Georgee - '98 mx5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no hele udìlal jsem výmìnu, muj za jeho, jelikož se tam najdou lidi co maj o evropský zájem... poslal jsem to v bednì, zabalený do bublinkový folie + s takovym tim polistyrenovym zásypem a dneska mi týpek poslal fotku, jak to pøišlo prasklý, takže jsem šel na poštu, tam mi øekli, že ten balík s panelem od nìj je nìkde na cestì a že tam bude ve tøi. Ukázal jsem jim teda fotky pøed a po toho co jsem posílal, s tim že teda chci reklamovat služby, protože jsem to pojistil a oznaèil jako køehký a došlo to rozlámaný.

Ženská zavolala vedoucí, jak má postupovat, že na to zapomìla nalepit tu nálepku køehký, že se to posralo a milá vedoucí mi øekla, že do US jsem to nemohl poslat jako køehký, protože to nejde (mám tu dodejku, kde to je zaškrtnutý, i fotku kopie tý dodejky z balíku, aby nemohli øíct, že jsem to zaškrtnul doma) a že v tom pøípadì pošta vyplácí èástku na kterou je to pojištìný jen v pøípadì ztráty. Mám teda napsat týpkovi do US, a to reklamuje tam, když to má v ruce. No a ve tøi jsem jel pro ten balík, dovezl jsem si ho domu, rozbalim a koukám, panel prasklej
týpek mi o prasklinì neøíkal a na fotkách taky neni vidìt, že by to bylo prasklý, takže se bude reklamovat i na druhé stranì
stálo to teda 912,- za poštovný, ale srandy díky tomu zažiješ spoustu

Ženská zavolala vedoucí, jak má postupovat, že na to zapomìla nalepit tu nálepku køehký, že se to posralo a milá vedoucí mi øekla, že do US jsem to nemohl poslat jako køehký, protože to nejde (mám tu dodejku, kde to je zaškrtnutý, i fotku kopie tý dodejky z balíku, aby nemohli øíct, že jsem to zaškrtnul doma) a že v tom pøípadì pošta vyplácí èástku na kterou je to pojištìný jen v pøípadì ztráty. Mám teda napsat týpkovi do US, a to reklamuje tam, když to má v ruce. No a ve tøi jsem jel pro ten balík, dovezl jsem si ho domu, rozbalim a koukám, panel prasklej

Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to prijde teda snazsi
Jinak dobrej pribeh, ceska posta opet nezklamala. Musim rict, ze ja bych byl asi dobre v pr*eli, protoze bych si vsechno trikrat nevyfotil jako ty a spolehal bych jen na ty papiry, co bych mel v ruce
Jsem docela zvedavej, jak se to vyresi.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
noo... èeská pošta nezklamala ani v tom, že mi pani u pøepážky øíkala, že pokud to neni køehký, platí pojistka jen pro ztrátu, což ale neni podle obchodních podmínek pošty pravda, takže tam jdu zítra znova
a vzhledem k tomu, že já to pojistil na 5k a on na 200 dolarù nám to dohromady dìlá skoro 500$ na reklamacích, který nám pùjdou do kapsy, jestli je z pošty vymámíme 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš 325e