http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 564#458564
Nevím, jestli se mám smát nebo co si o tom mám myslet vlastně.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Libas píše:Ted otvírám honda-club.cz forum a co nevidím
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 564#458564
Nevím, jestli se mám smát nebo co si o tom mám myslet vlastně.![]()
![]()
jagy píše:Hosi to tam pekne rozjeli. Jen nevim, jestli se smat nebo brecet?

Presne tak...speedy_s píše:... Jinak závodění v provozu je total kravina ze tří důvodu, 1. nevíš jestli ti tam v běhne nějaký zvíře, 2. do slepých zatáček musíš pomalu, jinak jseš total k***t a 3. díky prvním dvou bodům na okresce vždycky jedeš max na 70-80% co dokáže auto nebo řidič.

ver mi ze ty nejvetsi zavodnici z hc, maj 1,5 se sanim nabastlenym rovnou na klapku aby to salo hezky ten teplej vzduch.speedy_s píše:jagy: na tebe jsem nenarážel, spíš jsem nenarážel na nikoho přímo, jenom mě pobavilo jak ty hodaři najednou dělaj, že jezděj pomalu v provozu a většinou když někoho potkám tak jede jako kretén, už se mi jednou stalo, že jsem zastavil na světlech, kde vedlě mě zastavila nějaká vytuněná honda a řidič mi říkal proč jedu tak pomalu když mám kupátkoo už jsem se docela pobavil
Vim všichni nejsou stejný, ale neříkej mi jak tam maj všichni CRX a jiný Vtecy a Vti, že se nesvezou rychlejc v provozu na okresce, hlavně ti s těma 7g CTR. Může to bejt pravda, ale potom to auto maj tak max na víkend a sprinty... Jinak závodění v provozu je total kravina ze tří důvodu, 1. nevíš jestli ti tam v běhne nějaký zvíře, 2. do slepých zatáček musíš pomalu, jinak jseš total k***t a 3. díky prvním dvou bodům na okresce vždycky jedeš max na 70-80% co dokáže auto nebo řidič.

díky za pozvání sem na tohle forum LibasLibas píše:Ted otvírám honda-club.cz forum a co nevidím...:
na tom snad není nic špatnýhomaca píše:ale jinak docela sranda no, myslim ze u nas na to nejsou podminky a on se jen tak v klidu zepta
tohle mě taky naštvalo zvlášt když se tam nepřímo na mě sesypala kritika jak na nějakýho absolutního nepřítele všehomíra když jsem ten topic založil...speedy_s píše:ty hodaři najednou dělaj, že jezděj pomalu v provozu a většinou když někoho potkám tak jede jako kretén, už se mi jednou stalo, že jsem zastavil na světlech, kde vedlě mě zastavila nějaká vytuněná honda a řidič mi říkal proč jedu tak pomalu když mám kupátkoo už jsem se docela pobavil
Vim všichni nejsou stejný, ale neříkej mi jak tam maj všichni CRX a jiný Vtecy a Vti, že se nesvezou rychlejc v provozu na okresce, hlavně ti s těma 7g CTR. Může to bejt pravda, ale potom to auto maj tak max na víkend a sprinty... Jinak závodění v provozu je total kravina ze tří důvodu, 1. nevíš jestli ti tam v běhne nějaký zvíře, 2. do slepých zatáček musíš pomalu, jinak jseš total k***t a 3. díky prvním dvou bodům na okresce vždycky jedeš max na 70-80% co dokáže auto nebo řidič.
já si taky jednou udělal málem výlet (viď maca), ale to bylo mou chyboumaca píše:no tak muzu rict ze kdyz sme jezdili s klukama tocnou tak sem jezdil vzdy tak na 60% z duvodu nehody a 80% jizdy ve svym pruhu, ale takovej Vik ten asi jezdil na vic procent, kdyz to tam 2x rozstrelil![]()
si myslim ze je to u nas proste kravina z duvodu ze sme Cesi v Cechach
master88 píše:Točná, to myslíte tu vesnici u Dolních Břežan?
Je fakt, že v našich podmínkách a situacích je asi něco takového jako Toge nemožné, ale tak na ostrovech to taky nevymysleli přes noc. Na ježdění kudly z kopce u nás fakt moc lidí asi nemá, nicméně co se prostě neproject. Koukám, že vy kluci něco málo takového občas praktikujete. Rád bych se nějakého nočního vejletu účastnil, klidně jen jako pozorovatel v daných úsecích. Burácení motrů a jak to někdo klopí pěkně do zákruty... nádhera
MeTaN píše:jen se ujistim,....
mluvite porad o tomhle? http://www.youtube.com/watch?v=-CD7uoHerOg protoze jestli ano tak na to ja koule nemam![]()
![]()
respekt vsem kteri jo!
A je to tam u Břežan jo? Tak já na nějaké závodění typu Toge taky nemám koule (ani zkušenosti a ani auto), takže bych to viděl na tu svižnější jízdu... rekreačněmaca píše: no uz sme asi trictvrte roku nebyli a nebyly to zavody ale jen svizna jizda ve skupine 2 az 5 aut