Èao, koneènì jsem dal dohromady pár fotek, tak bych vám rád pøedstavil svou mazdièku. Pùvodnì jsem si poøídil Mazdu 6 2.0i 108kW (2006) v titanové barvì, ale rozmlsán ze své šestistovky a 190ti koòové dvanácky Ninji mi tento motor moc nevyhovoval. Oproti dieslove dvou litrove verzi to byl lenoch

Jako vìrný pøíznivce znaèky jsem sáhl po nejsilnìjší verzi MPS (2006). O eMPeSu jsem uvažoval již døíve, ale trochu mne dìsila ta spotøeba. Tato pøeplòovaná "dva trojka" se 191kW a 380Nm si vezme od 12ti litrù výše. No, ale za to svezení to opravdu stojí

to zrychlení, jízdní vlastnosti a ten zvuk si vážnì užívám. eMPeSo je AWD v základu dodávané s 18" koly, perfektní muzikou od BOSE s changerem na 6 CD, vyhøívanými koženými sedaèkami, atd. Na autu bylo ještì dodìláváno pokovení skel a chrom doplòky. Kromì integrované navigace má mazdièka snad úplnì vše. Co bych jí však vytknul, byly koncovky výfuku. Taková dvì malá šidítka, která nemìla vùbe žádný zvuk. To jsem ale již vyøešil. eMPeSo dostalo na výfukový systém od US výrobce CorkSport, který se zabývá jen touto japonskou znaèkou.
provedené úpravy:
CorkSport exhaust system
Greddy Type RS BOV
Fujita CAI
plánované úpravy:
možnost zapojení USB nebo propojení audia s telefonem
u eMPeSa se nedají sklápìt zadní sedaèky a není zde ani za støedovou opìrkou otvor tøeba pro lyže - na US mazda foru jsem našel tohle vyøešené, tak si stím chci také pohrát ...
vzduchový prùduch na kapotì
fotky:
pár novìjších fotek
video:
http://www.youtube.com/watch?v=T4qiiNS9QzU