rada podvozek miata
Moderátoři: Amigo, riderhenry
rada podvozek miata
panove potreboval bych radu. menil ste nekdo podvozek na miate? mam problem s povolenim zadniho sroubu. sroub se mi protaci a ta "matka" co na nem je se toci s nim. ten pavoucek co to drzel je tak sezranej ze se ohnul. mate nekdo nakej typ jak to povolit? u predniho tlumic musim povolit cely rameno? nebo je nakej trik jak to vyndat bez toho. vsechny ty srouby sou totiz totalne zarezly. ani WD nepomaha. zatim sem vymyslel jedno reseni a to ze rozrezu pruziny flexou. ale porad nevim co s tim zadnim tlumicem. prosim poradte mi 

u pøedku musíš povolit to horní rameno a pak jde tlumiè vyvlíknout, když si celý spodní rameno poøádnì pøidržíš u zemì.
Se zadnim tlumièem je to napièu, taky se mi to teï stalo a øešim co stim. Nejspíš budu muset ten šroub uøíznout a sehnat novej pokusit se tam tu matku navaøit, ale sám víš jak je tam dementní pøístup...
Se zadnim tlumièem je to napièu, taky se mi to teï stalo a øešim co stim. Nejspíš budu muset ten šroub uøíznout a sehnat novej pokusit se tam tu matku navaøit, ale sám víš jak je tam dementní pøístup...
- Lukáš 325e
tak predni tlumice sou vymeneny. tlumic u spolujezdce byla pohoda za 15 minut byl vymenenej. teda. priznavam ze sem si pro ulehceni prace rozrezal pruzinu. ale ten druhej na strane ridice byl porod! protacel se mi silentblok na sroubu v rameni, tak prislo radikalni reseni. zapalili sme pod silentbokem ohen a spalili ho. tak trosku povolil ale porad nic. nakonec doslo na uplne nejzassi reseni a to ze sem uriznul spodek tlumice tlumic sem vyhodil a zbytek sem opatrne rozrezal, protoze sem chtel puvodne zachranit sroub. ale nakonec sem zjistil ze byla ta kovova vlozka co je v tlumici prirezla na sroub
takze pani flexa vyresila i tohle jednim rezem v polovine a pak odriznutim jak zavitove strany, tak i hlavy sroubu. cista prace 4 hodiny a dva požary. dneska me cekaj zadni dva.

- Lukáš 325e