Swejky - Mazda Rx-7 TII 1987
Moderátoři: Amigo, riderhenry
tak vzhledem ke skuteènostem které nastaly, budu nucen, a to doslova nucen
upragnout výkon svého vozu, takže pøedpokládám, že do mìsíce a pùl by mohlo pøijít pár hraèek, které by tomu trochu pomohly, pokud by nìkdo vìdìl kde sehnat repas sadu na turbo hitachi byl bych vdìèen....
Mazda RX-7 ,,black edition" is waiting......
- Lukáš 325e
Swejky píše:tak vzhledem ke skuteènostem které nastaly, budu nucen, a to doslova nucenupragnout výkon svého vozu, takže pøedpokládám, že do mìsíce a pùl by mohlo pøijít pár hraèek, které by tomu trochu pomohly, pokud by nìkdo vìdìl kde sehnat repas sadu na turbo hitachi byl bych vdìèen....
tak to rád slyším koní není nikdy dost co máš v plánu øízení motoru?
Doslova nucen tedaSwejky píše:tak vzhledem ke skuteènostem které nastaly, budu nucen, a to doslova nucenupragnout výkon svého vozu, takže pøedpokládám, že do mìsíce a pùl by mohlo pøijít pár hraèek, které by tomu trochu pomohly, pokud by nìkdo vìdìl kde sehnat repas sadu na turbo hitachi byl bych vdìèen....
stalo se to že mì už štve že auto nechce jet na 3 øízeným smykem!!! Samo že každej chce víc víc víc, neni to ani tak tim driftingem ale spíš chci nìco jinýho v brnì než bylo loni, kde jsem jel akorát s vrakoidní kastlý ale stejnym výkonem......Fabik píše: Doslova nucen teda) to je pecka
Co se stalo?
- Lukáš 325e
na tý brzdì co jsem byl namìøili necelých 210ps, s tim že to bylo na low boost, jelikož narážim na fuel cut, když to lehce pøefouknu... tzn dam 4 rychlost a když dam plnej od nízkejch a na set up boost controlleru, který jezdim normálnì v praze, tak bych na brzdì narazil na fuel cut asi tak 28x
takže sem to lehce stáhnul aby k tomuto problému nedocházelo a šlo plnit stále, bylo to mìøeno na tlak 0,45 -0,5 baru, s tim že 0,45 baru bylo od 4 tis otáèek výš. Hodlám se dostat s R-tekem, FMIC, 720cc vstøiky na +- 300hp co prý snese serie turbo z mazdy rx-7 S5.... ale prozatím se hnu doufám na nìjakých 270ps a uvidim jak se to bude chovat
, navíc pøi tìch 300ps už to turbo spíš ohrívá vzduch než aby plnilo.... navíc budu šetøit peníze na pøípadnej rebuild a upgrade vnitøku i daleko víc HP 
- Lukáš 325e
No jasný pøípadnì dát jiný turbo no ale když to bude mít nìco kolem tech 280 tak to bude taky hodnì dobrýSwejky píše:na tý brzdì co jsem byl namìøili necelých 210ps, s tim že to bylo na low boost, jelikož narážim na fuel cut, když to lehce pøefouknu... tzn dam 4 rychlost a když dam plnej od nízkejch a na set up boost controlleru, který jezdim normálnì v praze, tak bych na brzdì narazil na fuel cut asi tak 28xtakže sem to lehce stáhnul aby k tomuto problému nedocházelo a šlo plnit stále, bylo to mìøeno na tlak 0,45 -0,5 baru, s tim že 0,45 baru bylo od 4 tis otáèek výš. Hodlám se dostat s R-tekem, FMIC, 720cc vstøiky na +- 300hp co prý snese serie turbo z mazdy rx-7 S5.... ale prozatím se hnu doufám na nìjakých 270ps a uvidim jak se to bude chovat
, navíc pøi tìch 300ps už to turbo spíš ohrívá vzduch než aby plnilo.... navíc budu šetøit peníze na pøípadnej rebuild a upgrade vnitøku i daleko víc HP
Musim doøešit pøipojení Palmu aby se dobíjelo z jednoho konektoru a zároven do nìj byla zapojená jednotka. Zatim jsem to lehce pøifoukl, zjistil jsem že na mokru se nedá zrychlovat na 4 z nízkejch otáèek....
, každopádnì na zapojení vstøikù se ještì èeká, protože jsou na jiný OHMy než co mam zatim zapojený já v serii. každopádnì jede líp
a pojede ještì líp