pokec o čemkoliv
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Gregy
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Gregy » 20 kvě 2008, 12:28
Zaèala s tím Žabka a docela se mi to zamlouvá,takže mám pro vás takový návrh. Pokud jste se úèastnili nìjaké zajímavé akce a chtìli byste se podìlit s ostatními tak napište nìjaký èlánek o dané akci,jak se vám líbila,nelíbila atd,prostì zajímavé postøehy a mùžete pøidat pár fotek a já èlánek zveøejním na webu,pod vašim nickem. Musím si na to založit mailovou adresu,tak ji sem pak hodím. Zatím tøeba pøes icq nebo soukromý mail,je uveden v kontaktech na webu. Nemusím snad pøipomínat že se to týká pouze tematiky JDM! Žádný TDI, TFSI, HDI a podobný záležitosti tu trpìt nebudeme;-)
-
zabicka
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od zabicka » 20 kvě 2008, 12:36
Doufam, ze se zapoji co nejvice lidicek... nemuze zbyt vse jen na Gregym a pokud se bude na webu porad neco dit, urcite to udela dobry dojem na lidi, co se jdou mrknout poprvy

SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz
www.girlstuning.com
-
Libas
- Big chief
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Libas » 20 kvě 2008, 18:53
myslím, že se to nemusí týkat jen nìjakých akcí, tøeba i zajímavé zážitky s autem, opravy, úpravy nebo tøeba výlety, zajímavá setkání se zajímavými lidmi (závodníci rallye, vrchù, okruhù), návštìva rallye teamù atd atd., fantazie nezná mezí, takže let's go
-
Gregy
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Gregy » 20 kvě 2008, 20:19
Libas píše:myslím, že se to nemusí týkat jen nìjakých akcí, tøeba i zajímavé zážitky s autem, opravy, úpravy nebo tøeba výlety, zajímavá setkání se zajímavými lidmi (závodníci rallye, vrchù, okruhù), návštìva rallye teamù atd atd., fantazie nezná mezí, takže let's go
Tak napred chtel vsechno na forum a ted zase na web....

-
zabicka
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od zabicka » 20 kvě 2008, 20:50
Gragy: nemas to s nim jednoduchy... vid?
Ps: kdyz uz jsme u toho, kdy se zacne pracovat na profilech na web?

SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz
www.girlstuning.com
-
Gregy
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Gregy » 20 kvě 2008, 21:08
zabicka píše:Gragy: nemas to s nim jednoduchy... vid?
Ps: kdyz uz jsme u toho, kdy se zacne pracovat na profilech na web?

No premyslel jsem nad tim. Nejprve si musim zjednodusit tu administraci webu, pres to rozhrani poskytovatele je to dost nepohodlny, vsechno musim delat rucne a to je proste na palici. Az to bude tak udelam ty profily. Budu se snazit co nejdriv, ale nevim jak budu stihat kvuli praci