Lisman - MAZDA 3 MPS 2010

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

mike

Příspěvek od mike » 25 bře 2010, 23:14

foèus vypada hezky ale ta mazdicka lip !!!
a ted uz je stejne pozde ne ???

Lukas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas » 26 bře 2010, 14:40

Ještì abych se podìlil o názor RS vs. MPS :D ........ sice jsem nemìl tu možnost jet ve Focusu RS (jen Focus kombi 1,8i :lol: ) a pøedem podotýkám, že informace o RS mám jen naètené a nebo shlédnuté z rùzných testù na netu nebo v televizi, takže zastánci rovnoprávnosti znaèek mì kdyžtak berte s rezervou, jestli jsem si info o RS špatnì vyložil :lol: .........

Taky jsem stál pøed podobnou volbou a v podstatì jsem mìl stejné požadavky jak na praktiènost tak na "sportovní výkony" a zábavnost jako Lisman :P ......... aaa po 40.000km najetých v prvnim roce témìø po celé ÈR s MPSkou rozhodnì nelituju ....... myslim si, že co se týká Focuse, je podle mì na "bìžné" ježdìní tøeba i s nìjakým tim nákladem pøíliš tvrdý, nehledì na to že se dìlá jen ve tøídvéøové verzi(??? to nevim jistì :shock: ) a tim pádem ta praktiènost jde taky trochu stranou ......... Focuse si taky dovedu pøedstavit na øádìní, dovádìní jako MPSku (u Focusu pravdìpodobnì o nìco divoèejší) - ale jen na víkendy.........teda v pøípadì že ze sebe nechceš vytøást na našich silnicích duši a páteø 8) .......... ale v èem si ho teda nedovedu pøedstavit je pohodová pøeprava více jak 2 osob nebo nìjakého vìtšího nákladu (napø. nová sada 4ks pneu :lol: ) .............

Jasnììì jasnììì jestli je tady nìjaký Forïák mezi námi, tak se ho to možná dotýká, že bych Focuse bral jen na víkendy a dobráááá urèitì se s nim dá jezdit i bìžnì, ale že je MPSka praktiètìjší, "uživatelsky pøívìtivìjší" :lol: , to mi prostì nikdo nevezme a o opaku nepøesvìdèí :twisted: ............. a navíc Mazda je Japonec (minimálnì pùvodem 8) ) a i mùj mazel, tak nikdo nemùže èekat, že budu Forda podporovat (a to i pøesto, že moje pøedešlé "doèasné" auto bylo Ford Mondeo) :lol: ..............

Pro mì MPSka splòuje pøesnì to, co od ní chci - když potøebuju, tak ètyøi lidi/nebo vìtší náklad naložim a pøepravim bez jakýchkoliv kompromisù a kdybych mìl neustále na nové a nové a nové a nové a nové pneu a destièky (a kotouèe) :twisted: , taaak se s ní dá užívat radovánek až až :wink: ......... v Tvym pøípadì když sis ji ještì takhle vylepšil, jeví se mi to témìø jako ideální :D ........... jsem zvìdavej, jestli budeš mít podobné kladné zkušenosti po nìkolika 1000km jako já ....... pevnì vìøim a pøeju Ti, aby jo :D .........

Podle mì jsi vybral dobøe a to nejen kvùli pomìru cena/výkon 8) ......... navíc v Tvym provedení s èernými koly, èernou støechou, poladìnym výfukem a sériovym køídlem + otvorem na kapotì a úžasnou (zvl᚝ na živo, z fotek tolik nevynikne) èervenou barvou se za Tebou otoèí urèitì víc lidí, než za Fordíkem a jako tøešnièka na dortu Ti ještì poøád cca 200 000Kè na úètì pøebývá, než kdybys volil Focus a to se taky poèitá :twisted: ...........
U_R_Loser

2008 Mazda 3 MPS 8)

Odpovědět