Rok 2009...jaký byl (i pro spolek)

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Rok 2009...jaký byl (i pro spolek)

Příspěvek od Libas » 31 pro 2009, 09:53

Je tu poslední den roku 2009, svátek slaví Silvestr, pro nìkoho den, kdy se pìknì opije a myslí jen na zábavu a pití a jídlo, pro nìkoho den, kdo se ohlédne za sebe a zrekapituluje uplynuvší rok.
Osobnì se snažím dìlat oboje, jak se zamyslet, tak si potom užít. Mám rád kompromisy. :D

Takže co se nám jako spolku jdm-meeting.cz letos povedlo:

- pìkný start do sezony na akci Renocar 2009
- udržení bìhu stránek a fora
- udržení aktivních èlenù na foru
- lehké zvýšení úrovnì srazù (infra stopky, srazy s programem - akce Rožnov, akce Kámen...)
- zøízení spoleèného úètu
- navázání spolupráce s firmami
- lehká medializace (tyvi.cz)

A co se naopak nepovedlo:
- pøíliv více aktivních èlenù
- nejsou reklamní pøedmìty, ani ty základní (kromì podložek pod SPZ)
- vìtší prosazení spolku na veøejnosti
- pasivita nìjakých èlenù, mnohdy i ignorace
- zèásti neudržení dobrého jména spolku (spory s Joy Day Meeting, czechsubaruclubem...)

Podotýkám, že toto je jen moje vize, tak jak to vidím já. Diskuzi jsem otevøel proto, aby jste se také mohli vyjádøit s uplynutému roku tady ve spolku. Celkovì hodnotím rok jako dobrý a dobrý je za tøi, tzn mùže být lépe i hùøe (ale to bude asi vždy).

No a co nás èeká v roce 2010? Mám pøislíbené vylepšení fora, už se rýsuje start sezony na akci Renocar Jaro 2010. Chci koneènì nechat vyrobit trièka, letáky a vlajku.
Èeká nás také zvýšení cen pohonných hmot, což se doufám negativnì nepromítne na úèasti na akcích. Poèet akcí bude asi redukován. Hrubý návrh mùžete vidìt v sekci Srazy - Výhledové plány na rok 2010, akce, které chci na 100% uspoøádat, jsou èervenì.

PF 2010

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 31 pro 2009, 10:03

vylepšení fóra? Mì to pøijde dostateèný jak funkèností tak vzhledem. Doufám, že z toho nechcete udìlat stejnì pøíšerný omalovánky jako na h-c.
piss factory

schades
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schades » 31 pro 2009, 11:22

Pro mì osobnì den, kdy se opiju :D Nejsem tu zas tak dlouho, ale tohle forum se mi zamlouvá ze všech nejvíc.Poznal jsem odsud další lidi, byl na pár akcích a pøíští rok se rozhodnì chci zúèastòovat vždy, když to bude možné :wink:
K tomu vylepšení fora, v jakym smyslu?Tohle se mi zamlouvá, je to jednoduchý, pøehledný.Jak píše Ryba h-c se mi taky vùbec nelíbí, možná i proto tam skoro nechodim

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 31 pro 2009, 16:19

to ja jsem jeste o neco vetsi optimista, co se minuleho roku tyce, a na dalsi Renocar se hodne tesim! :wink:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Raduna MX5

Příspěvek od Raduna MX5 » 01 led 2010, 22:42

Forum se mi líbí. Dokonce jsem se inspiroval a obšlehnul místní styl a nabídnul to na mx5.cz, ale asi nebude zájem.
Škoda, že se víc nedaøí propojit akce na MX5.cz s vámi. Urèitì by to nìco dalo vám i nám. Nová krev je tøeba všude :P .
Jinak sem rád, že rok 09 je za mnou, jak už jsem tu nastínil jinde, 2x sem boural a to je fakt hnus, velebnosti :roll:

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 02 led 2010, 02:23

nadherny rok, mam svou vysnenou mazdici :)
93´Rx-7 FD

Pavel260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel260 » 04 led 2010, 17:44

no ted jsem si vysimnul ze je zden rovnych 500 uzivatelu do je dobry ne :wink: jinak ja jsem tu rok a je to jedine forum ktere pravidelne kazdy den navstevuji. naprosta spokojenost
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]

jagy

Příspěvek od jagy » 04 led 2010, 19:18

Forum bych nemenil, neni duvod.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Pierre

Příspěvek od Pierre » 04 led 2010, 19:19

Tak ja taky neco napisu, kdyz uz jsem tu....
Pro me to byl rok takovy trochu "nahradni", kdy jsme s kamaradem Pepou (taky je zde na JDM) skoncili se zavodama na karach a abychom zahnali aspon nejak abstak po tom adrenalinu (coz stejne nejde), koupili jsme si auta, se kteryma se bavime aspon vickrat v mesici, nez jen jednou na zavodech. Nakonec to neni zadna nahrada, ale proste jen jdeme dal... Pepa si koupil Zetko a ja chtel neco levnejsiho a prece jen asi i trochu neco jinyho, takze jsem shanel a sehnal MR2 W3 s hardtopem, coz byl hlavni pozadavek pro vyber tohoto auta. Diky tomu jsme se v sezone parkrat moc pekne projeli a myslim, ze i par minisraziku jsme kazdy nejaky stihli, vcetne foceni na Dzbane.
Co se tyce webu a vubec spolku JDM, myslim, ze je to pohoda a jsem rad, ze jsem se sem registroval. Par lidi jsou tu pekni magori, v dobrem slova smyslu samozrejme :D Doufam, ze tento rok budu mit vic casu, kdy se na nejaky vetsi sraz podivam, ale rikam uprimne, na takovy veci moc nejsem, me bavi spis to jezdeni :wink:
Zaznel tu i nazor, ze je skoda, ze se tu neobjevilo vic novych aktivnich clenu. Ja bych to tak spatne nevidel. Ono se to casem (jako vsude a jako vzdycky) vybere a zustane to dobry jadro. Osobne pochazim z jiste komunity simraceru a muzu rict, pokud nas bylo min, bylo to lepsi. Nyni uz se tam na foru bezne nadava a napada jeden druheho (to driv ani nahodou nehrozilo), pulka lidi se uz ani nezna, protoze na srazy prave ti dloubalove moc nejezdi, ale i kdyby, stejne uz nemam naladu se s takovymi lidmi videt. Proto jsem a asi vzdycky budu, pro mensi komunitu, ktera je proste lepsi.
Toto je muj nazor.
Preju vsem to nejlepsi v roce 2010 a hodne nalitanych kilometru bez zavad a trestnych bodu :wink:
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

ObrázekObrázek

areuratty

Příspěvek od areuratty » 04 led 2010, 19:31

Reklamní pøedmìty mohu zajistit a nechat vyrobit... Staèí napsat SZ :wink:
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 04 led 2010, 20:23

Pierre: Pìknì napsáno. Díky za názor. Nejsi jediný, kdo tvrdí, že èím víc to roste, tím víc to jde do kopru. Jenže èím více lidí, tím více možností ve všech ohledech. Jde o to jak se na to èlovìk dívá. Ruku na srdce, z tìch 501 uživatelù co tu je, kolik jich je aktivních a napíše alespoò jeden (smysluplný) pøíspìvek za týden, kolik jich nìkam pøijelo v roce 2009 na sraz, kolik z nich poslalo nìjaké peníze na úèet??
Dívám se na to tak, že z 500 lidí stále málo, z tisíce lidí už to bude lepší. Vždy se najde nìkdo, kdo prostì bude proti vìtšinì nebo proti nìkomu, èerná ovce...ale vše se dá øešit.
Tak to vidím já.

Odpovědět