Prelude 3g, ST202 - schades

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
maca

Příspěvek od maca » 15 pro 2009, 13:02

jezis dalsi.... tak mi dej 500dolacu na TE37 za kus a ja se na roty vyseru

ja si teda radsi koupim roty a turbo nez jen Volky
GXE10

schades
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schades » 15 pro 2009, 14:22

Nevim, na rotách nevidim nic špatnýho...ani moje ani macovo auto nedostává nìjak extrémnì po držce si myslim, tak proè ne

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 15 pro 2009, 14:34

na rotách neni nic špatnýho stejnì jako na botách adidos :lol:
piss factory

maca

Příspěvek od maca » 15 pro 2009, 15:12

Ryba píše:na rotách neni nic špatnýho stejnì jako na botách adidos :lol:
tak vidis ja je driv taky nosil :D a jak sem si zacal poradne vydelavat tak sem si zacal kupovat ty pravy, takze az budu mit dostatek penez tak koupim TE37 nebo nejaky Gram lighty
GXE10

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 15 pro 2009, 15:17

no taky by se na to dalo pohlizet tak, ze za nejakou dobu uz se Volk prodavat nebude, protoze vsichni radeji koupi kopie. Koho ale pak budou kopirovat, to nevim :D
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

schades
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schades » 15 pro 2009, 16:51

Ryba: Tak já nevim, každej øiká, jak jsou špatný, ale v èem teda?Jsou to kopie ok...materiál?pevnost?váha nebo co?Protože jsem ještì nikde na forech neèetl, že by to kolo bylo tak hrozný, že by se nìkomu tøeba ohnulo po projetí nìjakou dírou a tak...prostì bych chtìl vidìt nìjekaj pøíklad, proè nekupovat roty.Že jsou to kopie je mì osobnì úplnì u øitì :wink:

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 15 pro 2009, 17:25

pardon... kola slušej :wink:
Naposledy upravil(a) Georgee dne 15 pro 2009, 17:49, celkem upraveno 1 x.
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Amigo

Příspěvek od Amigo » 15 pro 2009, 17:45

rota VS origos se resi tady, tak tu nezasirejte shadesovi topic pls
viewtopic.php?t=705
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 15 pro 2009, 20:26

schades píše:Ryba: Tak já nevim, každej øiká, jak jsou špatný, ale v èem teda?Jsou to kopie ok...materiál?pevnost?váha nebo co?Protože jsem ještì nikde na forech neèetl, že by to kolo bylo tak hrozný, že by se nìkomu tøeba ohnulo po projetí nìjakou dírou a tak...prostì bych chtìl vidìt nìjekaj pøíklad, proè nekupovat roty.Že jsou to kopie je mì osobnì úplnì u øitì :wink:
už to nechci psát poøád dokola, takže viz tema jak poslal amigo. Ale ja bych teda kola který když vyjdou z továrny nový a nejsou kulatý fakt nechtìl. Schválnì kolik má máca závaží na kolech? Co sem mìl možnost vidìt tak vìtšina s novejma rotama mìli omotaný více závažíèkama než bylo na nový kola zdrávo. Což potvrzuje i citace co sem posílal pøed rokem do tematu o rotách.
Rota wheels are not very round in my experience...and obviously we want wheels to be ROUND. Rough industry standard for radial run-out is around .020 and most Rota wheels I have seen are more than that...have seen .090 and beyond.
piss factory

stqeno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stqeno » 15 pro 2009, 21:16

nechapu ale proc kazdy musi mit gram light, work a volky a nevim jeste jake jdm kola nebo jejich vzhledove kopie. Kola se maj kroutit a drzet gumu. Schvalne jakou mas roztec? Mit hondu tak si uzivam evo corse, compomotive, speedline, bbs, a jine chutovky. proc je stale casteji videt nazor ze vsechny europsky veci stoji za hovno jen proto ze to neni in.

Sorry za hijack

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 15 pro 2009, 21:19

myslim, že tu nikdo neøíkal, že musíš mít nutnì JDM kola... já narazit na levný BBS RS, tak je beru všema deseti :wink: myslim, že tu jde hlavnì o originál vs. kopie :wink:

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 15 pro 2009, 21:30

stqeno píše:nechapu ale proc kazdy musi mit gram light, work a volky a nevim jeste jake jdm kola nebo jejich vzhledove kopie. Kola se maj kroutit a drzet gumu. Schvalne jakou mas roztec? Mit hondu tak si uzivam evo corse, compomotive, speedline, bbs, a jine chutovky. proc je stale casteji videt nazor ze vsechny europsky veci stoji za hovno jen proto ze to neni in.

Sorry za hijack
To tu snad nikdo nepíše ne? Tøeba takový ATS DTC, za ty prachy, naprosto špièkový kola!
piss factory

stqeno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stqeno » 15 pro 2009, 21:32

To nepopiram, ja narazim na obhajobu kopii ze "kdyz mi das money tak si koupim treba TE37". Proc kdyz muze mit za cenu kopie kvalitni evropske originaly. Tedy nevim kolik stoji roty no:)

BBS RS sou v moji rozteci a et nesehnatelne :(

Uz radsi mlcim.
Naposledy upravil(a) stqeno dne 15 pro 2009, 21:37, celkem upraveno 1 x.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 15 pro 2009, 21:35

stqeno píše:To nepopiram, ja narazim na obhajonu kopii ze kdyz mi das money tak si koupim treba TE37. Proc kdyz muze mit za cenu kopie kvalitni evropske originaly. Tedy nevim kolik stoji roty no:)

Uz radsi mlcim.
to je fakt.
piss factory

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 15 pro 2009, 21:37

stqeno píše:To nepopiram, ja narazim na obhajonu kopii ze kdyz mi das money tak si koupim treba TE37. Proc kdyz muze mit za cenu kopie kvalitni evropske originaly. Tedy nevim kolik stoji roty no:)

Uz radsi mlcim.
to pardon, s tom souhlasim.
jakou rozteš a et hledáš? 4*114,3 a?

schades
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schades » 15 pro 2009, 21:54

Amigo: sry o tomhle topicu jsem nevìdìl, jinak OT mi nevadí :D
Ty Roty se mi prostì zamlouvaj hlavnì vzhledovì, za jejich cenu jsem moc nenašel jiný kola, co by se mi tolik líbily.Rozteè mám 4x100 a chci 16ky

maryo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maryo » 15 pro 2009, 22:05

eso-sannycars píše:za celicu..ale to je spis "joke" ja celicu nedam :wink: tezko najdu pohodlnejsi auto na sviznou jizdu
kazdopadne ja bych swapoval h22...resp zalezi na co to chces...jestli na sprint tak swap, jestli na okruh, tak to bude moc tezky na predek :roll:
Ono se to nezda, ale tusim ze je to "jen" nejakych 15kg. Baterka do kufru, ABS pryc, kapota a problem vyresen... A se 4WS by to mozna nemuselo byt uplne spatny, uvidim :)

Jinak myslim ze turbo je spis levnejsi zalezitost... On uz jenom ten swap kit
http://www.preludepower.com/forums/show ... p?t=308253 neco stoji, no a pak jsou jeste potreba poloosy, motor, prevodovka, ECU, eletrika, razeni a nejaky drobnosti

Winie

Příspěvek od Winie » 16 pro 2009, 00:25

schades píše:Amigo: sry o tomhle topicu jsem nevìdìl, jinak OT mi nevadí :D
Ty Roty se mi prostì zamlouvaj hlavnì vzhledovì, za jejich cenu jsem moc nenašel jiný kola, co by se mi tolik líbily.Rozteè mám 4x100 a chci 16ky
tak na jare budu davat pryc svoje kola z civica nejspis. i s gumama. ale neni to zadna top kvalita. mrkni mi do topicu o civicu. uvidis jak vypadaj. celej set ma najeto asi 2500km. kdyztak sz
Obrázek

maca

Příspěvek od maca » 16 pro 2009, 09:24

Ryba píše: už to nechci psát poøád dokola, takže viz tema jak poslal amigo. Ale ja bych teda kola který když vyjdou z továrny nový a nejsou kulatý fakt nechtìl. Schválnì kolik má máca závaží na kolech? Co sem mìl možnost vidìt tak vìtšina s novejma rotama mìli omotaný více závažíèkama než bylo na nový kola zdrávo. Což potvrzuje i citace co sem posílal pøed rokem do tematu o rotách.

priznavam ze zavazi je tam asi vic nez by melo byt na novem kole ale videl si snad ty kola co mam na zimacich? blitka a tady v CR sem proste nesehnal nic peknyho 4x114,3/16". Urcite to neni super kvalita a casem si urcite koupim nejaky kvalitni kola, ale momentalne proste nebyly prachy a vzhledove to bylo to nejlepsi co slo sehnat v me cenove relaci.

to riderhenry: no myslim ze zrovna Volk by asi Roty nepolozily
GXE10

Amigo

Příspěvek od Amigo » 16 pro 2009, 10:59

maca píše:priznavam ze zavazi je tam asi vic nez by melo byt na novem kole ale videl si snad ty kola co mam na zimacich? blitka a tady v CR sem proste nesehnal nic peknyho 4x114,3/16". Urcite to neni super kvalita a casem si urcite koupim nejaky kvalitni kola, ale momentalne proste nebyly prachy a vzhledove to bylo to nejlepsi co slo sehnat v me cenove relaci.

kazda prodana kopie je hrebicek do rakve originalu... nejvic stoji vyvoj a ten nebude z ceho platit kdyz se nebudou prodavat originaly, ale to uz se tu resilo

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash » 16 pro 2009, 11:19

maca píše:priznavam ze zavazi je tam asi vic nez by melo byt na novem kole ale videl si snad ty kola co mam na zimacich? blitka a tady v CR sem proste nesehnal nic peknyho 4x114,3/16". Urcite to neni super kvalita a casem si urcite koupim nejaky kvalitni kola, ale momentalne proste nebyly prachy a vzhledove to bylo to nejlepsi co slo sehnat v me cenove relaci.

presne, Rays Eng. je dost velka spolecnost ... treba jako Trust :wink:
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 16 pro 2009, 11:34

a co ze je to velka spolecnost? Kdybyste meli velkou spolecnost, tak vam bude jedno, ze vas nekdo okrada? Kdyby se kupovalo vic originalu, tak by treba mohli jit s cenou dolu, nebo investovat vic do vyvoje a ja nevim co jeste... Nevadi mi, kdyz si nekdo koupi evropsky kola, ale Roty jsou to stejne jako D2 apod. A i velke a zname tuningove firmy maji potom problem. U kol u me rozhoduje vzhled, vaha, kvalita a znacka (tzn. jestli se jedna o original). :wink:

Kdyz na to nemam, tak si to nekoupim, nebo si koupim levnejsi original (nebo pouzite). Nic proti lidem, kteri Rota jezdi! Nikoho kvuli tomu nechci odsuzovat :wink:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 16 pro 2009, 11:37

Lukaash píše:presne, Rays Eng. je dost velka spolecnost ... treba jako Trust :wink:
to je zas filosofie toto :roll:

Dejf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejf » 16 pro 2009, 12:56

Amigo píše:to je zas filosofie toto :roll:
on to myslel tak, že trust byl taky velká a zabìhnutá spoleènost a nakonec kvùli kopírkám z èíny zkrachoval
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash » 16 pro 2009, 18:08

Dejf píše: on to myslel tak, že trust byl taky velká a zabìhnutá spoleènost a nakonec kvùli kopírkám z èíny zkrachoval
:wink:

jinak pro ty co nepochopili ... staci mrknout na link v mem podpisu :)
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#

Odpovědět