dyt tohle taky byla srandaVik píše:Omlouvám se,neèekal jsem od tebe takovou reakci,bereš to vždy ze srandy. Ano,pøevodovku už mám druhou.
Tommy - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
Moderátoři: Amigo, riderhenry
no mozna jedna by k prodeji byla, nekde kolem 500tis, na sraz je nedostanu, nejsou to lidi co by jezdili na takovyhle akce, ale az budu mit jednu na dilne zase dam vedet.asimo píše: bez prekazok to uz ide asi len v rumunsku:)
k**.. ta 22b mi neda spat.. dotiahnite niekto tie dve masiny (22b a toho mysaka) na nejaky zraz a ja docvalam hoc z opacnej casti ceskoslovenska..vranov je daleko, to mi verte.. ale pre tie masinky zbehnem hockde.. som ani nedufal, ze niekto blizsie ako v nemecku tu masinu vlastni.. klobuk dole pred majitelmi oboch masin!!!
PS:na predaj by ta 22b nebola? ked sa vam tam tak povaluju:)
Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
taku cenu som aj ratal.. do matere.. a tak vymena za krasnu rezinku a doplatok?? heh..Tommy-SGP píše: no mozna jedna by k prodeji byla, nekde kolem 500tis, na sraz je nedostanu, nejsou to lidi co by jezdili na takovyhle akce, ale az budu mit jednu na dilne zase dam vedet.
no.. skoda mat take auto a skryvat ho niekde v mastali.. ak by si spravil par foteciek ak ti tam zase nejaky krasavec pride.. to by bolo super!
v UK jsou ceny o dost vyssi nez 500kTommy-SGP píše:no mozna jedna by k prodeji byla, nekde kolem 500tis, na sraz je nedostanu, nejsou to lidi co by jezdili na takovyhle akce, ale az budu mit jednu na dilne zase dam vedet.
a ta druha co je v CR a byla teoreticky k mani uz na prodej neni, majitel ji nakonec neda (ikdyz zajemcu bylo nekolik)
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
obe dve stoji ve skladu vedle sebe, koukal jsem na ne, jedna bude potrebovat celolak a ta druha je trosku v lepsim stavu. Udajne jsou ty karoserie delany v anglii v prodrivu a pak poslany do japanu, takze rucne strikany a proto ty auta trpi na lak, ale muze to byt kec. Myslim, ze casem budeme jednu prestavovat na levou stranu.
mam fotky v druhym notasu, neco sem pak hodim.
mam fotky v druhym notasu, neco sem pak hodim.
- Lukáš 325e
nevidis? je to auto, kt. sa najviac blizi k original wrc masinam.. a to od tovarne:) komplet WRC body.. 3dverovy zaklad + rozsireny.. vacsie kola.. par technickych serepeticiek ale hlaaaavne.. 2.2liter EJ22:) ten je sperk:) a vyrobenych bolo 400ks od prodrive.. 1ks mal aj McRae:(
neda mi spat.. kde to vlastne stoji? mozno zajdem presne do vasej dielne na vymenu sviecok ked tam naaahodou bude aj ta 22b:)
neda mi spat.. kde to vlastne stoji? mozno zajdem presne do vasej dielne na vymenu sviecok ked tam naaahodou bude aj ta 22b:)
- Lukáš 325e
díkyasimo píše:nevidis? je to auto, kt. sa najviac blizi k original wrc masinam.. a to od tovarne:) komplet WRC body.. 3dverovy zaklad + rozsireny.. vacsie kola.. par technickych serepeticiek ale hlaaaavne.. 2.2liter EJ22:) ten je sperk:) a vyrobenych bolo 400ks od prodrive.. 1ks mal aj McRae:(
Chlapy to 22 B je pìkné auto ale nechcete se vrátit k tomu Evu??? Založte si nové téma 
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
v hlidanejch garazich s ostrahou pod barakem to opravdu od snehu byt nemohlo
no jo no co nadelas kdyz nekdo nezkousne ze ho tvoje pritelkyne nechce, vezme basebolku a rozmlati mi auto, nastesti vim o koho jde, brzo si to s nim vyridim. Ale kapota zlomena, dve svetla k.o., celni okno uplne na hovna a sklo uplne vsude.
Plus ted skarpa jak bylo hodne snehu, no na jare se dostane evu hodne pece at se to da vse doporadku.
Plus ted skarpa jak bylo hodne snehu, no na jare se dostane evu hodne pece at se to da vse doporadku.
uuuuple ta chapem.. mne niekto z trucu vyril na kapotu "metal 4 ever" a to po novom celolaku:( este ze bol dostatocne blby a pouzil kamen a nie noz.. takze sa to dalo este jak-tak opravit bez priestreku.. od vtedy uz auto neparkujem pri bytovke.. vies.. v meste moze byt 25.000 normalnych ludi, ale stale sa najde jeden debil na kt. doplatis.. teraz je v garazi.. sice 20km daleko.. ale je SAVE:)Tommy-SGP píše:v hlidanejch garazich s ostrahou pod barakem to opravdu od snehu byt nemohlono jo no co nadelas kdyz nekdo nezkousne ze ho tvoje pritelkyne nechce, vezme basebolku a rozmlati mi auto, nastesti vim o koho jde, brzo si to s nim vyridim. Ale kapota zlomena, dve svetla k.o., celni okno uplne na hovna a sklo uplne vsude.
Hm to je chlapská ješitnost. Já osobnì bych ho chytil a omlátil mu hlavu o tu kapotu. Asi by mì pak ale zavøeli. Nic si z toho nedìlej. Já jsi vèera rozlámal nárazník o snìhovou ledobariéruTommy-SGP píše:v hlidanejch garazich s ostrahou pod barakem to opravdu od snehu byt nemohlono jo no co nadelas kdyz nekdo nezkousne ze ho tvoje pritelkyne nechce, vezme basebolku a rozmlati mi auto, nastesti vim o koho jde, brzo si to s nim vyridim. Ale kapota zlomena, dve svetla k.o., celni okno uplne na hovna a sklo uplne vsude.
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(