infinity - ITR K20
Moderátoři: Amigo, riderhenry
toz...nesezuji siBigJohn píše:Moc pìkný, co øíkal Alien tak to prej jede opravdu neskuteènì. Gratuluji
dyt ma 23 kiloMatesz píše:Nech na Masaryk spolujezdcovu sedaèku
Dnes jsem byl na geosce a prave zadni kolo melo trosicku spatny odklon, tak se to dalo do poradku, jsem zvedav jestli se tim neco vyresi :O
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
rozhodne me Vtec nezklamal, ale neonemocnel jsem 
musim uznat ze odezva na plyn je okamzita, STi sice zadnou extra turbo diru nemelo, ale atmo je s odezvou jinde (pokud neni v turbo car ALS)
auto ma krasny plynuly narust vykonu, ale me se prave libi ten priliv vykonu v rozmezi 3-4krpm u turbiny, vtec takovy skok neni
pro me porad plati ze turbo > vtec
musim uznat ze odezva na plyn je okamzita, STi sice zadnou extra turbo diru nemelo, ale atmo je s odezvou jinde (pokud neni v turbo car ALS)
auto ma krasny plynuly narust vykonu, ale me se prave libi ten priliv vykonu v rozmezi 3-4krpm u turbiny, vtec takovy skok neni
pro me porad plati ze turbo > vtec
Naposledy upravil(a) Amigo dne 04 čer 2009, 13:51, celkem upraveno 2 x.
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ver ze po zkusenostech s predchozim autem tomu porad verimriderhenry píše:tomu urcite ani sam neveris!
ikdyz STi melo porad necelych 100 koni k dobru, obektivne se to porovnava spatne, obe auta jsou docela odlisne, jak vykonove, tak koncepcne
Naposledy upravil(a) Amigo dne 04 čer 2009, 13:52, celkem upraveno 1 x.
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Spise nevhodna kombinace, ono tech desek tam bylo tak 6-7mm, jenom se sjeli za 17 minut na srot...tsin píše:dobrej zabijak jezdit s brzdama pred smrti na okruh..
cim vice drazek, tim vice ...zam3k píše:Mìøil jsi hloubku tìch drážek?
Nemeril, nejsou nejmensi ale neni to ani nejhorsi, minimalne 1-2mm to mit bude..
je to mozny, promerim 
Nicmene kotouce uz jsou stoceny, takze jsou jak novy, nekopou a nejsou nikde popraskane.
Desky jsem zvolil od americke firmy Hawk, konkrete zavodni smes DTC-30

Sice se to jeste poradne nesedlo, ale uz ted mi casto chyta abs, takze na dalsi sezonu pujdou 205/50/15 R888.
Prvni pocit z desek je velmi pozitivni, brzdi okamzize, provozni teplota 35-650. Jenom vydavaji takovy zavodni piskot, coz mi treba vubec nevadi.
Puvodne jsem chtel DS 2500/3000, ale toto je podle znameho lepsi a levnejsi, tak uvidime
Pomalu pokracuju s nakupem veci na podvozek, pak to tady nejak zaktualizuju az toho budu mit vice pohromade...
Nicmene kotouce uz jsou stoceny, takze jsou jak novy, nekopou a nejsou nikde popraskane.
Desky jsem zvolil od americke firmy Hawk, konkrete zavodni smes DTC-30

Sice se to jeste poradne nesedlo, ale uz ted mi casto chyta abs, takze na dalsi sezonu pujdou 205/50/15 R888.
Prvni pocit z desek je velmi pozitivni, brzdi okamzize, provozni teplota 35-650. Jenom vydavaji takovy zavodni piskot, coz mi treba vubec nevadi.
Puvodne jsem chtel DS 2500/3000, ale toto je podle znameho lepsi a levnejsi, tak uvidime
Pomalu pokracuju s nakupem veci na podvozek, pak to tady nejak zaktualizuju az toho budu mit vice pohromade...
-
Mišák