Rota vs. originaly

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

RainbowSeven

Příspěvek od RainbowSeven » 15 pro 2009, 20:31

Ryba píše:jedinej správnej zdroj sem já :lol: Kdo chce kvalitní kola z japonska, nech se mi ozve :wink:
myslel jsem si to :D :D
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 15 pro 2009, 21:01

nebo pokud ti nevadí menší pøíplatek mùžeš použít tøeba http://www.japanauctioncenter.com/ kde pøihazuješ v reále, takže "odpadaj" prostøedníci :wink:
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

MajoHclubSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajoHclubSK » 15 pro 2009, 21:21

Nemyslim si,ze Rota ma najlepsi pomer cena/hmotnost/pevnost,su aj lepsie znacky v tomto ohlade.Napr.TeamDynamics co sa asi nebude ludom na tomto fore pacit kedze nie su japonske :) .Je tam lepsi a myslim,ze najlepsi pomer cena,hmotnost,pevnost co poznam,dokonca sa da objednat aj ET na mieru a v podstate vsetky disky su na objednavku(pokial ich nekupujete z vypredaju nejakeho)a tym je zarucena kvalita,vyvazenost odliatku a podobne co pri pasovych diskoch nebyva zvykom...da sa dokonca objednat aj zavodna uprava na niektore typy diskov tejto znacky .
este doplnim,ze vyrabaju kolesa aj pre mitsubishi,lotus,aston martin,jaguar,lexus,mazda,nissan,subaru,toyota,audi...pre prodrive vyrabaju nejake disky atd.
Rota je znacka ktora sa snazi za malo penazi priniest design origalnych diskov,kvalita zodpoveda cene a co su fotky to by sa kludne mohlo stat aj s inymi diskami v tej triede takze by som sa Rota diskov nebal ..ale je to stredna trieda.Dalsia vec je ta naco sa tie disky pouzivaju a chcu pouzivat.
www.HondaClub.sk

stqeno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stqeno » 15 pro 2009, 21:28

Nemam s majom zadnou dohodu :) ale team dynamics se mi zda taky moc dobry, malem sem na ne zapomel. Myslim ze vybavovali kolamam teamy v BTCC. Pro lidi co obhajujou koupi jetych originalu, muze to mit dve stranky treba narazis na perfektni kola za dobrou cenu nebo ti prijde unaveny material. V horsim pripade ohla obouchana kola. A takovy TE37 taky radi praskaj.

rainbow> vzdyt Ztko ma od vyroby hodne dobra kola ne?

jagy

Příspěvek od jagy » 15 pro 2009, 21:37

Majo: souhlas
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

MajoHclubSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajoHclubSK » 15 pro 2009, 21:51

Nad pouzitymi diskami by som ja osobne neuvazoval vobec nech su akejkolvek super znacky ,viem ako sa "repasuju "disky,neviem co s nimi bolo robene a podobne,podla mna v niektorych pripadoch samovrazda a ak je disk opravovany,vyrovnavany,nebodaj zvarany,dovarany co sa bezne robi tak ta kvalita,struktura je uplne ina...bezne sa takto disky opravuju a potom predavaju dalej .
Nepisem to,lebo som predajca a dovozca,ale preto,ze to tak je.
www.HondaClub.sk

dan750
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dan750 » 15 pro 2009, 21:51

zajimave stranky....nevite kolik je postovne na kola z japonska?
700/2 Z

[url=http://www.userbars.be][img]http://img402.imageshack.us/img402/2230/9897.png[/img][/url]

dan750
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dan750 » 15 pro 2009, 22:27

MajoHclubSK píše:Nemyslim si,ze Rota ma najlepsi pomer cena/hmotnost/pevnost,su aj lepsie znacky v tomto ohlade.Napr.TeamDynamics co sa asi nebude ludom na tomto fore pacit kedze nie su japonske :) .Je tam lepsi a myslim,ze najlepsi pomer cena,hmotnost,pevnost co poznam,dokonca sa da objednat aj ET na mieru a v podstate vsetky disky su na objednavku(pokial ich nekupujete z vypredaju nejakeho)a tym je zarucena kvalita,vyvazenost odliatku a podobne co pri pasovych diskoch nebyva zvykom...da sa dokonca objednat aj zavodna uprava na niektore typy diskov tejto znacky .
este doplnim,ze vyrabaju kolesa aj pre mitsubishi,lotus,aston martin,jaguar,lexus,mazda,nissan,subaru,toyota,audi...pre prodrive vyrabaju nejake disky atd.
Rota je znacka ktora sa snazi za malo penazi priniest design origalnych diskov,kvalita zodpoveda cene a co su fotky to by sa kludne mohlo stat aj s inymi diskami v tej triede takze by som sa Rota diskov nebal ..ale je to stredna trieda.Dalsia vec je ta naco sa tie disky pouzivaju a chcu pouzivat.
Je pravda ze team dynamics sou lepsi kola nez ROTA ale jejich nabidka je hodne limitovana na mensi kola, z jejich nabidky jsem vycet ze nejvetsi kolo je 18x9 a to se pro me uceli nehodi...takze prozatim se stale priklanim k ROTA..pokud mate dalsi tip rad se neco dozvim :)
700/2 Z

[url=http://www.userbars.be][img]http://img402.imageshack.us/img402/2230/9897.png[/img][/url]

MajoHclubSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajoHclubSK » 16 pro 2009, 00:42

dan750 píše:
Je pravda ze team dynamics sou lepsi kola nez ROTA ale jejich nabidka je hodne limitovana na mensi kola, z jejich nabidky jsem vycet ze nejvetsi kolo je 18x9 a to se pro me uceli nehodi...

S tymto s tebou nesuhlasim,pozri katalog(PDF) a cennik.

http://www.mrgroup.sk/katalog/index.htm

Najaktualnejsi cennik je pod katalogom vo formate XLS takze mozes filtrovat.

Dokonca mam pocit,ze TD ma vacsie velkosti diskov ako Rota a hlavne nie si obmedzeny danym ET,mozes si ho zvolit sam.
www.HondaClub.sk

Amigo

Příspěvek od Amigo » 16 pro 2009, 08:14

TD jsou podle me dobre kola... hlavne pro race (1 / 1.2 / 1.3 / 2 / 3)
urcite bych je zaradil v zebricku nad roty a jak pise Majo, muzes si zvolit ET, coz je vyhoda.
nicmene kazde kolo se da znicit, jak schyta ranu, tak bohuzel, ale porad plati ze na ruzne kola musis pouzit ruzne hrubou silu abys je znicil

dobre kola nejsou jen z japanu, treba vzpominane ATS DTC jsou super, TD pro race taky
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

maca

Příspěvek od maca » 16 pro 2009, 09:46

no ja chtel koupit TD ale nikde sem nenasel ze se delaji 4x114,3. a ze se da objednat jaky koliv rozmer sem nemel ani paru

chtel sem model Drifz
GXE10

jagy

Příspěvek od jagy » 16 pro 2009, 09:51

To je zrovna tunackej model. :) S poradnyma TD nejde asi moc srovnavat.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

maca

Příspěvek od maca » 16 pro 2009, 09:53

jagy píše:To je zrovna tunackej model. :) S poradnyma TD nejde asi moc srovnavat.
tak me se libili vzhledove :D
GXE10

MajoHclubSK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajoHclubSK » 16 pro 2009, 21:28

Amigo píše: nicmene kazde kolo se da znicit, jak schyta ranu, tak bohuzel, ale porad plati ze na ruzne kola musis pouzit ruzne hrubou silu abys je znicil
Presne tak,cim lahsi disk tym krehkejsi a pri urcitej sile sa zlomi,praskne,lacnejsie disky sa skor ohnu uz aj pri min.jame,naraze...TD mam rad preto,ze je to velmi dobry kompromis medzi tymto,su relativne lahke a pevne.A aj pri tuning.modeloch a coje neskutocna vyhoda,ze skoro vsetky disky su na objednavku,nie pasova vyroba takze sa nestane ,ze idu do predaja aj disky ktore su rozvazene ,lebo co s nimi ked sa uz tak vyrobili ci uz z horsieho polotovaru,alebo vyrobou...stalo sa nam parkrat,ze zasielka meskala,lebo pri vystup.kontrole bolo koleso minimalne rozvazene tak nam vyrobili nove...co by sa nestalo pri komercnych diskoch ktore sa robia na zasoby,sklady,na pase a vo vacsine jedna a ta ista fabrika v cine pre vacsinu znaciek...
www.HondaClub.sk

Odpovědět