Promiò cena mi vyrazila dech...
Charlie - Mitsubishi Lancer EVO IX
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Taky mi to pøíjde celkem šleha. Mì David øíkal že stojí nìco kolem 30 000kè tak nevím co tam máš za gearbox ale asi fakt ze zlataVik_ píše:a to je ta pøevodovka se spojkou ze zlata?![]()
Promiò cena mi vyrazila dech...
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ne ne je to obyc
Prevodovka , spojka s odlehcenym setrvakem , oleje a naplne vsude , prace 3 tis. - jinak prevodovka 40 tis.
EVO IX by KOMVET|
-
eso-sannycars
evo vs other
Asi tak EVO do 380 koni je uplne stejne jako M3 ci dalsi auta ,avsak kdyz sednes z M3 do EVA a vim o cem mluvim si pripadas ze ti nekdo pridal 200HP plus.
Jinak nad 420 a hlavne nad 550NM kroutaku zacnou samozrejme i dalsi naklady ,ale to uz si musis rozmyslet co po autu chces , ja ho mam na zavodeni tak proste sroubuju vykon na max. Jak rika Komarek - dan za silu!!
jinak Vam hosi garantuju že když z cehokoliv si sednete do EVY snad krome SKYLINE tak se vam sevre motoristicka prdel - je to zivotni auto. Mj. znamy mel Porsche GT3 a vymenil za EVO ve stejnem vykonu a uz by nemenil
Jinak nad 420 a hlavne nad 550NM kroutaku zacnou samozrejme i dalsi naklady ,ale to uz si musis rozmyslet co po autu chces , ja ho mam na zavodeni tak proste sroubuju vykon na max. Jak rika Komarek - dan za silu!!
jinak Vam hosi garantuju že když z cehokoliv si sednete do EVY snad krome SKYLINE tak se vam sevre motoristicka prdel - je to zivotni auto. Mj. znamy mel Porsche GT3 a vymenil za EVO ve stejnem vykonu a uz by nemenil
EVO IX by KOMVET|
zavody KONICE
tak i pres to ze je to trat s absolutne kratkyma vraceckama , kde to vychazi nekde mezi 1-2 tak to dopadlo a odvezli jsme 1.misto v kategorii a 2 celkove 
EVO IX by KOMVET|
no pravdu povediac som si to mozno interpretoval po svojom ze to robil v Mitsu je to z BA zlte EVO myslim IX a prevodovka mu posla na minulorocnom TDC co bol na jar. kvoli tomu bolo aj par minutove prerusenie kedze zostal na trati, predpokladam ze ho poznas - nick ma miskopisko, cenu opravy uvadzal on samMajoHclubSK píše:Tak to by som vazne chcel vediet jeho meno kedze vacsinu ludi co maju v Ba evo poznam a neverim,ze je niekto tak blby,ze si nieco na evo da robit v mitsubishia uz vobec nie prevodovku .
Re: evo vs other
Velky SUHLASCharlie píše:Asi tak EVO do 380 koni je uplne stejne jako M3 ci dalsi auta ,avsak kdyz sednes z M3 do EVA a vim o cem mluvim si pripadas ze ti nekdo pridal 200HP plus.
Akoze uz som jazdil na par skyline autach co mali cca 500 az 800 koni ale to nebolo iba o sile auta... to je proste zazitok ktory sa neda opisat mozno skor dvoma slovami ze suhra dokonalosti
Ale inak ja sa tej cene za tu prevodovku a spojku co si dal Charlie necudujem lebo viem ake su ceny cca na Skyline upravovane prevodovky a spojkove lamely a ako vidim neje tam velky rozdiel.
Sice ja som zohnal za kamaradsku cenu OS GIKEN komplet kitt na vsetkych 5 prevodov za cca 2 500 eur plus este Trojita spojkova lamela cca 1 500 eur
Inak by som za tu prevodovku ako za ten OS GIKEN kit dal cca aj 5 000 eur proste ceny su velke to ano, ale clovek plati za kvalitu no ...
Len dufam ze ja nebudem mat podobny osud
I love Skyline !! ;p
[url=http://www.ero.yw.sk/][img]http://www.ero.yw.sk/podpis.jpg[/img][/url]
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk
[url=http://www.ero.yw.sk/][img]http://www.ero.yw.sk/podpis.jpg[/img][/url]
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk
-
MajoHclubSK
- Kontaktovat uživatele:
Minuly rok co viem tam mal miskopisko cervene Evo ,na zltom zavodil a jazdil Marek Tesar,bolo upravovane v Komvete,dokonca sme ho tam stetli a stretavali,David sa smial.blesk666 píše: no pravdu povediac som si to mozno interpretoval po svojom ze to robil v Mitsu je to z BA zlte EVO myslim IX a prevodovka mu posla na minulorocnom TDC co bol na jar. kvoli tomu bolo aj par minutove prerusenie kedze zostal na trati, predpokladam ze ho poznas - nick ma miskopisko, cenu opravy uvadzal on sam
Teraz zavodi za Gaborik racing team na cervenom komplet upravovanom od Komvetu,zlte predal tusim miskopiskovi,ale az po minulorocnej sezone.
Sorry za OT.
www.HondaClub.sk
vik
Ahoj Viktore , nechces se prijet projet na Moravu??Priste jedeme Vir coz je preci jen trochu tvym smerem a ted o vikendu Sternberk .
EVO IX by KOMVET|
pozvani
No nic Viktore , tak budu muset prijet ja do Hronova
at zkusim taky neco jineho.
je to pristi vikend , ze?
EVO IX by KOMVET|
zavody Sterbenrk - simasprint
Tak tu mame dalsi vitezstvicko
tentokrat Sternberk ,ale byl o boj jako prase. Do posledni chvile jsem se tahal s naslaplou EVO X . Bylo to cely dva dny o desetiny
takze totalne stastny 
EVO IX by KOMVET|
KW
V Kw bych odvezl tak maximalne rozbity auto
Tam je konkurence podstatne jina. Pojedu ho dva zavody letos.V zime to dodelam a hlavne namontuju ram a pristi rok dej se vule bozi
A hlavne se s tim letos potrebuju naucit trochu jezdit , preci jen to jeste neni tak ze se zname za ty tri mesice dokonale. Ale jinak mas pravdu - KW je v soutezich bez licence totalne jinde nez zbytek planety - Hlavne trojka Komarek - Spalek - Subert aneb technika - penize - odvaha

EVO IX by KOMVET|
ano mas asi pravdu bolo to cervene EVO. ale uz asi dost OTMajoHclubSK píše:Minuly rok co viem tam mal miskopisko cervene Evo ,na zltom zavodil a jazdil Marek Tesar,bolo upravovane v Komvete,dokonca sme ho tam stetli a stretavali,David sa smial.
Teraz zavodi za Gaborik racing team na cervenom komplet upravovanom od Komvetu,zlte predal tusim miskopiskovi,ale az po minulorocnej sezone.
Sorry za OT.