Časomíra - infra závora + digi měření
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Časomíra - infra závora + digi měření
http://internetovy-obchod.msbox.cz/infr ... -dp-36524/
Co vy na to? Pøed týdnem jsem náhodou dal øeè s jedním maníkem, jeho otec se zabývá jemnou elektronikou. Øíkal, že by nemìl být problém nìco stvoøit, jen nemá vùbec èas. Tu je tedy skoro hotová. Na ten slalom myslím ideální vìc. Jen zjistit podrobnosti a nìjaké doplòky, co to ještì potøebuje a jak to funguje, napø. prùjezd na dvakrát èi vícekrát atd atd
Co vy na to? Pøed týdnem jsem náhodou dal øeè s jedním maníkem, jeho otec se zabývá jemnou elektronikou. Øíkal, že by nemìl být problém nìco stvoøit, jen nemá vùbec èas. Tu je tedy skoro hotová. Na ten slalom myslím ideální vìc. Jen zjistit podrobnosti a nìjaké doplòky, co to ještì potøebuje a jak to funguje, napø. prùjezd na dvakrát èi vícekrát atd atd
Naposledy upravil(a) Libas dne 10 črc 2009, 15:59, celkem upraveno 1 x.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tu je k tomu návod a popis:
http://www.jdm-meeting.cz/download/1302 ... stopek.pdf
Má to i tu funkci mìøení x koleèek, takže jsem pro koupi. Akorát by se udìlaly betelné stojany a krytí proti dešti.
Koneènì vlastní funkèní kvalitní jednoduchá èasomíra pro slalom.
http://www.jdm-meeting.cz/download/1302 ... stopek.pdf
Má to i tu funkci mìøení x koleèek, takže jsem pro koupi. Akorát by se udìlaly betelné stojany a krytí proti dešti.
Koneènì vlastní funkèní kvalitní jednoduchá èasomíra pro slalom.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Teï se to trochu zamotalo a sešlo z vèerejších pùvodních plánù. Proto se ptám, byl by tu nìkdo ochoten jít do toho napùl se mnou? Objednalo by se to hned v pondìlí ráno. Doba doruèení je 5 dní.
Páè pokud budu lamentovat a èekat na druhé, tak se toho asi nedoèkám do konce srpna a do konce èervence už tuplem ne....
Cena jest 725,- + 150 doprava
tzn 400,- by platil ten dotyèný, já ten zbytek, s tím, že pak se nìjak domluvíme, že mu ten zbytek doplatím do konce srpna nebo jiný zpùsob vyúètování, to záleží na domluvì.
Páè pokud budu lamentovat a èekat na druhé, tak se toho asi nedoèkám do konce srpna a do konce èervence už tuplem ne....
Cena jest 725,- + 150 doprava
tzn 400,- by platil ten dotyèný, já ten zbytek, s tím, že pak se nìjak domluvíme, že mu ten zbytek doplatím do konce srpna nebo jiný zpùsob vyúètování, to záleží na domluvì.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Tak èasomíra dnes dorazila. Je to skládaèka, takže hned zaúkoluji kamarádova otce, dìlá do drobné elekroniky celý život, takže to nebude problém, za dvì hodiny je to hotové.
Veèer potom nakreslím výkresy stojanù a dám je také vyrobit. Bìhem týdne se vše doladí a na Všechovì na 100% mìøíme na ostro!!!
Veèer potom nakreslím výkresy stojanù a dám je také vyrobit. Bìhem týdne se vše doladí a na Všechovì na 100% mìøíme na ostro!!!
No vís jak to chodi s casomirou na vetsine srazuLibas píše:Tak èasomíra dnes dorazila. Je to skládaèka, takže hned zaúkoluji kamarádova otce, dìlá do drobné elekroniky celý život, takže to nebude problém, za dvì hodiny je to hotové.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Když se to dobøe nastaví a vyladí, tak nevidím dùvod, proè by to nemìlo mìøit. Navíc toto není èasomíra na 400 metrù, nájezdová èidla atd atd, toto je jen infraèervená brána se stopkami pro mìøení koleèek (slalomù)Gregy píše:No porad nejaky problemy s casomirou atd, tak se mi to zdalo jako dost sebevedomyAle snad to klapne