Winie´s Civic - PRODANO
Moderátoři: Amigo, riderhenry
takze pokud vse bude fungovat jak ma, tak na jare se planuje pomerne rozsahla prestavba civica, prodavam kola vcetne gum, takze kdyby mel nekdo zajem, tak je rad pustim, a misto nich schanim 15ky, neco jako BBS RM, enkei RPF1, nebo neco podobnyho. takze kdyby nekdo o necem vedel tak typy jsem. co se tyka auta, tak budu delat GO karoserie, a bude se kompletne vyvarovat, a bude novej lak, nejspis zluta z S2000 (lulin ji ma na ITR), uvazuju o kompletnim podvozku( radte co a jak na daily jezdeni - zadna pecka za 20000) co se tyka interieru tak bych rad sehnal nakej peknej volant (S2000 nejspis) a naky pekny sedacky, ocalounit zadni sedacky a ted nejvetsi prosba. vim ze se to tady nak extra nehodi, ale mam takovej problemek. do auta se bude davat audio od sony(nekupoval sem to, ale dostal) a chci to udelat tak aby nebylo nic videt. v kufru bude zesilovac a slim woofer, do dveri 3 pasmovy repro a vzadu v puvodnim umisteni ovaly. a udajne je dobry auto necim vytlumit. nemate nekdo typ a zkusenost jak a cim to udelat? co se tyka designu exterieru tak se zadna vetsi zmena nechysta, snad jen fake spoon zrcatka a ducktail misto origo kridla a mensi tuzing na kapotu v podobne kozeny podprsenky
a mozna prijdou dopredu jeste prelakovany svetla do cerny a do ni vestaveny xenonovy cocky(hondy opravdu sviti naprd) tak radte a diskutujte. budu rad za kazdej nazor.diky

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tu chci
premejslel sem i o full front bra, ale to uz je moc. tady u nas jsou strasne spinavy silnice a nechci mit ten lak hned pryc, takhle mi kluci nalakujou vic vrstev na naraznik prej aby to bylo pevnejsi a daj i vic vrstav bezbarvyho laku. jeste sem uvazoval nad zmenou predniho lipu, ale asi necham type R look

jsou i akrylatove deflektory, ty se kapoty dotykaji jen na par mistech, jinak je tam mezera par milimetruWinie píše:znam lidi co ji maj a pokud je dobra tak se tam temer nic nedostane. zevnitr je takova guma co se pricucne na kapotu. spis me napadlo ze tam pak muze bejt rozdil v barvach kdyz mi pres leto vysisuje kapota trosku. ale nepresvedcite me. proste ji chci. tomu autu slusi
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
predpokladam, ze to delas proto, aby to auto dobre vypadalo, konkretne lak. jenze takhle bude auto hnusny kvuli te ochrane, at uz s novym, nebo starym lakem
Osobne to naprosto nechapu. Mam docela nizke auto, jezdim s nim celorocne a par ryh od kaminku proste pretru lakem, ktery jsem si nechal namichat, kdyz jsem cosi daval lakovat. Ale ani to bych nemusel, jde to videt jen z par cm, a to snad nikoho nemuze trapit, ne? 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- RainbowSeven
n atlmenie by som pouzil Sikadamp- je skoso n aurovnu Dynamatu a je lacnejsi, proti vsetkemu ostatnemu je lahsi, takze nebudes vozit zbytocne kila. Prve potrebjes rozobrat dvere zvnuutra dat par kuskov a aby nerezonoval vonkajsi plech, potom vsetky otvory v plechu zalepit tym Sikadampom, na tapacir mozes este zvnutra nalepit tzv ANS penu (vyzera ako molitan ale nestarne ako molitan). pod repray je dobre vyrazat alebo kupit uz hotove kruzky z MDF dosky. Potom treba este v celom aute pohladat a odstranit zdroje rezonancii (podlepenie, pritiahnutie...)
tak to je super. s MDF kroukazma pocitam a mam v planu vylepit tim cely auto. chci omezit zvuky pronikajici do auta. neni to jen kvuli ty hudbe. kamos mi prave na vytlumeni doporucoval tu ans penu no.blesk666 píše:n atlmenie by som pouzil Sikadamp- je skoso n aurovnu Dynamatu a je lacnejsi, proti vsetkemu ostatnemu je lahsi, takze nebudes vozit zbytocne kila. Prve potrebjes rozobrat dvere zvnuutra dat par kuskov a aby nerezonoval vonkajsi plech, potom vsetky otvory v plechu zalepit tym Sikadampom, na tapacir mozes este zvnutra nalepit tzv ANS penu (vyzera ako molitan ale nestarne ako molitan). pod repray je dobre vyrazat alebo kupit uz hotove kruzky z MDF dosky. Potom treba este v celom aute pohladat a odstranit zdroje rezonancii (podlepenie, pritiahnutie...)

prosimte, to ma byt jako tohle?
http://www.cartuningcentral.com/wp-cont ... ar-bra.jpg
ja to nikdy asi nevidel tak jsem to bouchl do google a hle.. k cemu to je dobre? krom toho ze to teda vypada jak bourane
http://www.cartuningcentral.com/wp-cont ... ar-bra.jpg
ja to nikdy asi nevidel tak jsem to bouchl do google a hle.. k cemu to je dobre? krom toho ze to teda vypada jak bourane
93´Rx-7 FD
ANS pena tlmi vyssie frekvencie, Sikadamp nizssie. minimalne na uzavretie dveri ten Sikadamp nutne potrebujes, to je zaklad. Inak osobne to vcelku odporucam pouzit aj na odlahcenie auta - zoskrabat z podlahy origo asfaltove platy ktore niekde mozu vazit dokopy az do 20kg. Na podlahu ked sa daju pod nohy vodica, dozadu, na dvere, strop cca 8-10ks plus na to ANS pena (dokopy to nebude vazit viac ako 2kg) tak bude auto lepsie odtlmene ako seriovka, bude sa dat solidne ozvucit a bude este ako bonus cca o 10-18kg lahsie. Instalacie pre db Drag su nieco ine tam sa dajst aj niekolko desiatok az stoviek tych platov v jednom aute a to uz moze byt naopak nechutne tazke (este ked sa pouziju hrubsie platy ako Sikadamp). vela zdaru
ja sem kdesi cetl,ze ty dve podlouhle veci na hrane toho fusaku sou kvuli tomu aby se to netrepalo a nenicilo to lak auta. Ze prej kdyz to tam neni tak se to trepe jako prapor ve vetru a tim slehanim to krasne zlikviduje lak. Tehle verzi bych aji veril ,ale stejne fusak jen na tu kapotu je zcela zbytecnej. Stejne predni naraznik budes mit pres zimu dorasovanej...takze je to sumak...takovejhle kondom pouze na kapotu je proste zbytecnost
Ford Probe 2,5 V6 24v
[img]http://mazdafamily.cz/images/cuir%20ikon/cuir.jpg[/img]
[img]http://mazdafamily.cz/images/cuir%20ikon/cuir.jpg[/img]