to auto koupil? Bezpečnost, spolehlivost, velmi slušná spotřeba, velmi vysoký funfactor.
Od té doby mne uchvacují nejen japonská auta, ale i japonské seriály, japonská kultura, jazyk...
Praha - 23
Potrebovala jsem sem postnout inzerat =D a taky tu asi znam par lidi, kteri o tom foru obcas mluvi, tak jsem se prisla mrknout.

Potrebovala jsem sem postnout inzerat =D a taky tu asi znam par lidi, kteri o tom foru obcas mluvi, tak jsem se prisla mrknout.

03' Honda Accord CL9 K24A
myst píše:Praha - 23
"Ahoj já jsem Myst a hledám nové kamarády."
sorry, ale nedalo mi to
GXE10
takhle to nebylo drzko, to byla reakce na tu novou clenku co je hledala =DLucasFreeMatch píše: "Ahoj já jsem Myst a hledám nové kamarády."
sorry, ale nedalo mi to
03' Honda Accord CL9 K24A
Zdar všem,
Libas mě odchytnul před nějakou dobou na nissan klubu a prozradil mi zdejší stránky tak jsem tu.
Jinak se převážně nacházím v Brně a to už 27 let...
Mno a jak jsem se dostal k japonskýmu autu? Když si můj brácha před rokem a půl koupil Mustang GT 2007, nechtěl jsem už nikdy nic jinačího než "kupéčko" s 300 koníkama. Bohužel jsem taky přišel na to, že na něj asi nikdy nenašetřím... Půl roku po tom jsem však oželel tehdejší přítelkyni, našel si novější model a ze zbytku peněz, co jsem od té doby dokázal ušetřit, jsem si po chvilce šetření koupil 350Z (jakož to jediná kára, která uspokojila můj požadavek 300 koní a fešnej vzhled k tomu...)
...mno a to je asi vše přátelé

C00P3ER
Libas mě odchytnul před nějakou dobou na nissan klubu a prozradil mi zdejší stránky tak jsem tu.
Mno a jak jsem se dostal k japonskýmu autu? Když si můj brácha před rokem a půl koupil Mustang GT 2007, nechtěl jsem už nikdy nic jinačího než "kupéčko" s 300 koníkama. Bohužel jsem taky přišel na to, že na něj asi nikdy nenašetřím... Půl roku po tom jsem však oželel tehdejší přítelkyni, našel si novější model a ze zbytku peněz, co jsem od té doby dokázal ušetřit, jsem si po chvilce šetření koupil 350Z (jakož to jediná kára, která uspokojila můj požadavek 300 koní a fešnej vzhled k tomu...)
...mno a to je asi vše přátelé
C00P3ER
- RainbowSeven
c00p3er píše:Zdar všem,
...mno a to je asi vše přátelé![]()
C00P3ER
nazdar...ty ZDE ?
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Heh nazdar Rainbow!!!!RainbowSeven píše: nazdar...ty ZDE ?
Mno to víš - tak nějak mám od neděle více času na různé fóra, když teďka nemůžu nějakou chvilku brázdit okolní kopce za zvuku šesti-válce a kvílejících pneu...
Čau, jmenuju se Jakub a jak tak koukám, jsem další ze stáda pražáků. Jsem student, s ještě teplejma papírama, což taky vysvětluje slabší auto v porovnání s Váma. Hold některý lidi se nenarodili s volantem v rukou a na nějak se to naučit musej.
Důvod registrace? Nějak jsem si najednou všimnul, že nejsem podobnýho ražení jako ostatní mí současní známí, který by jenom jezdili rovně po Autobahn v Top Speedu a snili o BMW X6 M v úpravě Tycoon.
Takže doufám, že tady najdu mojí krevní skupinu lidí na pokec a snad i nějaký to poježdění ....

O JDM MF jsem se dozvěděl jak od známýho, tak na H-C clubu; CzechSubaruClub.cz a SubaruClub.cz
Důvod registrace? Nějak jsem si najednou všimnul, že nejsem podobnýho ražení jako ostatní mí současní známí, který by jenom jezdili rovně po Autobahn v Top Speedu a snili o BMW X6 M v úpravě Tycoon.
Takže doufám, že tady najdu mojí krevní skupinu lidí na pokec a snad i nějaký to poježdění ....
O JDM MF jsem se dozvěděl jak od známýho, tak na H-C clubu; CzechSubaruClub.cz a SubaruClub.cz
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Jmenuji se Tomas, znám pár lidí z tohoto fóra a shodou náhod jsou i ze stejného města či blízkého okolí. Tak sem se sem mrknul a zároveň i zaregistroval. Proč? Jednoduché. Sice jsem hondař tělem i duší, nicméně pro jakékoliv japonské auto mi zaplesá srdíčko. Rád se dozvím nové věci a pokud budu schopen poradit tak nemám problém se připojit do jakékoliv diskuze. Pokud tedy někomu vadí, že budu mít málo příspěvků, prosím ať si mě klidně odstraní! Pomlouvat ho nebudu, ale sdílím stejný názor jak již v minulosti psal MajoHclubSK.
Zdravím členy fora
. Jmenuji se Patrik a pár let se hrabu ve své Silvině ... Proč jsem se regnul ... protože myslím, že by toto forum mohlo stát za to 
S14A bude v showroomu určitě hodně lidí zajímat. Hlavně ty, co neznají z 200sx.cz...vítej
Nazdar, moje meno je Adam(ale radšej Aďo alebo Adian) vyberte si
mam Nissan 200sx s13 a som tu hlavne kvoli dielom a dalšimi fanušikmi japan produkcie... moje auto si možte obhliadnuť na 200sx fore... tiež mam zaujem aj o rady a stretnutia ale som z dalekeho vychodu s označením KE tak je to do značnej miery nemožne...
zatial vsio
Já jsem byl odloven Libasem na rx7 fóru, s tím že on mi tedy moc neporadí ale že prý tady jsou prima lidi a něco se tu děje ... občas když ta naše herka jede (RX 8 - 2004) tak se dostavíme alespoň na Strahov... Ovšem řídí přítelkyně, jelikož já jsem bez papírů. Jsem tu ale hlavně kvůli sosání informací, námětů a rad
Jsem z Prahy a je mi každý rok víc