Tommy s Tommim v akci

z různých akcí a koutů světa :-)

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Tommy-SGP

Tommy s Tommim v akci

Příspěvek od Tommy-SGP » 31 led 2010, 00:19

zavody do vrchu - edda cup - benecko 2009

pockejte do 50 vteriny :D

http://www.youtube.com/watch?v=-47mhKw4v3A
Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 31 led 2010, 00:20

No ty kravo, pekelna krize. Cos vyvadel?
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 31 led 2010, 00:38

pravej vingl do kteryho se nemusi brzdit kdyz si dobre najedes, takze vytocena tri :D a bohuzel zadnim levym kolem jsem trosku vzal o mokrou krajnici a uz to bylo, z auta mi prislo ze jsem se jen otocil, az pak kdyz jsem videl to video tak jsem trosku cumel :D , byla to ale prdel

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin » 31 led 2010, 00:59

Ono to kolikrat vypada zvenku silene a vevnitr je to celkem vklidu. Tak aspon zes s tim nikam neprastil :)
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D

Vik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vik_ » 31 led 2010, 07:53

No byl jsi bílej jak stìna
Já jsem prolítnul na 0:38
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 31 led 2010, 09:52

hlavne si to vyborne ustal

maryo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maryo » 31 led 2010, 11:46

Sice nechtenej, ale paradni, skoda zes ho nevratil :lol:

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 31 led 2010, 12:29

no ja z toho mel prdel az do ty doby nez prisel sef poradatelu, ze jsem debil, ze videl to video a ze jsem mel stesti.

Skoda ze jsem to nevratil, ale fakt jsem to necekal, najednou to koplo a bylo to :shock:

tsin

Příspěvek od tsin » 31 led 2010, 13:15

mels to jeste chvili podrzet a byl by z toho skoro prujezd ala GIGI G.

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 31 led 2010, 13:55

tsin píše:mels to jeste chvili podrzet a byl by z toho skoro prujezd ala GIGI G.
nema to kone bohuzel na takovy prujezdy jako gigi :(

Amigo

Příspěvek od Amigo » 31 led 2010, 13:55

na kdyby se nehraje... myslim ze Tommy je rad ze nesel do lesa stipat drivi :wink:
wrc ma koni jako tvoje evo, takze tim to nebude :-P kroutak je ale jinde :-)
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 31 led 2010, 14:02

Amigo píše:na kdyby se nehraje... myslim ze Tommy je rad ze nesel do lesa stipat drivi :wink:
wrc ma koni jako tvoje evo, takze tim to nebude :-P kroutak je ale jinde :-)
moje auto prave nema kroutak :( spatna mapa, bohuzel u nas to neni ke komu dat na naladeni

jinak samozrejme je to o rukach, nastesti to auto slo po prostredku, jinak by to asi byla pekna slupka :? clovek si to neuvedomi az pak kdyz to vidi na videu

dopr

Příspěvek od dopr » 31 led 2010, 14:49

uf. no , to bylo fakt stigro. ze to slo po silnici a nehrabl jsi jeste nekde u kraje :roll:
.: MX-5_NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino :. [url=http://www.spotreby.cz/mazda-mx-5-bp-ze-103-kw-140-hp-a1377/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_2_1377.gif[/img][/url]

jagy

Příspěvek od jagy » 31 led 2010, 16:19

Tommy-SGP píše:
moje auto prave nema kroutak :( spatna mapa, bohuzel u nas to neni ke komu dat na naladeni
KOMVET?

Jinak stesti.. od ted uz jsou u Eddy taky povinne ramy co?
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 31 led 2010, 16:23

hlavnì že to dopadlo, tak jak dopadlo... a jinak mùžeš zkusit i http://www.kareltrojan.com
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 31 led 2010, 21:45

jojo u eddy uz jsou ted ramy povinny od obsahu 2.0 vejs

Komvet? :D ne diky, komarek umi dobre naladit evo 9ku na stage 1, ale na svoje auto bych ho nenechal sahnout, po jeho poslednim zasahu na jedno z nasich aut je na nem skoda 100tis kc po ujetejch 30km.

Trojanovi ladi auta Mik jestli se nepletu, to je varianta, ale spis pojedu nekam ven, u nas neni nikdo schopnej.

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 31 led 2010, 21:49

no on si snad založil vlastní servis, mám ho tu asi 5 km od domu a nabízí servis atd... vìènì mu tam stojí nìkolik ev, jednu tam myslim rámoval
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 31 led 2010, 22:09

Georgee píše:no on si snad založil vlastní servis, mám ho tu asi 5 km od domu a nabízí servis atd... vìènì mu tam stojí nìkolik ev, jednu tam myslim rámoval
jojo karel ma normalne firmu na servis, pripravu aut na zavody a tak, podobne jako komarek, my fungujeme stejne, jen neladime jednotky jako komarek.

MilanEvo

Příspěvek od MilanEvo » 31 led 2010, 22:15

Tommy-SGP píše:jojo u eddy uz jsou ted ramy povinny od obsahu 2.0 vejs

Komvet? :D ne diky, komarek umi dobre naladit evo 9ku na stage 1, ale na svoje auto bych ho nenechal sahnout, po jeho poslednim zasahu na jedno z nasich aut je na nem skoda 100tis kc po ujetejch 30km.

Trojanovi ladi auta Mik jestli se nepletu, to je varianta, ale spis pojedu nekam ven, u nas neni nikdo schopnej.
¨

Takhle se neháže špína na konkurenci nemyslíš? Já mám u Davida naladìné evo už tøi roky na stage 2 a nemìl jsem jedinej problém a ujel jsem na tom 60 tisíc.... Nikdy jsem nemìl žádnej problém a to myslím že to auto nešetøím.... Promiò ale na tohle jsem fakt alergický:!: :!: :!:
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR

Amigo

Příspěvek od Amigo » 31 led 2010, 22:35

vypady vuci konkurenci si necha kazdy pro sebe, staci rict ze do komvetu ne a basta... prispevek uprav nebo ho upravim ja
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 01 úno 2010, 09:28

ja nehazu spinu na konkurenci, nezlob se na me, ale myslim ze svuj nazor napsat muzu, protoze kdyz jako velice dobry zakaznici mu privezeme auto na naladeni aby se otestovalo, poprosim ho at si da zalezet, necham tam dost penez, a on mi po trech dnech ve dvanact zavola co tam vubec mam za veci a za hodinu uz me uhani jestli jsme vyjeli, tak to mi neprijde moc solidni jednani, hlavne kdyz ten motor za dalsi dva dny je K.O. potom co odjel 30km??????????????

Chces vic prikladu?

Na podzim jsem mu privezl skrin na repasy, hucela, velka pohoda, jasne udelame, skrin prijela, dala se do auta, hucelo to jeste vic, tak jsme to odvezli znova k nemu, zpateckovy kolecko spatny, na miste vymenili, velka pohoda, sranda, ze je vse ok, auto odjelo na plataku zpatky do prahy a po kilometru co s nim zakaznik odjel se ta skrin roztrhala uplne na hovna, co myslis ze mi pan komarek rekl?? to je motorsport, sorry zadna zaruka, my vse udelali v poradku.

Tak to jen mezi nama, aby jste vedeli jak se u nas ladej a opravujou auta. Od Komvetu bereme dily, vim ze devitku mu naladit dam protoze to uz dela dobre. Ale jinak sorry, servis tragedie.

Ale klidne at tam vsichni jezdej dal, my pak mame alespon vic prace kdyz se to pokazdy vysere!

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 01 úno 2010, 09:50

klidne tenhle prispevek smazte, je to pouze muj nazor, milan at klidne jezdi dal ke komarkovi, drzim ti palce at se nesetkas se slovama, to je zavodni uprava, na to se zaruka nevztahuje.

MajoHclubSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajoHclubSK » 01 úno 2010, 13:16

Tommy-SGP píše:klidne tenhle prispevek smazte, je to pouze muj nazor, milan at klidne jezdi dal ke komarkovi, drzim ti palce at se nesetkas se slovama, to je zavodni uprava, na to se zaruka nevztahuje.
Ja by som to tu nechal byt adminom aj ked mam Komvet rad a bol som ich a dufam,ze budem este ich spokojnym zakaznikom,aj preto ma to zaujima,ak ma niekto taketo poznatky tak nech to ludia vedia.
Na nasom fore(HondaClub.sk)mame taku temu:Black&White,tam moze kazdy napisat svoje poznatky na dany servis,predajnu,sluzbu,ale len vlastne skusenosti,dobre a zle,celkom si to ludia pochvaluju.
Ty napises toto a Milan,ze je spokojny,kazdy si vyberie,ale budu informovni a o to na fore ide,aj tym si pomahame.
www.HondaClub.sk

Tommy-SGP

Příspěvek od Tommy-SGP » 01 úno 2010, 16:43

MajoHclubSK píše: Ja by som to tu nechal byt adminom aj ked mam Komvet rad a bol som ich a dufam,ze budem este ich spokojnym zakaznikom,aj preto ma to zaujima,ak ma niekto taketo poznatky tak nech to ludia vedia.
Na nasom fore(HondaClub.sk)mame taku temu:Black&White,tam moze kazdy napisat svoje poznatky na dany servis,predajnu,sluzbu,ale len vlastne skusenosti,dobre a zle,celkom si to ludia pochvaluju.
Ty napises toto a Milan,ze je spokojny,kazdy si vyberie,ale budu informovni a o to na fore ide,aj tym si pomahame.
tak to urcite neni spatnej napad, kazdopadne nehazim spinu na Komvet, jak uz jsem napsal, berem od nich dily, co se tyka ladeni evo IX na stage 1 tak max spokojenost, ale k dalsim vecem mam velky vyhrady a to hlavne ke kvalite servisu a v neposledni rade k nasim dvoum dost drahejm incidentum po jejich zasahu!!!

MilanEvo

Příspěvek od MilanEvo » 01 úno 2010, 16:49

Mì ani nezajímá co se pokazilo a co se udìlalo spatnì. Myslím že žádný servis na takové auta a upravy není bez chyb. A už je to Komvet , Korno nebo sportgaraž tak každý nìkdy nìco udìlá špatnì. Já mám s ním jenom dobrou zkušenost, jednou mi odešel stálý pøevod, strašnì to huèelo. Volal jsem do Komvetu a ten den sem tam auto poslal, do tøetího dne to bylo zpravené a to za minimální peníze a ještì s pár službama co by mi asi v servise normálnì neudìlali. Jsem malej pán a vozím tam jedno moje evo tak že klidnì si na mì ten èas nemusel udìlat a ty víš že práce mají na týdny dopøedu.

Já myslel spíš to že to tady takhle ventiluješ. Já Davida uznávám a budu vždycky doporuèovat. Už jsem kdysi reagoval na jiném fóru na to jak nìjaký ladiè Karel (asi znáš, já né..) ho neskuteènì pomlouval stylem že neumí namontovat ani žárovku do auta...

Prostì jsem chtìl øíct to, že se to nedìlá... Víc na to nebudu reagovat. A si udìlá obrázek každý sám.
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR

Odpovědět