Tommy - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- RainbowSeven
- RainbowSeven
problem je ze reza je v evrope strasne predrazena, nesmyslny ceny. Mozna bych dokazal sehnat peknou ze statu do 500tis s dobrejma kilakama, jinak samozrejme spravnou japonskou dokazu kolem 400, ale musel by jsi se naucit tahat v pravo, nebo by jsme to museli prestavet.
Kazdopadne kdo nemel 4kolku, netusi co se s tim da vsechno delat a nejen v zime
Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
- Lukáš 325e
- RainbowSeven
bohužel no...Tommy-SGP píše:problem je ze reza je v evrope strasne predrazena, nesmyslny ceny. Mozna bych dokazal sehnat peknou ze statu do 500tis s dobrejma kilakama, jinak samozrejme spravnou japonskou dokazu kolem 400, ale musel by jsi se naucit tahat v pravo, nebo by jsme to museli prestavet.
za ty peníze jsem koupil auto se 17 000 km, serviskou a za rok ježdìní jsem do nìj nedal nic jinýho, než 2000- za olej a kontrolu.
podobnì "neutahaná" reza ..pokud se vùbec nìjaká objevila, tak stála 600 a víc...
ale..promiò..že ti zasírám topic.....
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
tak ono mezi nama to ze mam cz pov ruceni nezarucuje ze pojistovna bude hradit a urcite nebudou zjistovat jestli mam technickou v UKMichelin píše:Kdyz bys s tim neco ale vyvedl tak bez technicky to bude blby. Pac mas auto vpodstate nezpusobile provozu a pojistovna odmitne plneni
kdyz rezu tak jedine GC, ta je dokonala, ostatni se mi tolik nelibi zvlast GDA.
jinak Peca je na tom stejne jako ja, RWD je vetsi zabava (a nevim jestli bych menil SX za nejakou rezu, jedine s financnich duvodu.....)
s 4WD zase zajizijes neuveritelny veci
kazdopadne TME je masakr, ale osobne bych daval prednost EVU III nebo IV i kdyz sou dost nachylnejsi na poruchy(diku veku a zatizeni)
jinak Peca je na tom stejne jako ja, RWD je vetsi zabava (a nevim jestli bych menil SX za nejakou rezu, jedine s financnich duvodu.....)
s 4WD zase zajizijes neuveritelny veci
kazdopadne TME je masakr, ale osobne bych daval prednost EVU III nebo IV i kdyz sou dost nachylnejsi na poruchy(diku veku a zatizeni)
GXE10
Že RWD je zábavnìjší máš pravdumaca píše:kdyz rezu tak jedine GC, ta je dokonala, ostatni se mi tolik nelibi zvlast GDA.
s 4WD zase zajizijes neuveritelny veci![]()
4 kolka má ale taky nìco do sebe a nejen v zimì.
Dokonalá trakce a velkej výkon patøí k sobì
rad pozuju na pumpe 
ja vim, mas tu nonamovu 5Ku. Havarijku ti nikdo neudela a kdyz delaj pov. ruceni na MOT nekoukaj, ani netusej kam maj vubec koukatMichelin píše:Vis jak ja mam taky rhd povoz. Ty hlavne musis pojistovne dat TK a v nem je MOT zapsanaJinak pak pojistovna nema duvod nehradit.
Ja mam akorat problem s havarijkem, to uz mi 2x zamitli smejdi
jde prave o tu rychlost, mi osobne nedela moc dobre letet kilo pade a poslat to bokem, radsi se sklouznu v mensi rychlosti, vysledna zabava bude pro me naprosto stejna a v mensi rychlosti mene riskujuTommy-SGP píše:ja se nechci hadat, beru to ze s RWD je sranda, hodne zabavy, boky a tak. Ale kluci chtelo by to zkusit silnou ctyrkolku a zjistite jak ma vypadat rychlej prujezd nebo bok v poradny rychlosti
btw. nezapomen na naklady, prasit s awd turbo vyjde draz jak u rwd...
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
na obojim neco je, ale jezdit kruhace bokem me opravdu nebavi, me jde o ucelnost, vim ze mam auto ktery je 100% pouzitelny celej rok, za kazdejch podminek je s nim maximu zabavy a to je pro me dulezity.
Jak jednou zkusis silnou ctyrkolku, dostanes se do jinyho levelu.
Jak jednou zkusis silnou ctyrkolku, dostanes se do jinyho levelu.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tady to zase nebezpecne sklouzava...
Podle me to je jen o preferencich, neco s dalsim levlem apod. bych nechal uplne stranou
Nevyvratitelnym faktem kazdopadne je to, ze AWD jsou z pravidla o hodne drazsi na provoz, takze argumantace celorocniho jezdeni vyrazne pokulhava. Jak rikam, je to o osobnich preferencich a nakladech, jinak bych to nevidel
Auto nadherny, v GT3 na PS moje nejoblibenejsi vubec
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- RainbowSeven
svatá pravda.....riderhenry píše:tady to zase nebezpecne sklouzava...Podle me to je jen o preferencich, neco s dalsim levlem apod. bych nechal uplne stranou
Nevyvratitelnym faktem kazdopadne je to, ze AWD jsou z pravidla o hodne drazsi na provoz, takze argumantace celorocniho jezdeni vyrazne pokulhava. Jak rikam, je to o osobnich preferencich a nakladech, jinak bych to nevidel
![]()
už jsem to psal....ètyøkolku bych bral vždycky akorát na zimu. jak se udìlá krásnì, jsem moc spokojenej s modrákem
Nissan 350Z - 2004
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
docela casto te potkavam v provozu obcas jsem na tebe i maval (zelenej c-max) ale vzdy bez reakce, ani se nedivim. Takze muzu potvrdit moc hezkej kousek. jinak dneska jsme meli v praci bily TME6, bylo vyramovany a levostranny
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S