Ryba: Víš, možná to bude tim, že si na tom nesolim kapsu o 500kè...
Trika
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Maca: No pokud možno ne nìjak uplnì s#!*, ale nìco pøimìøenýho se dá ještì skousnout, pošli mi SZkou návrhy a já ti tak nìjak øeknu jestli s tim nìco pujde udìlat...
Mimochodem gramáž trièek 160-190g/m2, což je tøeba to samé jako klubová trièka po 200SX forum... A potisk je taktéž kvalitní... Ale mysli si co chceš viï 
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
me tam ta cervena linka prave prijde docela dobra. eventualne bych ji hodil na ruzovoLibas píše:good, ale ten nick bych dozadu nedával, nejsme zase pevný klub s registrovanými èleny...pokud by na tom nìkdo trval, tak to není problém si to tam dodìlat myslím
Jinak na záda bych dal taky nìco ještì. A možná bych vynechal tu èervenou linku.

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
mne se to libi velice, s limeckem by to bylo taky fajn, ale nevim jak by pak vypadal ten napis v zadu? Mozna bych nad ten nick jeste hodil malou japonskou vlajecku, cervenou linku bych osobne nechal, i barvu, a nick mi nevadi, alespon bych konecne vedel, kdo je kdo! 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
ale s tima nickama je to slozitejsi na vyrobu a jeste pak na tebe bude nekdo cizi porvavatriderhenry píše:mne se to libi velice, s limeckem by to bylo taky fajn, ale nevim jak by pak vypadal ten napis v zadu? Mozna bych nad ten nick jeste hodil malou japonskou vlajecku, cervenou linku bych osobne nechal, i barvu, a nick mi nevadi, alespon bych konecne vedel, kdo je kdo!
GXE10
co se tyka toho nicku tak ma libas pravdu no. nejsem vylozene pevnej klub. sme spis forum. precejen kolik je nas tu takovejch pravidelne kecajicich? uprimne nerad bych potkal nekde na srazu cloveka co pomalu z fora ani neznam a mel by nase tricko s nickem co neznam. tak panove davejte navrhy co hodit dozadu na zada. napadla me jeste perovka nakyho auta, ale nechci videt ten boj o to ktery tam bude(osobne bych dal nakou starou japonskou klasiku treba jednoho z prvnich skylinu). jo a sem rad ze se libi. 

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
pøedek pohoda,ale vzadu...fakt nevim s tím okruhem, je fakt že Tsukuba je význaèným znakem japonského motorismu...ale mì to tam nesedí prostì, jsme tu v ÈR, takže bych byl trochu pasivnìjší tady v tom ohledu
Když už, tak jak bylo øeèeno, malou japonskou vlajeèku a potom bych dal siluetu nìjakého starého japan veterána, který tu v ÈR nikdo nemá tøeba, aby to navodilo tu "dream" atmosféru..nebo nìco ve stylu Wangan tøeba...a urèitì web adresu
S nicky je to složité. jak psal Winie, to je pravda, v tom se shodneme aby to mìli jen ti více aktivní lidi, ale zase tìm druhým by se to nemuselo líbit, že je nìjak omezujeme....
Jsem zvìdav, jak se dohodneme nakonec

Když už, tak jak bylo øeèeno, malou japonskou vlajeèku a potom bych dal siluetu nìjakého starého japan veterána, který tu v ÈR nikdo nemá tøeba, aby to navodilo tu "dream" atmosféru..nebo nìco ve stylu Wangan tøeba...a urèitì web adresu
S nicky je to složité. jak psal Winie, to je pravda, v tom se shodneme aby to mìli jen ti více aktivní lidi, ale zase tìm druhým by se to nemuselo líbit, že je nìjak omezujeme....
Jsem zvìdav, jak se dohodneme nakonec
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: