Supru mam od ledna loòského roku, jenže až do prosince byla stále nepojízdná
Jinak tady pár fotek ze stavby:

po delší dobì (rozumìjte po sakra dlouhej dobì

po umytí

pøíjezd k Idahovi

a jeden pohled z 3.patra

Moderátoři: Amigo, riderhenry

no pøesto si myslm že zaprení klièem by bylo profesionálnìjšíSensei Jirka píše:Idaho: šroubovák a sklepnout??? ano, ty støedící kroužky RH, ale podložky (utažený jak prase), nešli sundat bez zapøení kola (jinak se protáèí celej kotouè samozøejmì. jestli si pamatuješ, když jsem se je pokoušel sundavat u Tebe, tak jsem to zapøel o kus døeva a po pùl hodinì (za kterou sem nepovolil ani jednu matku, paè to døevo tam zapøený nedrželo) sem se na to vykašlal![]()
Ad kurvení svodù: ano, uznávam že se mohli zdeformovat, ale samozøejmì sem k tomu nepoužíval svody z motoru (zas takovej blázen nejsem) tohle jsou "náhradní", který mi zùstali v garáži.
A na to, že jedna podložka byla celá dole za cca 3 minuty (bez sundání kola) mi to za to stálo
Sem nevìdìl, že se za pravdu stydíšIdaho von Vìšín píše:EDIT : ted když to ètu po sobe tak jen dodávám :
..... takže nás zaskoèila tma, když jsme to delali ( rozumnìj èervenku ) u mne na dvoøe....
Když dovolíš, odpovìï nechám na Èervence v sobotu odpoledneLibas píše:Takže to už je tedy vyléèená jo? a s tím extra systémem chlazením paliva?