Diamond Race 09
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Diamond Race 09
Chapete nekdo proc jim nemecka policie zabavalila auta? k tomu jeste 1000 EUR pokuta. Jen kvuli tomu, ze si nejakou akci nazvou "závod" 
Re: Diamond Race 09
Chapucoalman_x píše:Chapete nekdo proc jim nemecka policie zabavalila auta? k tomu jeste 1000 EUR pokuta. Jen kvuli tomu, ze si nejakou akci nazvou "závod"
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

chapu a plne s nemeckyma poldama souhlasim, jeste jim meli propichat pneumatiky a dat jim obuchama po hlave... zbohatlici co jedou do DE jen proto aby tam hromadne saskovali na dalnicich v rychlostech nad 250 nemaji na ceste co delat.
myslim ze i v cechach jim mohli ten jejich "sraz" nejak zneprijemnit
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
uplne jsem zapomel ze v DE nemaji limity na dalnicich
ted jsem kouknul na video co maji na uvodni strance (www.diamondrace.cz), tak to je jeden prestupek za druhym
tak nevim jak tedy mohou tvrdit, ze jedou celou dobu podle predpisu 
K nasi policii snad nema cenu se vyjadrovat...Amigo píše:chapu a plne s nemeckyma poldama souhlasim, jeste jim meli propichat pneumatiky a dat jim obuchama po hlave... zbohatlici co jedou do DE jen proto aby tam hromadne saskovali na dalnicich v rychlostech nad 250 nemaji na ceste co delat.
Nemci aspon mysli hlavami a nejedou bezhlave podle nalajnovanych spatnych a lehce prekroutitelnych zakonu, jako ti nasi.
01'Toyota MR2 Roadster

Samozrejme ze nejedou. A nemcum je to jasny jak facka a tyhle "zavody" moc dobre znaji. Proto se s tim neparou. Fakt se jim nedivim, proste si sve lidi na sve autobahn chrani a to je dobre.coalman_x píše:uplne jsem zapomel ze v DE nemaji limity na dalnicichted jsem kouknul na video co maji na uvodni strance (www.diamondrace.cz), tak to je jeden prestupek za druhym
tak nevim jak tedy mohou tvrdit, ze jedou celou dobu podle predpisu
01'Toyota MR2 Roadster

jj o to jde pochybuju ze je za ty 3km vsech 40 nejak ty cajti zmerili nebo tak neco a nechapu proc jim vzali i ten diamant to bych nahlasil normalne jako kradezPeca píše:Podle me jde o to jestli to zabaveni melo nake opodstatneni - dukaz, fotky, zmerena rychlost, neco. To by me pak taky mohli zabavit auto kdyz bych rekl ze se jedu v nedeli "projet"
GXE10
Tady se krásnì ukazuje ta èeská povaha, kdy dementíci závidìj "boháèùm" a melou tady sraèky o mlácení do hlavy a propichování gum. Jednání nìmecké policie je pøehnané, mìli poèkat, až se nìjakého pøestupku dopustí a zabavovat auta tìch lidí, kteøí se nìèeho dopustili. Takhle je to protiprávní, o závod se oficiálnì nejedná (pokud má nìkdo námitky, že už v názvu je race, tak mùžu firemní party nazvat diamond grand prix, vybrat vstupný a øíct, že kdo první dojde do baru získá diamant a o závod se nebude jednat, v pravidlech akce není psáno nic o závodìní etc.)
A ještì musim napsat jednu vìc všichni kdo tady píšete jak sou to závody bohatých ste DEMENTI (nejedou to jenom "bohatý" - vy asi nevíte co to je slovo bohatý). Amigo seš DEMENT. A kvùli lidem jako ste vy tady byli komunisti, kvuli lidem jako ste vy se bojim nechat pøed barákem naleštìný auto, že mi ho nìjakej dement poškrábe závistí. Vždycky když ètu podobný sraèky jako sou tady tak se mi dìlá nanic.
A ještì musim napsat jednu vìc všichni kdo tady píšete jak sou to závody bohatých ste DEMENTI (nejedou to jenom "bohatý" - vy asi nevíte co to je slovo bohatý). Amigo seš DEMENT. A kvùli lidem jako ste vy tady byli komunisti, kvuli lidem jako ste vy se bojim nechat pøed barákem naleštìný auto, že mi ho nìjakej dement poškrábe závistí. Vždycky když ètu podobný sraèky jako sou tady tak se mi dìlá nanic.
....ale komunistická strana se ujala vlády po II. sv. válce, to nemìlo se závistí nic co dìlat. No hlavnì že si nám vysvìtlil podstatu zaøazování lidí do segmentu "dement"Awatar píše:Tady se krásnì ukazuje ta èeská povaha, kdy dementíci závidìj "boháèùm" a melou tady sraèky o mlácení do hlavy a propichování gum. Jednání nìmecké policie je pøehnané, mìli poèkat, až se nìjakého pøestupku dopustí a zabavovat auta tìch lidí, kteøí se nìèeho dopustili. Takhle je to protiprávní, o závod se oficiálnì nejedná (pokud má nìkdo námitky, že už v názvu je race, tak mùžu firemní party nazvat diamond grand prix, vybrat vstupný a øíct, že kdo první dojde do baru získá diamant a o závod se nebude jednat, v pravidlech akce není psáno nic o závodìní etc.)
Honda Civic Type R EP3
Jasný, že komunisti, byli po druhý sv. válce, volili je lidi co neumìjí pøemýšlet dopøedu, co vidí jenom ten okamžik, kterym žijou. To je jedno, spíš jak dlouho se tu udrželi, kvùli slaboduchejm závostivejm dementùm. A Nìmecká policie jednala rozhodnì protiprávnì, nebo vám pøijde normální zabavit auto, protože mám podezøení ze závodu. Pak poslat zásahovou jednotku do hotelu, kde sou úèastníci závodu ubytovaný, vzít jim klíèky od zabavených aut (který pøedtim vrátili), doklady, cennosti a diamanty. Pak øíct organizátorovi, že bude muset zaplatit pokutu, aby se mu diamanty vrátili, ale výše pokuty stanovená neni a není zaruèeno, že se diamanty vrátí. Jestli je tohle podle vás v poøádku, tak oznaèení DEMENT je více než na místì. Chce si to taky zjišovat fakta, než zaèneš tvrdit jak je to ok, ale to chci asi moc po èlovìku, kterej si nevidí dál než na špièku svýho nosu.area07 píše: ....ale komunistická strana se ujala vlády po II. sv. válce, to nemìlo se závistí nic co dìlat. No hlavnì že si nám vysvìtlil podstatu zaøazování lidí do segmentu "dement"Nìmci jednali v souladu s jejich legislativou, takže není co dál øešit. Zkrátka se dozávodilo. Pro mì osobnì by byli všichni úèastníci fakt borci kdyby tøeba jeli 24 hodinovku na nìjakém okruhu. To co pøedvedli se svým "tajným" závodem byla køeèovitá snaha o dejme tomu zviditelnìní. Tajný závody se pøeci nepoøádají za úèasti médií a s takovou šaškárnou.
Awatare, Awatare, vidiš jenom jednu pravdu a to je tzv. "marný". Nìmci by žádnou hurá akci, aby nebyli krytí jejich zákonama nedìlali - nejsou pøeci Èeši
..... ale jak si tak proèítám ty tvoje pøíspìvky, tak tobì by komunisti zas tolik nevadili - vždy kdo mìl jinej názor šel za katr - tak to bys mìl lepší než jenom nadávat na webu a nic z toho 
Honda Civic Type R EP3
Já neøíkám, aby nìkdo šel nebo nešel za katr, DEMENT mùže poøád svobodnì žít. Vidìl si tøeba pøíkaz k zabavení majetku úèastníkù závodu?? Myslim, že ne. Zásahová jednotka vzala víc než mìla, to už je tøeba pochybení, to že pøíkaz je napsanej rukou narychlo nìkde na koleni apod. Nìmci pospíchaj, chtìj z toho udìlat odstrašující pøíklad pro ostatní roèníky akce a pøitom dìlaj chyby. Ale podle vás sou ty chyby v poøádku, jenom mì zajímá jak by ste se chovali, kdyby k takovým "chybám" došlo v jednání s váma.area07 píše:Awatare, Awatare, vidiš jenom jednu pravdu a to je tzv. "marný". Nìmci by žádnou hurá akci, aby nebyli krytí jejich zákonama nedìlali - nejsou pøeci Èeši..... ale jak si tak proèítám ty tvoje pøíspìvky, tak tobì by komunisti zas tolik nevadili - vždy kdo mìl jinej názor šel za katr - tak to bys mìl lepší než jenom nadávat na webu a nic z toho
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Awatar: Vubec mi nevadi tvoje nazory, naopak s nemi spis souhlasim, kdyz se nad tim vic zamyslim, ale nemusis ostatnim nadavat, i kdyz oni treba delaji stejnou chybu vuci jinym osobam, v tomto pripade zavodnikum...
Videl jsem jakysi vstup v TV, kde hovoril poradatel a jeden jezdec, ktery byl majitelem nejake pujcovny a mel KTM Xbow, takze zadny multimiliardar (nesnasim ty kecy, kterych je v kazde druhe diskuzi plno, kde je kazdy, kdo ma firmu, za nejvetsiho prasaka a urcite krade - kdy uz si nekdo domysli, ze moznosti maji vsichni +/- stejne a ze takovi lide vytvareji pracovni mista?), ale ten poradatel byl "extremne nesympaticky". Ani by mi nevadilo, ze je to zabava jen pro movitejsi, ostatne ja bych taky nevedel co delat, kdybych mel hodne penez, jenze je to za normalniho provozu a rekl bych, ze uz se jedna i o ohrozeni ostatnich lidi, protoze pochybuju o tom, ze kazdy z tech lidi ma svoje Ferrari tak v ruce, aby mohl delat mysky v 250 km/h... Ostatne se tam taky loni nekdo prizabil. To, ze Nemecka policie zakrocila, schvaluji, o zpusobu, jakym zakrocila, ale nic nevim, takze ho nemuzu odsoudit ani naopak. Nebyl jsem tam. A ti "zavodnici", to je skoda mluvit, je to jen o predvadeni, penize na to, aby si pronajali okruh, ocividne maji... Chtelo by to nejakou oporu v zakonech (i u nas), aby se podobne ptakoviny mohly regulovat. Jasne, kazdy se nekdy jede vyradit, ale taky se pak nesmi divit, ze bude postizen - ja se policistum vyhybam a nedelam si jeste reklamu, ze budu nekde jezdit jako prase, tak at se nedivi.
Videl jsem jakysi vstup v TV, kde hovoril poradatel a jeden jezdec, ktery byl majitelem nejake pujcovny a mel KTM Xbow, takze zadny multimiliardar (nesnasim ty kecy, kterych je v kazde druhe diskuzi plno, kde je kazdy, kdo ma firmu, za nejvetsiho prasaka a urcite krade - kdy uz si nekdo domysli, ze moznosti maji vsichni +/- stejne a ze takovi lide vytvareji pracovni mista?), ale ten poradatel byl "extremne nesympaticky". Ani by mi nevadilo, ze je to zabava jen pro movitejsi, ostatne ja bych taky nevedel co delat, kdybych mel hodne penez, jenze je to za normalniho provozu a rekl bych, ze uz se jedna i o ohrozeni ostatnich lidi, protoze pochybuju o tom, ze kazdy z tech lidi ma svoje Ferrari tak v ruce, aby mohl delat mysky v 250 km/h... Ostatne se tam taky loni nekdo prizabil. To, ze Nemecka policie zakrocila, schvaluji, o zpusobu, jakym zakrocila, ale nic nevim, takze ho nemuzu odsoudit ani naopak. Nebyl jsem tam. A ti "zavodnici", to je skoda mluvit, je to jen o predvadeni, penize na to, aby si pronajali okruh, ocividne maji... Chtelo by to nejakou oporu v zakonech (i u nas), aby se podobne ptakoviny mohly regulovat. Jasne, kazdy se nekdy jede vyradit, ale taky se pak nesmi divit, ze bude postizen - ja se policistum vyhybam a nedelam si jeste reklamu, ze budu nekde jezdit jako prase, tak at se nedivi.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Proè teda píšeš demence bohatých, když to nejedou jenom bohatý?? A rychle tudíž jezdí jenom bohatý?? Já se budu cítit daleko bezpeènìji, když kolem mì projede všech 40 úèastníkù diamond race, než aby okolo mì jela jedna škodovka 120l z kopce 160kmh, takže to je zase jako výsada chudejch, ohrožovat lidi svojí schade?? Mì hlavnì rozèiluje to oznaèení bohatý, pak je berete jako že je to nìkdo jinej a nevidíte detaily protiprávního jednání, protože ty bohatý si to pøece zasloužej. Proto ano stojím si za oznaèením DEMENTi.infinity píše:Vec nazroru, nevim proc jsem dement. Ja mit "dostatek penez" na konte, tak si radeji zalozim tym a jezdim treba vw polo cup a na takove detinsky "zavody" ci jak tomu rikaji se z vysoka vyseru...
Je to akce kvuli predvadeni...nic vic. Takze stojim si za svym nazorem, ze: rikat ze "diamant race" neni zavod ale vyhlidkova jizda, pritom umistit na stranky video s prasenim, a rict tehdy a tehdy pojedeme kotel, je demence...
Kdyby si nekdo chtel zazavodit, pronajme si okruh. Kdyby nekdo chtel jet podobny "zavod" jenom pro sebe, udela si to po tajnu.
Taky nekdy prekorcim razantne rychlost, proto si myslim, ze by to bylo prinejmensim velmi dementi, kdybych to nekde avizoval predem na strankach...
Nerikam ze DR je hovadina, je to o lidech...kazdy si najde svoje.
Kdyby si nekdo chtel zazavodit, pronajme si okruh. Kdyby nekdo chtel jet podobny "zavod" jenom pro sebe, udela si to po tajnu.
Taky nekdy prekorcim razantne rychlost, proto si myslim, ze by to bylo prinejmensim velmi dementi, kdybych to nekde avizoval predem na strankach...
Nerikam ze DR je hovadina, je to o lidech...kazdy si najde svoje.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Jen nechapu o co jsi lepsi, nez ostatni, kdyz nekoho oznacujes jako DEMENT z par slov na internetu...
Me se tyhle akce nelibi a vidim v tom trosku snobskou zabavu, kde maji potrebu se nekde predvadet a neco si dokazovat. Kdyby meli koule, tak jedou na okruh, kopec,... ale je to proste o lidech. A vetsina techto "zavodniku" ma tyhle auta jako modni doplnek a o vyuzivani potencialu vozu nemuze byt ani rec.
Nehazu vsechny do jednoho pytle, urcite se najdou vyjimky, ale takhle to na me pusobi.
Me se tyhle akce nelibi a vidim v tom trosku snobskou zabavu, kde maji potrebu se nekde predvadet a neco si dokazovat. Kdyby meli koule, tak jedou na okruh, kopec,... ale je to proste o lidech. A vetsina techto "zavodniku" ma tyhle auta jako modni doplnek a o vyuzivani potencialu vozu nemuze byt ani rec.
Nehazu vsechny do jednoho pytle, urcite se najdou vyjimky, ale takhle to na me pusobi.
dikyAwatar píše:Tady se krásnì ukazuje ta èeská povaha, kdy dementíci závidìj "boháèùm" a melou tady sraèky o mlácení do hlavy a propichování gum. Jednání nìmecké policie je pøehnané, mìli poèkat, až se nìjakého pøestupku dopustí a zabavovat auta tìch lidí, kteøí se nìèeho dopustili. Takhle je to protiprávní, o závod se oficiálnì nejedná (pokud má nìkdo námitky, že už v názvu je race, tak mùžu firemní party nazvat diamond grand prix, vybrat vstupný a øíct, že kdo první dojde do baru získá diamant a o závod se nebude jednat, v pravidlech akce není psáno nic o závodìní etc.)
a mysli si co chces, ale takovym lidem opravdu nezavidim, nezavidim nikomu, kazdy je sveho stesti strujcem. Snazi se ze sebe udelat dobraky co davaj prachy na detske domovy atd a pak jezdi jak magori...
ty kecy o aute pred barakem si laskave nech pro sebe, ja parkoval den co den (bez vyjimky) jen a pouze pred barakem a nic se mi s autem nestal. Nikdy by me nenapadlo ze zavisti nekomu podrit auto, zas tak spatne na tom nejsem
jak ze to nejedou jenom lidi co maji hluboko do kapsy? obyc lidi si ferrari, lambo a porsche nekupuji, ikdyz ono to je auto co utahnes i z podpory, takze to je vlastne zabavka/rozptyleni pro kazdeho, ne?
Normalni clovek se jede vyblbnout na okruh/kopec a ne skupinove na nemeckou dalnici a jeste se u toho natacet a pak se prezentovat na webu jak nejsou dobri a delat kolem toho vsemozny medialni rozruch. Nerikam ze jezdim striktne podle predpisu, ale vse ma sve meze
Awatar píše:...ale to chci asi moc po èlovìku, kterej si nevidí dál než na špièku svýho nosu.
doufam ze mluvis o sobe!!!???Awatar píše:...dementíci závidìj "boháèùm" a melou tady sraèky...
btw. asi jsi hodne dobry znalec nemeckych zakonu ze si dovolis soudit na co meli cajti pravo a na co ne...
propichnute gumy byla nadsazka, tak se z toho nepo...
a to ze sem pletes komance... no coment, to je to same jako bych ti nadaval za pravopis nebo diakritiku... prober se
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD