Dejf 's ITR - Dejf is back :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak z toho takovou hrùzu nemám
- každej konektor je jinej ( takhle se to dìlá už z fabriky naschvál. ne že by musel být každý jiný, ale aby to bylo blbuvzdorný
)
- a je to vše na míru, proste to konèí kde je potøeba to zapoji, tak že budu hledat dokud to nìkam nenarvu
- každej konektor je jinej ( takhle se to dìlá už z fabriky naschvál. ne že by musel být každý jiný, ale aby to bylo blbuvzdorný
- a je to vše na míru, proste to konèí kde je potøeba to zapoji, tak že budu hledat dokud to nìkam nenarvu
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
To jsem si taky myslel, než se mi náhodou podaøilo prohodil dva konektory okolo škrtící klapky a auto škytalo a prdìlo 
Naposledy upravil(a) mAxThoR dne 24 črc 2009, 12:20, celkem upraveno 1 x.
http://www.rumburaci.eu
uz som aj zabudol kde je tvoj ciel? teda ci len tak nahodne ides dalej, alebo od zaciatku je zamer to oholit na cistu kasnu (bez skiel, kabelaze-prosste total holu) a potom z celej odstranit lak opieskovanim a namocit to cele do antikoroznej ochrany a nanovo laknut - proste urobit to lepsi eako bolo nove...? co ako to je? inak fakt u ztakto mas moj obdiv u auta ktore n atom neni vobec spatne robit tak radikalnu pracu.
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
no to je tezky
to co si popsal je muj sen, ale na to nemam, ani cas, ani penize a popravde to neni ani potreba
ja puvodne menil jen silentbloky, pak jsem se rozhodl opravit tu zbastlenou chladicovku, a kdyz uz, tak poradne
ale stejne bych nemel na to ji letos hodit na kola a to co sni delam, neni finance nijak moc narocny. i kdyz kompletne to odstrojit je ted to nejmensi
tak ze plan je takovej:
-ted komplet ocistit motor a podvozek
-dat do laku
-opiskovat a nalakovat ramena, drzaky ...
-dokoupit chybejici silenty, aby bylo vse co pujde v polyuretanu
-nahazet to dokupy
-a hura na kola
vysledek - po technicke strance perfektni auto
to co si popsal je muj sen, ale na to nemam, ani cas, ani penize a popravde to neni ani potreba
ja puvodne menil jen silentbloky, pak jsem se rozhodl opravit tu zbastlenou chladicovku, a kdyz uz, tak poradne
ale stejne bych nemel na to ji letos hodit na kola a to co sni delam, neni finance nijak moc narocny. i kdyz kompletne to odstrojit je ted to nejmensi
tak ze plan je takovej:
-ted komplet ocistit motor a podvozek
-dat do laku
-opiskovat a nalakovat ramena, drzaky ...
-dokoupit chybejici silenty, aby bylo vse co pujde v polyuretanu
-nahazet to dokupy
-a hura na kola
vysledek - po technicke strance perfektni auto
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
no pozor, ja zadnej mekanik nejsem a nikdy jsem nic takovyho nedelal i kdyz po technicky strance neco vim, preci jen me to zivyriderhenry píše:to je i muj sen, ale ja bych si vystacil i "jen" s tim, co popisujes v seznamu. Treba si jeste na stare kolena udelam par technickych skol a jednou se na to vrhnu!Jinak mas muj obdiv a stejne tak ti i zavidim
ale je to jen takovy drahy puzzle a navic vsude je plno fajn lidi co poradi
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak pomalu se pokraèuje
pøední náprava je bez silentù a odvezena na písek, poté pujde na komax
po pøedešlých zkušenostech jsem odmítal silenty odvrtávat ( nìkde by to ani nešlo ) a tak jsem je ''vygriloval''
ano zní to hroznì, ale funguje to
z 90% je èistý i druhý pøední podbìh, èeká jen na dodìlávky, na který jsem nebyl vybaven a pustil jsem se do zadních
k mé smùle je nìjaký dobrák natøel gumoasfaltem, tak že hrozná práce je ještì horší
teï se budou pøipravovat další vìci na pískování a budou se repasovat brzdièe
--------------
a došlo i na drobné performance v podobì odlehèených øemenic a úpravy, nebo spíš generálky hlavy
pøední náprava je bez silentù a odvezena na písek, poté pujde na komax
po pøedešlých zkušenostech jsem odmítal silenty odvrtávat ( nìkde by to ani nešlo ) a tak jsem je ''vygriloval''
ano zní to hroznì, ale funguje to
z 90% je èistý i druhý pøední podbìh, èeká jen na dodìlávky, na který jsem nebyl vybaven a pustil jsem se do zadních
k mé smùle je nìjaký dobrák natøel gumoasfaltem, tak že hrozná práce je ještì horší
teï se budou pøipravovat další vìci na pískování a budou se repasovat brzdièe
--------------
a došlo i na drobné performance v podobì odlehèených øemenic a úpravy, nebo spíš generálky hlavy
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
dekuji za pozitivni ohlas
skoda jezdit mozna, ale dela se to pro to, aby se stim jeadit dalo. a to tak, ze pekelne
jen to teda nerozstrelit, protoze to by me po ty venovany praci a casu asi kleplo
kdyz se mi ji povede do pristiho roku poskladat, tak je v planu par zavodu do vrchu. rozhodne muj domaci Beroun. jinak dle casu a financi, ktery jsou pro me momentalne nejvetsi problem
musim jeste dokoupit silenty a ulozeni motoru, pak jednotku a nechat trochu obohatit smes. no a nejvetsi problem budou sedacky a gumy.
ja mam trochu problem, ze si potrpim na kvalitu, tak ze sedacky co jsem vybral vyjdou na 15 000,-/ks a to jsem se drzel pri zemi jak jen to slo
to nepocitam pasy a volant
jinak momentalne nejvetsi brza je pro me cisteni podvozku, az bude ocisten, pripadne opraven a nalakovan, tak se muze skladat a to uz bude trochu veselejsi
jo a jinak ano, kazda soucast podvozku a motoru dostane takovou peci
vsechny drzaky atd. i ty nejmensi sracicky
skoda jezdit mozna, ale dela se to pro to, aby se stim jeadit dalo. a to tak, ze pekelne
kdyz se mi ji povede do pristiho roku poskladat, tak je v planu par zavodu do vrchu. rozhodne muj domaci Beroun. jinak dle casu a financi, ktery jsou pro me momentalne nejvetsi problem
musim jeste dokoupit silenty a ulozeni motoru, pak jednotku a nechat trochu obohatit smes. no a nejvetsi problem budou sedacky a gumy.
ja mam trochu problem, ze si potrpim na kvalitu, tak ze sedacky co jsem vybral vyjdou na 15 000,-/ks a to jsem se drzel pri zemi jak jen to slo
to nepocitam pasy a volant
jinak momentalne nejvetsi brza je pro me cisteni podvozku, az bude ocisten, pripadne opraven a nalakovan, tak se muze skladat a to uz bude trochu veselejsi
jo a jinak ano, kazda soucast podvozku a motoru dostane takovou peci
vsechny drzaky atd. i ty nejmensi sracicky
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz