Tak jsem se pobavil.....

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem se pobavil.....

Příspěvek od Libas » 07 čer 2010, 19:10

Ted otvírám honda-club.cz forum a co nevidím
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 564#458564

Nevím, jestli se mám smát nebo co si o tom mám myslet vlastně. :smt005 :shock: :?:

maca

Re: Tak jsem se pobavil.....

Příspěvek od maca » 07 čer 2010, 19:15

Libas píše:Ted otvírám honda-club.cz forum a co nevidím
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 564#458564

Nevím, jestli se mám smát nebo co si o tom mám myslet vlastně. :smt005 :shock: :?:

to sou ty kluci z vesnice at se prijede podivat na Tocnou az bude mit Vik auto v cajku :smt003 :smt003

ale jinak docela sranda no, myslim ze u nas na to nejsou podminky a on se jen tak v klidu zepta :smt003
GXE10

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 07 čer 2010, 19:53

tak o několika peknejch kopcích v okolí prahy vim i kde je hezkej povrch, ale většinou začínáj v obci nebo po cestě někdo bydlí. Nejpravděpodobnější cesta je někde na horách kde nikdo neni :D
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

jagy

Příspěvek od jagy » 07 čer 2010, 22:41

Hosi to tam pekne rozjeli. Jen nevim, jestli se smat nebo brecet?
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

maca

Příspěvek od maca » 07 čer 2010, 22:58

jagy píše:Hosi to tam pekne rozjeli. Jen nevim, jestli se smat nebo brecet?

nechapu co tam resej, touge byl odjakziva v provozu, ale v horach v noci asi moc aut nejezdi a maj poreseny lidi s vysilackou. U nas nemozny, i kdyby nekdo chtel prekracovat zakon tak si moc nezajezdi
GXE10

Amigo

Příspěvek od Amigo » 08 čer 2010, 09:22

vypatlanci... hlavne Destak je na ranu
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 08 čer 2010, 10:06

kdyz jsem to cetl vcera, tak to bylo jeste relativne v pohode, ale koukam, ze se to pekne rozjelo :lol:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Winie

Příspěvek od Winie » 08 čer 2010, 13:29

co byste chteli. honda club.... respektive novej honda club :lol:
Obrázek

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 08 čer 2010, 19:30

sakra docela se to tam rozjelo, docela koukám co tam píšou a jaký jsou všichni najednou svatoušci :lol: se prostě musim smát :lol:

jagy

Příspěvek od jagy » 08 čer 2010, 21:48

Nevim, jestli je to treba narazka na me. :) Ja se samozrejme rad svezu rychleji, ale urcite nezavodim v provozu... to uz je trosku moc i na me.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Winie

Příspěvek od Winie » 08 čer 2010, 22:30

speedy: pro nas co se na hc pohybujem uz dyl, tak je uplne jasny jak takovahle diskuze muze vypadat. kazdopadne jagy tam zabodoval dobre. vetsina z nich sou manici co jezdej s jednou rukou na volantu dyku jak hovado a myslej si ze jsou kralove sveta a kdyz sepne vtec maj mokro na sedacce. v tehle momentech si dycky vzpomenu na starej dobrej honda club kde to melo uroven.
Obrázek

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 09 čer 2010, 06:34

jagy: na tebe jsem nenarážel, spíš jsem nenarážel na nikoho přímo, jenom mě pobavilo jak ty hodaři najednou dělaj, že jezděj pomalu v provozu a většinou když někoho potkám tak jede jako kretén, už se mi jednou stalo, že jsem zastavil na světlech, kde vedlě mě zastavila nějaká vytuněná honda a řidič mi říkal proč jedu tak pomalu když mám kupátko :roll: o už jsem se docela pobavil :D Vim všichni nejsou stejný, ale neříkej mi jak tam maj všichni CRX a jiný Vtecy a Vti, že se nesvezou rychlejc v provozu na okresce, hlavně ti s těma 7g CTR. Může to bejt pravda, ale potom to auto maj tak max na víkend a sprinty... Jinak závodění v provozu je total kravina ze tří důvodu, 1. nevíš jestli ti tam v běhne nějaký zvíře, 2. do slepých zatáček musíš pomalu, jinak jseš total k***t a 3. díky prvním dvou bodům na okresce vždycky jedeš max na 70-80% co dokáže auto nebo řidič.

Pierre

Příspěvek od Pierre » 09 čer 2010, 07:25

speedy_s píše:... Jinak závodění v provozu je total kravina ze tří důvodu, 1. nevíš jestli ti tam v běhne nějaký zvíře, 2. do slepých zatáček musíš pomalu, jinak jseš total k***t a 3. díky prvním dvou bodům na okresce vždycky jedeš max na 70-80% co dokáže auto nebo řidič.
Presne tak...
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

ObrázekObrázek

Winie

Příspěvek od Winie » 09 čer 2010, 08:51

speedy_s píše:jagy: na tebe jsem nenarážel, spíš jsem nenarážel na nikoho přímo, jenom mě pobavilo jak ty hodaři najednou dělaj, že jezděj pomalu v provozu a většinou když někoho potkám tak jede jako kretén, už se mi jednou stalo, že jsem zastavil na světlech, kde vedlě mě zastavila nějaká vytuněná honda a řidič mi říkal proč jedu tak pomalu když mám kupátko :roll: o už jsem se docela pobavil :D Vim všichni nejsou stejný, ale neříkej mi jak tam maj všichni CRX a jiný Vtecy a Vti, že se nesvezou rychlejc v provozu na okresce, hlavně ti s těma 7g CTR. Může to bejt pravda, ale potom to auto maj tak max na víkend a sprinty... Jinak závodění v provozu je total kravina ze tří důvodu, 1. nevíš jestli ti tam v běhne nějaký zvíře, 2. do slepých zatáček musíš pomalu, jinak jseš total k***t a 3. díky prvním dvou bodům na okresce vždycky jedeš max na 70-80% co dokáže auto nebo řidič.
ver mi ze ty nejvetsi zavodnici z hc, maj 1,5 se sanim nabastlenym rovnou na klapku aby to salo hezky ten teplej vzduch. :lol:
Obrázek

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 09 čer 2010, 16:03

Nejvíce modifikované auto
1992 Honda Civic Vti Douby

http://www.honda-club.cz/forum/garage.p ... le&CID=426
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

master88

Příspěvek od master88 » 09 čer 2010, 17:26

Libas píše:Ted otvírám honda-club.cz forum a co nevidím...:
díky za pozvání sem na tohle forum Libas :smt006
maca píše:ale jinak docela sranda no, myslim ze u nas na to nejsou podminky a on se jen tak v klidu zepta :smt003
na tom snad není nic špatnýho :cry:
speedy_s píše:ty hodaři najednou dělaj, že jezděj pomalu v provozu a většinou když někoho potkám tak jede jako kretén, už se mi jednou stalo, že jsem zastavil na světlech, kde vedlě mě zastavila nějaká vytuněná honda a řidič mi říkal proč jedu tak pomalu když mám kupátko :roll: o už jsem se docela pobavil :D Vim všichni nejsou stejný, ale neříkej mi jak tam maj všichni CRX a jiný Vtecy a Vti, že se nesvezou rychlejc v provozu na okresce, hlavně ti s těma 7g CTR. Může to bejt pravda, ale potom to auto maj tak max na víkend a sprinty... Jinak závodění v provozu je total kravina ze tří důvodu, 1. nevíš jestli ti tam v běhne nějaký zvíře, 2. do slepých zatáček musíš pomalu, jinak jseš total k***t a 3. díky prvním dvou bodům na okresce vždycky jedeš max na 70-80% co dokáže auto nebo řidič.
tohle mě taky naštvalo zvlášt když se tam nepřímo na mě sesypala kritika jak na nějakýho absolutního nepřítele všehomíra když jsem ten topic založil...

- určitě má něco do sebe to, že u nás není Japonsko, nejsou tu u nás tak kvalitní silnice v takové míře jako tam a nejsou tu ani tolik hory jako tam... to neznamená že to tu někdo alespoň nezkoušel :-)
Honda Civic Type-R EP3, Honda Civic Coupe, Honda Civic EK3 Eco-Vtec SOLD
Honda Civic 2013, Eibach, FN2 wheels, F/R lip; Lexus IS 300h 2014, OEM rocks
Obrázek

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 09 čer 2010, 17:42

Trochu nám to utíká kamsi jinam. Takže nějak bych to rád shrnul. Pravda je ta, že na H-C je dost lidí, co popsal Winie, jelikož jsme tam oba regnutí, tak to tam známe. Pár lidí se tam najde rozumných, ikdyž maj CTR nebo jinou Type-R či rychlejší Hondu (VTEC, VTi), nehrají si na hrdiny.

Hlavní důvod, proč mě to přišlo k smíchu, je ta podstata Touge, která tu s náturou českých lidí asi moc nefunguje. Za prvé silnice stojí za prd ve většině okresech, za druhé kdo se nebojí o své auto a policajtů, popř. jiné nehody??, za třetí kde se najde dobrá parta lidí s vysílačkama a nějakýma zkušenostma s řizením pod kudlou?? Prostě když si to dám dokupy, tak mi vyjde uplný "prd", protože na každý bod si odpovím negativně vůči tomu tématu a myslím, že nejsem sám. Nicméně vše jde řešit a na každém bodu zapracovat. Jen prostě znám jen velmi málo lidí, kteří by touge odjeli s úsměvem na rtech a v pohodě asik skoro kdekoliv, maj na to auto i řidičský skill. A o tom je. Víc k tomu nemám co napsat.

maca

Příspěvek od maca » 09 čer 2010, 18:38

no tak muzu rict ze kdyz sme jezdili s klukama tocnou tak sem jezdil vzdy tak na 60% z duvodu nehody a 80% jizdy ve svym pruhu, ale takovej Vik ten asi jezdil na vic procent, kdyz to tam 2x rozstrelil :smt003

si myslim ze je to u nas proste kravina z duvodu ze sme Cesi v Cechach 8)
GXE10

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 09 čer 2010, 19:22

maca píše:no tak muzu rict ze kdyz sme jezdili s klukama tocnou tak sem jezdil vzdy tak na 60% z duvodu nehody a 80% jizdy ve svym pruhu, ale takovej Vik ten asi jezdil na vic procent, kdyz to tam 2x rozstrelil :smt003

si myslim ze je to u nas proste kravina z duvodu ze sme Cesi v Cechach 8)
já si taky jednou udělal málem výlet (viď maca), ale to bylo mou chybou :roll: jinak točná se ani nedá jet pořádně naplno, když neni uzavřená, je tam moc slepejch zatáček a vnoci sice člověk vidí světla proti ale zase skoro nevidí vodu co teče ze svahu (vlastní zkušenost viz začátek postu)

maca

Příspěvek od maca » 09 čer 2010, 19:46

no ale vypadalo to ze to chces rozhodit pred zatackou :smt003 :smt003
GXE10

master88

Příspěvek od master88 » 09 čer 2010, 20:04

Točná, to myslíte tu vesnici u Dolních Břežan?

Je fakt, že v našich podmínkách a situacích je asi něco takového jako Toge nemožné, ale tak na ostrovech to taky nevymysleli přes noc. Na ježdění kudly z kopce u nás fakt moc lidí asi nemá, nicméně co se prostě neproject. Koukám, že vy kluci něco málo takového občas praktikujete. Rád bych se nějakého nočního vejletu účastnil, klidně jen jako pozorovatel v daných úsecích. Burácení motrů a jak to někdo klopí pěkně do zákruty... nádhera :D
Obrázek

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 09 čer 2010, 20:27

jen se ujistim,....
mluvite porad o tomhle? http://www.youtube.com/watch?v=-CD7uoHerOg protoze jestli ano tak na to ja koule nemam :D :D
respekt vsem kteri jo!
93´Rx-7 FD

maca

Příspěvek od maca » 09 čer 2010, 21:03

master88 píše:Točná, to myslíte tu vesnici u Dolních Břežan?

Je fakt, že v našich podmínkách a situacích je asi něco takového jako Toge nemožné, ale tak na ostrovech to taky nevymysleli přes noc. Na ježdění kudly z kopce u nás fakt moc lidí asi nemá, nicméně co se prostě neproject. Koukám, že vy kluci něco málo takového občas praktikujete. Rád bych se nějakého nočního vejletu účastnil, klidně jen jako pozorovatel v daných úsecích. Burácení motrů a jak to někdo klopí pěkně do zákruty... nádhera :D

no uz sme asi trictvrte roku nebyli a nebyly to zavody ale jen svizna jizda ve skupine 2 az 5 aut
GXE10

maca

Příspěvek od maca » 09 čer 2010, 21:07

MeTaN píše:jen se ujistim,....
mluvite porad o tomhle? http://www.youtube.com/watch?v=-CD7uoHerOg protoze jestli ano tak na to ja koule nemam :D :D
respekt vsem kteri jo!

ze si zrovna vybral video s jednima nejlip postavenyma autama na touge, na takovou uroven techniky se tu asi nikdo nedostane :? jeste tam chyby Keiichiho 86(i kdyz byla ve sve tride uz prekonana pro me je stale nej) a S2000 JS racing, to je asi tak to nej na touge, aspon podle Hot version
GXE10

master88

Příspěvek od master88 » 09 čer 2010, 21:07

maca píše: no uz sme asi trictvrte roku nebyli a nebyly to zavody ale jen svizna jizda ve skupine 2 az 5 aut
A je to tam u Břežan jo? Tak já na nějaké závodění typu Toge taky nemám koule (ani zkušenosti a ani auto), takže bych to viděl na tu svižnější jízdu... rekreačně :-), pokecat atd.
Obrázek

Odpovědět