Upraveny vuz a cesta do zahranici
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Upraveny vuz a cesta do zahranici
Hodne z nas ma nejakym zpusobem upravene auto. Vite jak se na tyto upravy tvari Policie v okolnich zemich? Co vse vyzaduje a jake jsou pokuty atd atd?
Dle mych informaci zejmena Policie v Rakousku a Nemecku vyzaduje atest od vsech dilu ktere jsou na voze (myslim tim neoriginalni dily). Tj narazniky, folie na oknech, volanty ....
Ma nekdo osobni zkusenost nebo reference?
Dle mych informaci zejmena Policie v Rakousku a Nemecku vyzaduje atest od vsech dilu ktere jsou na voze (myslim tim neoriginalni dily). Tj narazniky, folie na oknech, volanty ....
Re: Upraveny vuz a cesta do zahranici
No to je zajimavy tema, ja jsem chtìl nìkolikrat do nemecka nebo rakouska, ale jelikoz mam vpredu folie ktery jsou moc tmavy a tudiz nemaji na predek atest, tak z toho mam celkem strach, protze nerad bych platil treba 500€ flastra. Asi je to jako vsude, zalezi na koho narazis. Me zastavili benga v ITR jenom jednou a to byli nejaci zrejme automobilovy nadsenci, protoze se ptali spis na auto nez na papiry atd. Pocitam ze to bude vsude stejny, i kdyz nemci jsou takovy pedanti v tomhle.petan_250 píše:Hodne z nas ma nejakym zpusobem upravene auto. Vite jak se na tyto upravy tvari Policie v okolnich zemich? Co vse vyzaduje a jake jsou pokuty atd atd?
tez bych nemcum neveril . a pravda je za na jejich dalnicich clovek sotva uvidi upravene auto . ale 300zx sem uz parkart pres cele nemecko jel a v pohode .. takze se toho nebat a jet a neprivolavat neco co se stat nemusi ..
volvo s40 2.4i automat ...
-
Mišák
-
Davidoff1EVO
- Kontaktovat uživatele:
pokud se chystate do Svajcu,v kazdem pripade papiry od vseho,jak vyfuk,tak chip upravy apod,vyfuk s deb kilerem..
jsou tu velmi prisni a tmavsi folie a treba svetla nejsou vubec akceptovane..
jelikoz tu jezdi velmi mnoho sportaku,i upravovanych,jsou i policisti celkem dobre vyskolenia vi kam sahnout a mrknout,nehlede na to,ze par jich je dokonce aktivnimi cleny ruznych moto klubu,takze zadni laici a pokud se jim neco nezda,bud vas vubec nepusti pres haranice,nebo vas pri bezne prohlidce an ceste muzou zastavit a poslat treba na emise,nebo na technickou,nebo na miste zmerit dB..!!
takze pozor..
jelikoz tu jezdi velmi mnoho sportaku,i upravovanych,jsou i policisti celkem dobre vyskolenia vi kam sahnout a mrknout,nehlede na to,ze par jich je dokonce aktivnimi cleny ruznych moto klubu,takze zadni laici a pokud se jim neco nezda,bud vas vubec nepusti pres haranice,nebo vas pri bezne prohlidce an ceste muzou zastavit a poslat treba na emise,nebo na technickou,nebo na miste zmerit dB..!!
takze pozor..
nejezdim rychle, jen letam nizko!
- Lukáš 325e
Hmm tam sou ostøí teda ale nechápu proè papír od èip tuningu to pøece nikdo nevidíDavidoff1EVO píše:pokud se chystate do Svajcu,v kazdem pripade papiry od vseho,jak vyfuk,tak chip upravy apod,vyfuk s deb kilerem..
takze pozor..