RainbowSeven´s Nissan 350Z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- RainbowSeven
Co ho tu kluci sakra strasite... piskovat se muze do aleluja, ale pak je samozrejme nutny, to taky patricne vycistit! Pokud tohle nekdo neudela, at se pak nedivi... a vycistit to jde, delal jsem s tim a videl jsem to na vlastni oci na dvou autech na vikach. Pravda, ne na vane, ale ani tady bych nevidel nejakej extremni problem. Vanu jsem videl, mame ji v garazi a myslim, ze kdyby na to prislo, muzu ji Dremelkou docistit manualne... pak trosku chemie a je to cistounky...
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

- RainbowSeven
- RainbowSeven
- RainbowSeven
mno....japonští inženýri udìlali nízkou kapotu.
takže modul sání museli snížit.
Vlivem toho se neplní od støedních po vysoké otáèky úplnì správnì pøední dva válce. takže ztráta výkonu.
dá se to øešit jiným manifoldem, ale ten pøidá úplnì stejnì, jako tahle podložka.
je to testovaný na dynu a minimum co to pøidá je deset koní. nìkterý jedinci hlásí i 15.
Ještì se dìlá jedna varianta, o nìco silnìjší, ale tam už pak nejde vrátit vzpìru mezi tlumièema. a pøidá to jen o 1-3 konì navíc.
obecnì je MUST HAVE úprava pro všechny zetkaøe s motorem VQ35DE do roku 2006, kdy pøišly REV UP a potom VQ35HR motory s dvìma klapkama a kompletním rebuildem
Vlivem toho se neplní od støedních po vysoké otáèky úplnì správnì pøední dva válce. takže ztráta výkonu.
dá se to øešit jiným manifoldem, ale ten pøidá úplnì stejnì, jako tahle podložka.
je to testovaný na dynu a minimum co to pøidá je deset koní. nìkterý jedinci hlásí i 15.
Ještì se dìlá jedna varianta, o nìco silnìjší, ale tam už pak nejde vrátit vzpìru mezi tlumièema. a pøidá to jen o 1-3 konì navíc.
obecnì je MUST HAVE úprava pro všechny zetkaøe s motorem VQ35DE do roku 2006, kdy pøišly REV UP a potom VQ35HR motory s dvìma klapkama a kompletním rebuildem
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
presne tak!RainbowSeven píše:mno....japonští inženýri udìlali nízkou kapotu.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
misto pisku zkus poptat ocelove broky ... http://www.1tousenska.cz/sluzby.php?sub=4
popripade se optat, co by bylo nejvhodnejsi ... http://www.1tousenska.cz/sluzby.php
popripade se optat, co by bylo nejvhodnejsi ... http://www.1tousenska.cz/sluzby.php
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
- RainbowSeven
a ako by si to ochranil, zakryl handrou, zalepil gitom? a potom mozes cistit nielen piesok z casti ktore neboli tryskane gulickami ale aj tu ochranu davat dole - nie toto neni vhodny sposobLukaash píše:presne tak, ochranil bych dosedaci plochu, zavity a dalsi presne plochy (pokud jsou), zbytek snad neni treba resit ...
Ja bych to nechal na odbornicichblesk666 píše: a ako by si to ochranil, zakryl handrou, zalepil gitom? a potom mozes cistit nielen piesok z casti ktore neboli tryskane gulickami ale aj tu ochranu davat dole - nie toto neni vhodny sposob
edit: videl jsem, ze mista, ktera nechteji piskovat, zalepuji jakousi "medenou paskou", tedy aspon mela takovou barvu... Od kolegy jsem slysel, ze jemu tam lepili zase neco cernyho.... takze nevim ani v jednom pripade co to bylo. Dulezity je, ze to umi.
01'Toyota MR2 Roadster

ne, podle vany nebo tesneni si udelal z plechu obrubu s dirami, kterou bych tam prisrouboval (vcetne nejakeho tenkeho tesneni, kvuli nerovnostem plechu), zavity samozrejme ochranis sroubem a podlozkou (dosedaci plocha tesnici podlozky u vypustaku, snimace hladiny / tlaku oleje)blesk666 píše:a ako by si to ochranil, zakryl handrou, zalepil gitom? a potom mozes cistit nielen piesok z casti ktore neboli tryskane gulickami ale aj tu ochranu davat dole - nie toto neni vhodny sposob
vse se da resit
cokoliv, z Tebou uvedenych ochran, nema sanci prezit tryskani piskem, natoz ocelovymi kulickami ...
PS : pokud to dokazi zaridit sami, tim lip
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
- RainbowSeven
- RainbowSeven
- RainbowSeven
Tak dnes jsem autíèku dopøál jarní kùru.
Dostalo celou sadu olejù od Millers Oil.
Motor, pøevodovka, diferák.

Co se motoru týèe, musím se shodnout s Pierrem. Mám stejný pocit.
Pøipadá mi že motor má o nìco kultivovanìjší, tišší chod, než na starý Castrol TWS a dokonce, na èemž jsem se oba shodli prakticky nezávisle, mám dojem, že se snadnìji, rychleji, vytáèí bez zátìže. Ale možná je to celý jen vééélký placebo
každopádnì v pøevodovce mi Millers odvedl slušnou práci zcela nepochybnì. Zetka øadí dost mizernì a teï se to dle mého odhadu zlepšilo tak, øeknìme, o 30%.
U diferáku jsem nezaznamenal žádný zmìny.
V zásadì tedy s tìmito oleji zatím spokojenost

Dostalo celou sadu olejù od Millers Oil.
Motor, pøevodovka, diferák.

Co se motoru týèe, musím se shodnout s Pierrem. Mám stejný pocit.
Pøipadá mi že motor má o nìco kultivovanìjší, tišší chod, než na starý Castrol TWS a dokonce, na èemž jsem se oba shodli prakticky nezávisle, mám dojem, že se snadnìji, rychleji, vytáèí bez zátìže. Ale možná je to celý jen vééélký placebo
každopádnì v pøevodovce mi Millers odvedl slušnou práci zcela nepochybnì. Zetka øadí dost mizernì a teï se to dle mého odhadu zlepšilo tak, øeknìme, o 30%.
U diferáku jsem nezaznamenal žádný zmìny.
V zásadì tedy s tìmito oleji zatím spokojenost
Nissan 350Z - 2004