Jo jo snehova bariera je svine
Tommy - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
Moderátoři: Amigo, riderhenry
no vysvetlim ako sa to mohlo stat:Winie píše:tak to nastve dej mu co proto. kamosovi se ale stala taky pekna prihoda. prisel k autu rano a na kapote mel ehm... jak to kulantne nazvat. je to bily a obcas to vylitne z chlapa a mel tam toho hafo. to bylo nechutny. ja mel zas jednou poblity bocni okno, taky paradicka. ty lidi fak nechapu...
ozraty tipek uvidel tvoju karu, tak chcel pozriet do interieru a tam mu z toho co uvidel prislo mdlo no a uz nesithol odvratit hlavu:)
informacne este k tej 22b.. niesu to tie dve kt. su na predaj na http://www.asianlegends.cz ???? 
v pripade ze mas UK spz mas mit uk pov, tenhle tyden jsme to resili a neni problem sjednat ho, ale plnit nebudou. Mozna budou plnit v pripade, ze se zazrakem to auto podari prihlasit a bude mit cz spz, pak to asi problem nebude.Michelin píše:Proc by nemela u pov. ruceni?
Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
ne, takhle to slo driv, ale ted musi byt pov pojisteni tam kde je auto prihlaseny, dostal jsem ted v tydnu instruktaz v pojistovne, udajne se min rok tohle zmenilo.Michelin píše:Spravne si ale muzes to auto pojistit kdekoliv v EU. Takze treba mladi briti co maj u nich ty sileny palby za pojistne si muzou sjednat pojistku u nas za pakatel.
Oni ti auto u nas pojistej, ale jako cerstvej dovoz s tim ze RZ bude teprve pridelana, kazdopadne nebudou hradit skodu, to mi rekl hned jako prvni vec.
Myslim, ze nejlepsi varianta je koupit doklady s lancere 1.3, udelat na to pov. a kdyz se neco stane nacvaknout cz spz a je to.
Prisla nam ted evo 6 rs co jsem kupoval pro kolegu a presne takhle to udelame, nejjednodusi cesta.
Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
tohle uz neni pravda (v lete jsem resil kratkodobe pojistku na RHD Forestera a se znamou jsme tole probirali, az jsme nakonec volali jeji zname primo do pojistovny a tohle byl vysledek) , je to jak pise Tommy, ceske povinne si muzes sjednat pouze na auto registrovane v CR... bohuzelMichelin píše:Spravne si ale muzes to auto pojistit kdekoliv v EU. Takze treba mladi briti co maj u nich ty sileny palby za pojistne si muzou sjednat pojistku u nas za pakatel.
navic vUK je na auto MOT (technicka v delce 11 rok) a TAX (silnicni dan, zavisla na emisich), pojisteni odpovednosti se plati na ridice
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
Nadruhou stranu ceske urady jsou tak pomaly, ze proste nestihli vyridit dodane dokumenty...Tommy-SGP píše: v pripade ze mas UK spz mas mit uk pov, tenhle tyden jsme to resili a neni problem sjednat ho, ale plnit nebudou. Mozna budou plnit v pripade, ze se zazrakem to auto podari prihlasit a bude mit cz spz, pak to asi problem nebude.
Tezko rict, agenti rikat muzou co chteji, ale zalezi, jak se k tomu postavi pojistovna sama. Navic, ja kdy kdyz jako poskozeny zavolam na pojistovnu nahlasit udaje o vinnikove pojistce, tak me nemusi zajimat jestli ma vinnik volant vlevo, pravo nebo na strese. Navic pojistovna nevi jestli ma auto uz nove spz nebo ne. Zadna pisemna zadost o doplneni novych ceskych SPZ mi neprisla. Ani o prestavbe volantu pojistovna nemusi vedet. A auta na "kratkych" vinkach tu jezdi bezne.
Mel jsem LHD auto pojistene s prazdnou koloknou pro SPZ. Nemel jsem teda zadnou udalost, tak nevim, jak by se to resilo, ale nepredpokladam, ze by si me pojistovna pozvala abych se jim tam ukazal.
to ti rekl kdo ??? na ty karte je jsane (i anglicky ) napsane ze ses pojisten VSUDE v eu a dalsich zemi evropy ..bordel píše: Udajne kdyz by tedka tebe zastavili v Londyne, tys jim ukazal nasi zelenou kartu, tak mas pruser.
jinak moc hezke auto ale uz sem ho videl v lete na letisti..asi ..
volvo s40 2.4i automat ...
tak vyplyva to z toho ze pojisteni musis mit uzavrene v zemi kde je auto regle a v UK pojistujes sebe jako ridice a ne auto. Pokud fizl ma aspon prumerne IQ a zna aspon zhruba zakony, tak te prokoukne hned, navic v UK s tim meli pain ze lidi si uzavirali pojistky jinde po eu kvuli nizsi cenymike píše:to ti rekl kdo ??? na ty karte je jsane (i anglicky ) napsane ze ses pojisten VSUDE v eu a dalsich zemi evropy ..
jinak moc hezke auto ale uz sem ho videl v lete na letisti..asi ..
samo ale ja mam zed regle v cz a v uk sem JAKO na nasteve a nemaj zadnou sanci . kecy typu ze si overej kdy sem prijel atd uz sou ohrane . ostatne sem s timhle problemem byl minulej rok uz i u soudu a fizl prohral na plne care rasista jeden .. protoze sem mel valid eu insurance tot vse end of story .)
myslim ze rec byla o UK registrovanem aute provozovanem v UK s jinym nez UK pojistenim. Pokud tam budes mit auto s CZ spz a pojisteni z CZ, tak nemuzes mit problemmike píše:samo ale ja mam zed regle v cz a v uk sem JAKO na nasteve a nemaj zadnou sanci . kecy typu ze si overej kdy sem prijel atd uz sou ohrane . ostatne sem s timhle problemem byl minulej rok uz i u soudu a fizl prohral na plne care rasista jeden .. protoze sem mel valid eu insurance tot vse end of story .)
no to sem si tenkrat tez myslel , ale jen do ty doby co me na miste moje auto odtahly . ale to je off topic sorry tommy ..Tommy-SGP píše: jojo, byl jsem tam kdyz se ti vysral motor trosku