Winter Drift show II. Všechov
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Winter Drift show II. Všechov
èuss. Tak nám venku panuje pìkné zimní období a napadlo mne uspoøádat setkání pøíznivcù vozù Subaru a nejen této znaèky ale i ostatních Japonských skvostù...pokud poèasí vydrží tak by datum konání byl 9.1.2010 èas cca.10hod. na letišti.Program by byl asi takový:ovál,slalom a nechá se to i zkombinovat,samo vše na èas.
Tak že pokud budete mít nìkdo zájem tak jste vítáni!!!!.
èau Miloš v pøípadì 606617017
Tak že pokud budete mít nìkdo zájem tak jste vítáni!!!!.
èau Miloš v pøípadì 606617017
Japan cars syndicate.
co se týèe snìhu a povrchu tak by mìlo bìhem pátka ještì min.5cm pøipadnout a má stále mrznout tak to bude super svezení...
.Samo kdo pøijede bude vítán...at se porovnají jízdní vlastnosti mezi znaèkami strojù!!!je jasné že Subaru bude mít vìtší obratnost díky 4x4 ale záleží také a hlavnì na mezièlánku ruce nohy a hlavnì volant
.
Japan cars syndicate.
milos: no abych ti øekl pravdu tak to není úplnì fakt s tím subaru a pøevahou 
na snìhu jednoznaènì, ale na ledì se chová strašnì pøetáèive, zkoušeli jsme jezdit na èas v blatný na ledu a swiš jezdil to stejný co dvì GTèka.. na rovinkách je to jasná pøevaha, ale technický úseky udrží líp na stopì..
na snìhu jednoznaènì, ale na ledì se chová strašnì pøetáèive, zkoušeli jsme jezdit na èas v blatný na ledu a swiš jezdil to stejný co dvì GTèka.. na rovinkách je to jasná pøevaha, ale technický úseky udrží líp na stopì..
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Jestli se bavíme oba o impreze GT, tak podle mì takto:
na suchu - nedotáèivá
na snìhu - tak akorát
na ledì - silnì pøetáèivá
je to logické - lehká prdel a pohon 50/50
na suchu - nedotáèivá
na snìhu - tak akorát
na ledì - silnì pøetáèivá
je to logické - lehká prdel a pohon 50/50
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Malej onboardík
http://www.youtube.com/watch?v=iXIX-2E4nng
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Lukáš 325e
Sorry za neúèast, ale ani jsem radìji nezkoušel s autem vyjet ze vrat, páè bych stejnì zùstal vyset na spodku...Veèer jsme tam jeli tahat kámoše za autem na saních a málem jsme tam neprojeli, páè tam bylo snìhu hroznì a bylo to neupravený absolutnì...
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
èuss.To jsem vcelku rád že se vám líbilo...udìlal jsem pro to vše co bylo v mích silách
.Jinak pokud budou letos ještì podmínky tak to urèitì zopakujem....v èas to sem povìsim
.
Jo a výsledky jsou na CzechSubaruclub.cz,sekce srazy WinterDrift VšechovII. nechce se mi to sem znova vypisovat...snad chápete díky.
Zatim èuss a brzy se uvidíme.
Jo a výsledky jsou na CzechSubaruclub.cz,sekce srazy WinterDrift VšechovII. nechce se mi to sem znova vypisovat...snad chápete díky.
Zatim èuss a brzy se uvidíme.
Japan cars syndicate.